kalu homoseksuaaliseen märkä isot kalu kuvat

Ilkan karvaton, sileä vartalo hohti pikkuriikkisistä hikihelmistä ja hiivin paljain jaloin lähemmäs. Ilkka ei tuntunut havahtuvan ennen kuin polvistuin hänen vierelleen ja poimin huulillani hänen kullinsa suuhuni.

Ryystin innokkaasti onnistuttuani yllättämään Ilkan ja hänen kullinsa alkoikin kasvaa suussani. Ilkkaa kohotti kätensä ja hieroi perseenposkiani shortsieni läpi. Sitten hän veti ne takaa alas ja puristeli paljasta persettäni ja nipisteli sormillaan ahkerassa käytössä olleen persereikäni turvonneita reunoja.

Sitten Ilkka veti sylkisen pamppunsa suustani, siirtyi pyyhkeeltä taakseni ja alkoi muitta mutkitta painaa sitä persereikääni. Vedin terävästi henkeä kun liukas terska upposi peppuuni.

Ilkka veti shortsini kokonaan alas. Olin kontallani puolittain hiekalla puolittain pyyhkeen päällä kun Ilkka työnsi ison munansa perseeni pohjaan asti ja alkoi naida minua tiukasti. Huokailin kiihottuneena kun Ilkan kalu kulki sisään ja ulos ja hänen lihaksikkaat lanteensa hytkyttivät punehtuvia perseenposkiani. Sitten Ilkka lopetti yllättäen.

Käänsin päätäni katsomaan mikä oli vialla, mutta Ilkka vain ilmoitti aikovansa kusta sisälle perseeseeni. Enempiä aikailematta tunsikin miten märkä virtsa alkoi liristä sisälle suoleeni. Sitten sitä alkoi suihkuta kuumana koskena joka tuntui kastelevan minut ihoni alta päätäni ja käsiäni myöten. Voihkin nautinnosta ja hiki kihosi pinnalleni kun vatsani täyttyi ihanasta miehen kusesta. Ilkka kusi viimeiseen pisaraan saakka ja veti sitten kyrpänsä ulos.

Kusi poltti mahassani ja aurinko kuumotti ihoani. Ilkka käänsi minut selälleni makaamaan ja tunki kusen kostuttaman kivespussinsa suuhuni mutusteltavaksi samalla kun puristeli omaa, kuumottavan kovaksi jäykistynyttä kulliani.

Imeskelin Ilkan palleja vatsa velloen, hänen kusemisensa oli kuitenkin saanut omankin virtsarakkoni toimimaan ja purppuranpunaisesta terskastani purkautui kusisuihku Ilkan käsille. Ilkka käänteli kulliani ja suihkutti kustani omalle rinnalleen, lorotti sitä suuhunsa ja sylki sen ulos naamalleni. Ilkka hieroi kusta meihin molempiin joka puolelle. Tuntui niin ihanan irstaalta. Sitten hän veti pallinsa suustani ja painoi kusisen, limaa tiukkuvan kankensa kurkkuuni kumartuen itse päälleni kuusysi-asentoon imemään ja juomaan kusia kyrvästäni.

Kusesta märät vartalomme litisivät riettaasti toisiaan vasten mulkun lutkuttamisen lomassa. Kietaisin himoissani käsivarteni riuskasti hänen märän, lihaksikkaan perseensä ympärille ja imin minkä pystyin. Kusi purskahteli ulos persereiästäni ja imeytyi hiekkaan. Sitten Ilkka alkoi kusta taas ja keräsin onnellisena suolaisia kusia pullistamaan poskiani ennen kuin päästin ne ulos suustani.

Kusi valui pitkin naamaani, kaulalleni ja korviini. Hiukseni olivat jo likomärät. Orgasmi lähestyi ja huusin ääneen kurlaten kusia kurkussani, olin unohtanut ajan ja paikan kokonaan.

Ilkka ahmi spermani himokkaasti. Ilkka kiihdytti vauhtia, ja pumppasi lujempaa perse ylös alas heiluen. Hänen kusisen märät riippupallinsa iskivät kasvoihin. Sitten Ilkan spermat sykähtelivät kusiseen suuhuni ja pitkin kasvojani. Ilkka nousi päältäni, olin kauttaaltaan kusesta märkä, hiekkaa oli liimautunut kaikkialle kehooni ja kasvoillani oli spermaroiskeita.

Kävimme joessa siistimässä itseämme, mutta suojapaikkamme hiekka oli sen verran kusista että päätimme lähteä rannalta Ilkan luokse. Kesä on suloista aikaa. Tarinapalaute ei ole käytössä. Oli heinäkuu ja minulla kesäloma. Pramea esiliina povaa rahaa, ja paikattu tai rikkonainen kertoo että pääset perille salaisuudesta.

Kuvastavat usein voitettavia vaikeuksia. Kehottaa myös rentoutumaan ja päästämään irti menneestä. Saavutat päämääräsi jos et viivästele. Jos syöt etanoita, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin.

Yleensä hyvä enne, joka kehottaa heittämään pois turhat taakat. Miehen unessa etikka voi enteillä riidanhaastamista, tai kuolemaa lähipiirissä. Jos juot unessa etikkaa povaa se ikävyyksiä. Jos kylvet etikassa, mieti, mitä todella haluat, ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Faarao on usein heijastuma isähahmosta. Jos itse koet olevasi faarao, povaa se hyviä aikoja. Katso "Penis" F asaani: Jos syöt fenkolinsiemeniä, povaa se terveyttä.

Jos kasvatat fenkolia, sinulla on salainen ihailija. Salaattifenkolin syöminen kielii seksuaalisesta turhautumisesta. Naisille ennen Karkauspäivää nähtynä se taas kertoo, että taidat saada kosiessasi ukon sijaan sen hamekankaan. Jos kadotat unessa sormustimesi, kadotat jonkin tärkeän esineen. Jos soitat flyygeliä, kertoo se, että haluat ihailua osaksesi.

Jos näet jonkun toisen soittavan, voi odotettavissa olla kutsu juhlallisuuksiin. Jos pelaat golfia, joudut valinnan eteen. Jos joku toinen pelaa, kohtaat ongelman. Hole-in-one kertoo, että ongelmasi ratkeaa. Kehottaa välttämään turhaa hienostelua. Symboloi erotiiikkaa ja voimaa. Naimattomien unessa granaattiomena voi lupailla suhdetta, ja varattujen, etenkin naisten unessa voi enteillä myös vauvauutisia.

Jos itse grillaat, saat hyvää palautetta. Jos joku toinen grillaa,sinua ylenkatsotaan. Jos omistat grillin, sinulla on uusia mahdollisuuksia. Jos päädyt maan alle maahisten seuraan, kehottaa se tekemään itse omat valintasi. Jos kohtaat gufin unessa, tulet kadottamaan jotain. Jos vierailet gurun luona, kehottaa se kuuntelemaan intuitiotasi. Jos itse uneksit olevasi guru, ratkaisu ongelmaasi on helpompi kuin uskotkaan.

Enteilee ikävää tilannetta josta selviytyäksesi tarvitset ulkopuolista apua. Haapapuun näkeminen unessa varoittaa säikähdyksestä ja turhista peloista. Jos puu on luminen, kertoo se että saat pian ratkaisun ongelmaasi. Syksyn kultaama haapapuu taas enteilee aarretta. Hopeinen tai kultainen haarukka taas povaa rikkautta, ja särkynyt tai vääntynyt haarukka enteilee riitoja.

Kaksipiikkinen haarukka varoittaa uskomasta imartelua. Jos haarukka särkyy unessa, tietää se köyhtymistä. Ikäviä asioita, yleensä sitä pahempia, mitä isompia tai vakavampia haavat unessa ovat. Jos joku sitoo haavasi, saat apua ystävältä.

Jos haava tulehtuu, saatat riitautua ystäväsi kanssa. Naisen unessa hajuvesi on positiivinen symboli, kun taas miestä se varoittaa petollisista naisista. Oven hakanen merkitsee onnen kääntymistä. Jos tyttö unessa avaa aittansa hakasen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä. Halkojen hakkaaminen kertoo että ansioiden eteen on tehtävä työtä.

Jos naimaton nainen kantaa halkoja unessaan, on hänellä vaara jäädä vanhaksipiiaksi. Halkojen palaminen tietää riitoja ja epäsuosiota. Jos itse olet unessa hallitsija, saat osaksesi kunniaa. Sitä enemmän, mitä korkea-arvoisempi hallitsija unessa olet. Naisille hyvä, ja miehille huono enne. Enne on naisille sitä parempi, mitä koreampi hame unessa on. Povaa naisille vanhaapiikuutta, etenkin, jos siitä uneksii Karkauspäivänä. Kehottaa ennen kaikkea huomioimaan terveellisemmät elämäntavat.

Yleensä terveyden merkki, etenkin, jos hampaasi ovat unessa terveet ja hyväkuntoiset. Hampaiden harjaaminen tietää vahinkoa, ja hampaiden irtoaminen taas enteilee kuolemantapausta perheessä. Jos poskihammas irtoaa unessa, povaa se aikuisen kuolemaa, ja jos etuhammas, niin lapsen. Jos kaikki hampaat lähtevät, tietää vanhempien kuolemaa. Reikä hampaassa enteilee välirikkoa ystävän kanssa. Jos sinulle kasvaa unessa uusia hampaita, tietää se toiveiden täyttymistä.

Jos sinulla on unessa tekohampaat, joku pitää sinua pilkkanaan. Eläimelliset hampaat taas voivat kuvastaa tukahdutettuja, sisäisiä tunteita ja mielitekoja. Pikkukiusaa, kuten huonoja säitä. Hanhipoikue kertoo lasten aiheuttamista huolista.

Kaakattavat hanhet varoittavat suulaista vieraista. Hanhen teurastaminen enteilee lahjaa, hanhipaisti taas vieraita. Jos pakkosyötät maksahanhea, varoittaa uni harkitsemasta tarkasti tulevaisuuden isoa päätöstäsi. Jos kynit hanhea, kertoo se että teet turhaa työtä. Katu-, ja lattiaharjat ovat etenkin miehen unessa positiivisia työn ja ansion symboleja. Lakaisuun tarkoitetut harjat symboloivat myös muutoksia joihin et välttämättä pysty itse vaikuttamaan.

Katso tarkennukseksi myös "Hammasharja", "Hiusharja", "Lakaiseminen" ja "Luuta". Unessa käyttämäsi hattu kuvaa arvoa ja kunniaa, sitä enemmän, mitä hienompi ja isompi hattusi on unessa. Mustat hatut puolestaan tietävät yleensä huolta ja surua, sitä enemmän, mitä isompi hattu on.

Jos itse käytät mustaa hattua, suru tapahtuu sinulle, jos tuttusi käyttää hattua, niin hänelle, jne.. Keltaiset hatut kertovat ilosta ja metallinväriset rahasta. Jos hattusi on kulunut, joku puhuu sinusta pahaa selkäsi takana, ja jos hattusi on paikattu, sinun ei pitäisi lainata rahaa. Höyhenet hatussa kertovat arvostuksesta.

Katso myös "Baskeri", "Knalli", ja "Päähine". Usein hauki edustaa unessa uhkaa tai vihollista, koska vesielementti tekee haukiunesta petollisen, ja uni sisältää usein varoituksen. Useampi hauki unessa voi kuvata vaihtoehtojesi runsautta. Jos pyydystät hauen elävänä, on se hyvä enne. Jos hauki puree, uni kehoittaa varovaisuuteen. Kuollut hauki povaa toivon menetystä. Haukiateria kertoo, että vältät vaaran.

Voi povata kuolemantapausta tai onnettomuutta. Jos itse olet haudassa, on se naimattomille hääenne, ja naineille vauvaenne. Jos kaivat hautaa, huolesi helpottuvat. Terveyttä ja pitkää ikää. Yleensä positiivinen enne, mutta jos itse unessa sytytät hautakynttilän, povaa se suru-uutisia. Jos menet hautausmaalle, povaa se kuolemantapausta ystäväpiirissäsi.

Jos olet unessa hautausmaan portilla, varoittaa se sairauksista. Jos syöt hedelmiä unessa, yllätyt iloisesti. Hedelmäpuu jossa on hedelmiä voi olla hääenne.

Hedelmätarha taas voi enteillä perintöä. Muutoin rahanmenoa, sitä enemmän mitä enemmän unessa näkyy sirkkoja. Tuoreet heinät varoittavat vaarasta.

Kuivat enteilevät hankalia selkkauksia joilla on kauaskantoiset vaikutukset. Sitä enemmän kyyneleitä, mitä enemmän helmiä. Vaaleanpunainen helmi enteilee ystävyyttä.

Voi myös varoittaa hermoilemasta turhia. Jos kadotat tai heität ne pois, se enteilee pahaa. Jos syöt herneitä varoittaa se sairauksista. Hevonen unessa on monipuolinen symboli; Hyväkuntoinen hevonen enteilee hyvää, mutta sairas, tai laiha kaakki, tai kuollut hevonen enteilevät huonoa.

Ruskea hevonen povaa onnea, Laikukas yllätyksiä, Musta murhetta ja Valkoinen voi olla jopa kuoleman enne. Jos putoat hevosen selästä, et menesty yrityksissäsi. Karanneet hevoset, tai jos hevosesi karkaa unessa, kuvastaa tukahdutettua seksuaalisuutta, ja kehottaa sinua vapaasti olemaan oma itsesi niin vapaudut ahdistuksista.

Jos hevonen puree sinua unessa varoittaa se että sinusta juorutaan. Jos hevonen potkaisee, enteilee se jotain odottamatonta tapahtumaa, joka ei välttämättä ole mieluinen. Laiduntava hevonen enteilee hyviä perheuutisia, satuloitu hevonen yllätysvieraita, ja hevosen kengittäminen urakehitystä. Voi povata onnenpotkua sakarat ylössuin tai epäonnea sakarat alassuin. Jos leikit unessa hiekkalaatikolla, kaipaat vaihtelua. Jos itse hiihdät, teoillasi on hyvät seuraukset. Jos näet toisen hiihtävän, suunnitelmasi vaikeutuvat.

Jos saat hiiren kiinni, herjaajasi ei onnistu aikeissaan. Jos näet hiiret syömässä, vaatii se sinulta raskasta työpanosta. Leivinhiiva varoittaa, että asiat uhkaavat paisua liikaa jos et käsittele niitä ajoissa. Jos näet unta että hikoilet, kielii se alitajuisista peloista. Jos unessa on hikoileva eläin, se voi povata rahaa. Jos itse olet hirtettynä, povaa se urakehitystä ja kunniaa.

Jos joku toinen on hirressä, kertoo se että rakkaussuhteesi päättyy. Jos hirressä roikkuja on tuttusi, suhde päättyy turhaan. Jos hirvellä on sarvet, enteilee se voittoa. Sarveton hirvi taas enteilee häviötä. Hirvisaalis enteilee perintöä, ja metsästäjälle se voi olla enne riistaonnesta. Povaa sadekelejä tai vaaraa. Ylöspäin matkaava hissi tietää rahantuloa, ja alaspäin menevä sen menetystä. Jos hissi on epäkunnossa tiedossa on harmeja liikeasioissa.

Yleensä vaaleat hiukset enteilevät iloa, mustat onnea, ja punaiset vaaraa. Takut povailevat sairauksia, ja hiustenlähtö symboloi köyhyyttä tai menetyksiä ystäväpiirissä. Omien hiusten käsittely unessa on usein varoitus lähipiirissä tapahtuvista ikävyyksistä, toisen hiusten käsittely yleensä varoittaa riidoista sen henkilön kanssa jonka hiuksia unessa käpälöit. Jos leikkaat hiuksia, omiasi tai muiden, on se yleensä huono enne, joka liittyy menetyksiin ja häviöön.

Hiusten peseminen taas kertoo että olet huolestunut. Mikäli omat hiukset ovat unessa erikoisemman väriset, kuten vaikka siniset tai vihreät, kannattaa kiinnittää huomiota k. Hiusten harjaaminen unessa voi enteillä kuolemantapausta perheessä, etenkin, jos harjaat hiuksiasi peilin edessä. Jos hiusharja särkyy, luvassa on hyviä uutisia. Katso myös "Kampa" ja "Peili".

Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". Heteroille uni seksuaalisesta kanssakäymisestä oman sukupuolensa kanssa kuvastaa paitsi matkaa omaan itseen, myös tuntemattoman pelkoa. Uni ei siis välttämättä tarkoita että olisit kaapissa, mutta se kehottaa kuuntelemaan intuitiotasi, ja tarkastelemaan ympärilläsi olevia ihmisiä avarakatseisemmin.

Uni voi myös kuvastaa epävarmuuttasi vastakkaista sukupuolta kohtaan, etenkin, jos unennäkijä on seksuaalisesti kokematon. Jos partnerisi unessa on joku tuttusi tai ystäväsi, tulisi sinun suhtautua ystäviisi samalla arvostuksella millä he suhtautuvat sinuun, niin saavutat paljon; Ole ystävä hädässä.

Jos vastakkaista sukupuolta oleva kumppanisi on unessa samaa sukupuolta kanssasi, älä anna pelkojen hidastaa itseilmaisuasi, vaan kerro rehellisesti partnerillesi, mistä pidät, ja mistä et. Mikäli hetero-ystäväsi on unessa homoseksuaali, pidä varasi; joku menneisyyden mokasi tulee muistuttamaan sinua itsestään.

Hopeaesineet kertovat paremmista ajoista. Jos ostat hopeaa, povaa se suuria muutoksia. Lahjaksi saadut hopeaesineet kehottavat hyviin tekoihin. Hopearahat ovat merkki onnistumisesta. Mustat housut ylläsi enteilevät surua, ja valkeat kertovat että saat apua pulmaasi.

Rikkonaiset housut varoittavat nolatuksi tulemisesta. Jos joku toinen hukkuu, joudut hankalaan tilanteeseen. Jos uneksit kuolevasi hukkumalla, sinua vaivaava tekijä poistuu elämästäsi. Symboloi yleensä ylellisyyden kaipuuta. Tosin hunajasta uneksiva mies saattaa olla epävarma maskuliinisuudestaan, samoin hunajasta uneksiva nainen feminiinisyydestään.

Valkoinen huntu tietää suhdetta tai avioliittoa, musta eroa. Rikkinäinen huntu on huono enne. Naisille huoran näkeminen unessa enteilee häpeää. Jos nainen itse uneksii olevansa huora, voi se varoittaa aviottomista lapsista. Jos juttelet unessa huoran kanssa, povaa se hyvää.

Jos mies on huoran kanssa unessaan, tietää se hänelle menestystä. Huuhkaja unessa huhuilee kuolemaa, tai sairautta perheessä. Varoittaa myös petollisista ystävistä. Ilmassa tanssivat hyttyset tietävät väliaikaisia iloja. Hyttysenpistot kertovat että joku yrittää vahingoittaa sinua.

Kun joku hyvästelee sinut unessasi, kertoo se että jokin huolistasi tulee hellittämään. Jos itse hyvästelet jonkun unessasi, ilosi muuttuu murheeksi. Sitä vaikeampia huolia, mitä rakkaampi unessa hyvästelemäsi henkilö oikeasti on. Jos ystäväsi hyvästelee sinut unessa, kertoo se että menetät hänet.

Jos kimppuusi hyökätään, pelkosi ovat aiheettomia. Jos hyökkääjiä on lauma, et koe hallitsevasi tilannetta. Jos itse hyökkäät jonkun kimppuun, aika on otollinen jostakin pahasta tavasta luopimiselle. Lintuhäkki kuvaa ahdistusta, eläimen häkki taas varoittaa vankilasta. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista. Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta. Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono.

Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua. Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia. Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta.

Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta. Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä.

Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa. Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta. Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään. Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää.

Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on. Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on. Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä. Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä. Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä.

Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta. Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa. Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita.

Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä. Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta.

Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma. Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin. Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa. Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä.

Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan. Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia. Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa. Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää.

Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta. Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut.

Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea. Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita. Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä.

Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne. Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi. Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä. Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää.

Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne. Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja. Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta.

Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta.

Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan. Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta. Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa.

Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa. Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta. Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen. Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia.

Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta. Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa. Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi. Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta.

Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua. Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa. Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa. Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä.

Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla. Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja. J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista.

Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta. Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan. Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet.

Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä. Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia.

Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää.

Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä. Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita. Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti.

Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen. Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä. Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä. Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne. Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi. Kertoo, että sinua kadehtitaan.

Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa. Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi.

Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä.

Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen.

Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia. Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista.

Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä. Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista. Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä.

Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä. Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista.

Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi. Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan. Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta. Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat. Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi.

Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim. Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä.

Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa.

Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja. Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä. Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta. Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä. Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia.

Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista. Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli.

Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta. Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu. Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta.

Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta. Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa.

Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä. Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi.

K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa. Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa. Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä.

Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa. Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä. Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä.

Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset". Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia. Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi.

Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä. Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne. Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia. Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä. Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista. Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen. Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa.

Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta. Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista. Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi. Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia.

Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota. Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä. Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta. Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän. Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua. Jos juot yksin, maineesi on vaarassa.

Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille.

Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta. Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä. Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen. Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa. Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa. Laiduntava karja tietää ikävyyksiä.

Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Jos lyöt eläimiä, tulet saamaan jotain. Pedon raatelema karja varoittaa petollisuudesta. Jos karkuri jää kiinni, kuulet kaukaisesta ystävästäsi. Jos itse olet unessa karkuri, povaa se onnettomuutta. Et tule onnistumaan yrityksissäsi.

Jos sinut kastetaan unessa aikuisena, uni kehottaa sinua hoitamaan loppuun keskeneräiset asiasi. Jos uneksit olevasi kastettava lapsi, sinulle yritetään sysätä liikaa vastuuta, josta voit hyvin kieltäytyä; Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkien töitä.

Jos näet toisen henkilön kasteen, valmistaudu antamaan apua sitä tarvitsevalle läheisellesi. Jos itse suoritat unessa kasteen, enteilee se yllätyksiä. Jos kastettava on mies, iloisia yllätyksiä, ja jos nainen, pikkuharmeja. Kuitenkin sitä varmemmin, mitä tutumpi unessa kastamasi henkilö on. Aamukaste on onnen ja ilon enne, kun taas yökaste kehoittaa varovaisuuteen. Jos kaste kastelee sinut, tietää se sairautta.

Jos peset itsesi kasteella, uni enteilee rakastumista tai kosintaa. Jos näit unta samannimisestä kirkollisesta toimituksesta, katso edellinen kohta; "Kastaminen". Sinulla on salainen vihamies. Povaa myös viivästystä asioissasi. Ystävälliset kasvot unessa ovat hyvä enne. Vihaiset kasvot kielivät vaikeuksista, ja sairaalloiset kärsimyksistä.

Kalpeat kasvot tietävät odottamatonta iloa. Luurankomaiset kasvot voivat olla jopa kuolinenne. Katajan näkeminen unessa kertoo myös vaikeuksien väistyvän elämästäsi. Jos syöt katajanmarjoja, povaa se terveyttä ja menestystä. Sen isompaa, mitä suurempi kattila. Katon rakennus on naimattomille hääenne, ja naineille lapsienne. Jos katto palaa, menetät suosiotasi. Jos putoat katolta, saat huonoja uutisia. Mitä pidempi katu, sitä enemmän iloja. Kivetty katu povaa muutoksia. Pitkä kaula povaa rakkautta.

Jos peset unessa kaulaasi, tietää se terveyttä. Jos itse uneksit olevasi kauppias, povaa se yllätyksiä. Jos kauppa on kiinni, tietää se köyhyyttä. Kauran puiminen enteilee, että tulet toimimaan oikein. Lyhteiden sitominen povaa hyvää, ja kauran oraat sisukkuutta. Jos kehräät unessa lankoja, on se vaurauden enne.

Sitä enemmän, mitä enemmän lankoja. Jos kehräät pellavia, tietää se naiselle onnellista avioliittoa, mutta miehelle pilkkaa. Jos kehdossa on puhtaan valkeat vaatteet,enteulee se lapsikuolemaa. Jos itse uneksit olevasi kehdossa, tietää se pitkää ikää. Jos laitat ruokaa keittiössä, tietää se palkintoa hyvin tehdystä työstä.

Jos tiskaat, varoittaa se ottamasta liikaa töitä. Jos menet kellariin, tulet kokemaan kutsun johdosta mielipahaa. Jos putoat kellariin, tietää se pettymyksiä.

Uudet kengät enteilevät apua ystävältä, vanhat menetyksiä. Eripariset kengät kehottavat pysymään valppaana, ahtaat kengät povaavat kiusaa ja harmeja, ja puukengät köyhyyttä. Kenkien pukeminen tietää huonoja uutisia, ja kenkien riisuminen huonoa terveyttä. Lahjoja ja antimia, etenkin, jos lyöt jotakuta unessasi kepillä.

Lampaan keritseminen kerto, ettei palkinto ole vaivan arvoinen. Jos annat kerjäläiselle almun, saat palkinnon. Jos ajat kerjäläisen pois, povaa se ongelmia lain kanssa. Jos itse olet unessasi kerjäläinen, tulet saamaan rahaa odottamattomalta taholta.

Keskosen saaminen unessa varoittaa sinuun kohdistuvista, perättömistä syytöksistä. Hyvä enne, etenkin, jos keto on kukkiva. Varoittaa petollisesta kumppanista tai ystävästä. Jos tapat ketun, pelastut nolatuksi tulemiselta. Älä kerro salaisuuksiasi muille.

Toiveesi toteutuu, yleensä niin pitkän ajan sisään kuin mitä pylväässä sanotaan. Aika voi tosin olla niin tunteja, päiviä kuin vuosiakin..

Päset määränpäähäsi vähän kerrallaan. Uiva kilpikonna povaa, että onnesi on kääntymässä. Sitä parempia uutisia, mitä rasvaisempi kinkku on. Kejoitus etsiä hyviä neuvoja. Köyhyyttä ja vaikauksia, sitä suurempia, mitä vanhempia ja likaisempia kirjat ovat. Painotuore kirja enteilee hyvää terveyttä. Kirjan ostaminen taas enteilee yllättävää hyötyä. Jos itse kirjoitat, tietää se hyvää. Jos näet jonkun toisen kirjoittavan, saat vastenmielistä tekemistä.

Kirkkoon meneminen tietää pikkukiusaa. Palava kirkko tietää onnettomuutta. Kellon soitto voi enteillä hautajaisia. Jos itse soitat kelloja, joudut häpeään. Jos joku unessa kiroaa sinua, tietää se onnea. Jos itse kiroat jotakuta,  tietää se sinulle pahaa.

Jos kirsikat ovat happamia, tietää se kyyneleitä. Toiveesi ja odotuksesi eivät toteudu. Naukuva kissa kertoo että sinusta juoruillaan.

Raapiva povaa pahoinvointia, agressiivinen varoittaa varkaista, ja tappeleva kissa povaa sairautta. Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Takkuinen kissa kertoo, että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi. Musta kissa on onnen enne, ja valkea kuvaa hengellisyyttä, tosin voi olla myös kuoleman enne. Tabbykissa enteilee hyvää perheellesi, kilpikonnakuvioinen tietää onnea rakkaudessa, ja värikäs povaa uusia ystäviä.

Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu. Jos näet unessa oman lemmikkikissasi kahtena, tulet piakkoin kokemaan jotain jännittävää. Myös onnea rakkaudessa sille joka sitä unessa soittaa.

Jos itse soitat unessa kitaraa, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hankala tilanne päättyy onnellisesti. Jos ystäväsi kiukuttelee sinulle unessa, on ystävyytenne valvemaailmassa sitä paremmalla mallilla. Ihmisen kiusaaminen kertoo hyvästä työmahdollisuudesta, ja eläimen kiusaaminen povaa murheita ystävillesi. Pikkuharmeja, sitä enemmän, mitä enemmän kiviä. Jos kivimuuri sortuu, sinulle paljastuu salaisuus. Kivekset symboloivat miehistä energiaa ja maskuliinista luomisvoimaa. Miehen unessa kiveksillä on yleensä merkitystä vaan jos kivekset ovat jotenkin poikkeavat.

Ylisuuret kivekset kertovat turvallisuuden tunteesta, ja pienet kivekset riittämättömyyden peloista. Jos mies uneksii toisen miehen kiveksistä, hänen pelkonsa ovat turhia.

..

Maduritas morenas enana follando videos gratis páginas porno fuerte despedida soltera porno de folladas en alta definicion videos maduras follando videos gratis viejas peludas chinos follando travestis follando con mujeres muy guarras alexis texas anal brutal porn party porn playboy porno de maduras follando culonas silvie delux maduras xxx free videos de parejas follando latinas silvia rubi videos anal video vídeos porno de putas x videos transexuales gordos trio streaming porn videos pornno las mejores actores porno eyaculacion femenina video x videos porno porno gratis españolas haciendo pajas a su boca porno duro chocho mojado xxx videoporn trios bisexuales porn porno.

con maduras porno castellano videos jovenes maduras pollas porno gratis porno twink porn porno. con maduras gratis videos porno de casa mujeres haciendo el amor xxx maduras gratis enanas moms xxx videos porno de masajes xxx videoporn casting porno videos de porno masaje ancianas follando en fiestas sexo travesti cordoba videos transexuales follando gratis videos porno erotico cumlauder videos porno gordas videos de mujeres porno en publico abuelas zorras peludas videos porno parejas calientes esperanza gomez como follar viejas xxx chicos follando videoa xxx videos pono grati porno de pollas porno en español maduras porno free porno videos masajes xxx tias con tetas pequeñas puta xxx sexo trio amateur vídeos lesbianas masajes madura tias buenas xxx putas videos pov xxx videos follando xxx sexo por no gratis runias 19 porno anal videos porno gratis pollas grandes naturales hombres follando ver vídeos lesbianas follandose videos videos amateur porno gratis nacho vidal maduras mujeres tetonas masturbandose videos folladas video lesbianas videos follando video porno suave videos ver porno hd cumlauder gratis culos de lesbianas porno porno masaje porn videos mujeres muy calientes porno de mujeres sexo maduras pelis x video pormo porno modelos follando duro porno gratis xxx chicas porn tube milf amateur español en castellano porno francesas webcam coumluder porno free sasha grey porn free videos eroticos de xexo videos porno mature videos maduros sexo trio streaming porn videos chicas gorditas xxx franceska jaime negras gordas super tetonas folladas porno mature videos jovenes videos maduros pelis x videos de bdsm masaje xxx video gratis video de travestis follando ver videos de maduras peludas descargar videos de asiaticas maduras xxxx peludos chicas follando blanca nieves porno masajes eroticos lesvianas gratis lesbianas travesti culazos porno masturbacion lesbianas gratis videos porno maduro ver videos xxx vintage travestis bbw pajas de fiesta porno gratis duro videos gratis xxx gratis xxx videos gratis amater putas españolas las mejores vídeos porno españoles porno gratis maduras follando porno en casa cachonda videos de trios pornstars hd porn party mujeres desnudas casting porno xl rubias peludas follando trios amateur videos chicas mamando pollas porno x rubias cachondas free latina follando vídeos sexo anal videos de sexo maduras porno hd viejas gratis 19rubias porno gratis cumlauder en castellano maduras rellenitas tetonas hd tube virgen xxx videosx maduras julia de parejas maduras gratis videos videos gratis de sexo trio sasha grey videos gratis maduras follando videos porn amateur culonas silvie delux maduras porno sado porno abuela chupa tetas muy grandes eyaculaciones femeninas anal videos porno gratis españolas haciendo el culo viejas haciendo pajas fetichismo pies videos porno gratis tetonas follando videos porno jenna jameson xxx videos demaduras lenceria porno frances videos porno porno películas porno duro gratis viejas putas follando negra actrices del porno americanas porno travestis videos gratis tetona natural vidios eroticos videos eroticos videos lesvianas videos de masturbacion videos pornos online putas gratis sexsogratis muyputas buscar porno video porno anal cuarentonas calientes peliculas porno porno de españolas video trio amateur negras xxx maduras amateur gordas mujeres mayores follando ver porno español videos de gorditas vídeos porno anal hd xxx videos de lucia tera patric porno.

Kalu homoseksuaaliseen märkä isot kalu kuvat

Ilkka piti myös päänsä sheivattuna mutta arvelin hänen olevan vaaleaverinen. Ilkan karvaton, sileä vartalo hohti pikkuriikkisistä hikihelmistä ja hiivin paljain jaloin lähemmäs.

Ilkka ei tuntunut havahtuvan ennen kuin polvistuin hänen vierelleen ja poimin huulillani hänen kullinsa suuhuni. Ryystin innokkaasti onnistuttuani yllättämään Ilkan ja hänen kullinsa alkoikin kasvaa suussani. Ilkkaa kohotti kätensä ja hieroi perseenposkiani shortsieni läpi. Sitten hän veti ne takaa alas ja puristeli paljasta persettäni ja nipisteli sormillaan ahkerassa käytössä olleen persereikäni turvonneita reunoja.

Sitten Ilkka veti sylkisen pamppunsa suustani, siirtyi pyyhkeeltä taakseni ja alkoi muitta mutkitta painaa sitä persereikääni. Vedin terävästi henkeä kun liukas terska upposi peppuuni. Ilkka veti shortsini kokonaan alas.

Olin kontallani puolittain hiekalla puolittain pyyhkeen päällä kun Ilkka työnsi ison munansa perseeni pohjaan asti ja alkoi naida minua tiukasti. Huokailin kiihottuneena kun Ilkan kalu kulki sisään ja ulos ja hänen lihaksikkaat lanteensa hytkyttivät punehtuvia perseenposkiani. Sitten Ilkka lopetti yllättäen. Käänsin päätäni katsomaan mikä oli vialla, mutta Ilkka vain ilmoitti aikovansa kusta sisälle perseeseeni.

Enempiä aikailematta tunsikin miten märkä virtsa alkoi liristä sisälle suoleeni. Sitten sitä alkoi suihkuta kuumana koskena joka tuntui kastelevan minut ihoni alta päätäni ja käsiäni myöten. Voihkin nautinnosta ja hiki kihosi pinnalleni kun vatsani täyttyi ihanasta miehen kusesta.

Ilkka kusi viimeiseen pisaraan saakka ja veti sitten kyrpänsä ulos. Kusi poltti mahassani ja aurinko kuumotti ihoani. Ilkka käänsi minut selälleni makaamaan ja tunki kusen kostuttaman kivespussinsa suuhuni mutusteltavaksi samalla kun puristeli omaa, kuumottavan kovaksi jäykistynyttä kulliani.

Imeskelin Ilkan palleja vatsa velloen, hänen kusemisensa oli kuitenkin saanut omankin virtsarakkoni toimimaan ja purppuranpunaisesta terskastani purkautui kusisuihku Ilkan käsille. Ilkka käänteli kulliani ja suihkutti kustani omalle rinnalleen, lorotti sitä suuhunsa ja sylki sen ulos naamalleni.

Ilkka hieroi kusta meihin molempiin joka puolelle. Tuntui niin ihanan irstaalta. Sitten hän veti pallinsa suustani ja painoi kusisen, limaa tiukkuvan kankensa kurkkuuni kumartuen itse päälleni kuusysi-asentoon imemään ja juomaan kusia kyrvästäni.

Kusesta märät vartalomme litisivät riettaasti toisiaan vasten mulkun lutkuttamisen lomassa. Kietaisin himoissani käsivarteni riuskasti hänen märän, lihaksikkaan perseensä ympärille ja imin minkä pystyin. Kusi purskahteli ulos persereiästäni ja imeytyi hiekkaan. Sitten Ilkka alkoi kusta taas ja keräsin onnellisena suolaisia kusia pullistamaan poskiani ennen kuin päästin ne ulos suustani. Kusi valui pitkin naamaani, kaulalleni ja korviini.

Hiukseni olivat jo likomärät. Orgasmi lähestyi ja huusin ääneen kurlaten kusia kurkussani, olin unohtanut ajan ja paikan kokonaan. Ilkka ahmi spermani himokkaasti. Ilkka kiihdytti vauhtia, ja pumppasi lujempaa perse ylös alas heiluen. Hänen kusisen märät riippupallinsa iskivät kasvoihin. Sitten Ilkan spermat sykähtelivät kusiseen suuhuni ja pitkin kasvojani. Ilkka nousi päältäni, olin kauttaaltaan kusesta märkä, hiekkaa oli liimautunut kaikkialle kehooni ja kasvoillani oli spermaroiskeita.

Kävimme joessa siistimässä itseämme, mutta suojapaikkamme hiekka oli sen verran kusista että päätimme lähteä rannalta Ilkan luokse. Kesä on suloista aikaa. Tarinapalaute ei ole käytössä. Jos kaivat hautaa, huolesi helpottuvat.

Terveyttä ja pitkää ikää. Yleensä positiivinen enne, mutta jos itse unessa sytytät hautakynttilän, povaa se suru-uutisia. Jos menet hautausmaalle, povaa se kuolemantapausta ystäväpiirissäsi. Jos olet unessa hautausmaan portilla, varoittaa se sairauksista. Jos syöt hedelmiä unessa, yllätyt iloisesti. Hedelmäpuu jossa on hedelmiä voi olla hääenne. Hedelmätarha taas voi enteillä perintöä.

Muutoin rahanmenoa, sitä enemmän mitä enemmän unessa näkyy sirkkoja. Tuoreet heinät varoittavat vaarasta. Kuivat enteilevät hankalia selkkauksia joilla on kauaskantoiset vaikutukset. Sitä enemmän kyyneleitä, mitä enemmän helmiä. Vaaleanpunainen helmi enteilee ystävyyttä. Voi myös varoittaa hermoilemasta turhia. Jos kadotat tai heität ne pois, se enteilee pahaa. Jos syöt herneitä varoittaa se sairauksista.

Hevonen unessa on monipuolinen symboli; Hyväkuntoinen hevonen enteilee hyvää, mutta sairas, tai laiha kaakki, tai kuollut hevonen enteilevät huonoa. Ruskea hevonen povaa onnea, Laikukas yllätyksiä, Musta murhetta ja Valkoinen voi olla jopa kuoleman enne. Jos putoat hevosen selästä, et menesty yrityksissäsi.

Karanneet hevoset, tai jos hevosesi karkaa unessa, kuvastaa tukahdutettua seksuaalisuutta, ja kehottaa sinua vapaasti olemaan oma itsesi niin vapaudut ahdistuksista.

Jos hevonen puree sinua unessa varoittaa se että sinusta juorutaan. Jos hevonen potkaisee, enteilee se jotain odottamatonta tapahtumaa, joka ei välttämättä ole mieluinen. Laiduntava hevonen enteilee hyviä perheuutisia, satuloitu hevonen yllätysvieraita, ja hevosen kengittäminen urakehitystä. Voi povata onnenpotkua sakarat ylössuin tai epäonnea sakarat alassuin. Jos leikit unessa hiekkalaatikolla, kaipaat vaihtelua.

Jos itse hiihdät, teoillasi on hyvät seuraukset. Jos näet toisen hiihtävän, suunnitelmasi vaikeutuvat. Jos saat hiiren kiinni, herjaajasi ei onnistu aikeissaan.

Jos näet hiiret syömässä, vaatii se sinulta raskasta työpanosta. Leivinhiiva varoittaa, että asiat uhkaavat paisua liikaa jos et käsittele niitä ajoissa. Jos näet unta että hikoilet, kielii se alitajuisista peloista. Jos unessa on hikoileva eläin, se voi povata rahaa.

Jos itse olet hirtettynä, povaa se urakehitystä ja kunniaa. Jos joku toinen on hirressä, kertoo se että rakkaussuhteesi päättyy. Jos hirressä roikkuja on tuttusi, suhde päättyy turhaan.

Jos hirvellä on sarvet, enteilee se voittoa. Sarveton hirvi taas enteilee häviötä. Hirvisaalis enteilee perintöä, ja metsästäjälle se voi olla enne riistaonnesta. Povaa sadekelejä tai vaaraa. Ylöspäin matkaava hissi tietää rahantuloa, ja alaspäin menevä sen menetystä.

Jos hissi on epäkunnossa tiedossa on harmeja liikeasioissa. Yleensä vaaleat hiukset enteilevät iloa, mustat onnea, ja punaiset vaaraa. Takut povailevat sairauksia, ja hiustenlähtö symboloi köyhyyttä tai menetyksiä ystäväpiirissä. Omien hiusten käsittely unessa on usein varoitus lähipiirissä tapahtuvista ikävyyksistä, toisen hiusten käsittely yleensä varoittaa riidoista sen henkilön kanssa jonka hiuksia unessa käpälöit.

Jos leikkaat hiuksia, omiasi tai muiden, on se yleensä huono enne, joka liittyy menetyksiin ja häviöön. Hiusten peseminen taas kertoo että olet huolestunut.

Mikäli omat hiukset ovat unessa erikoisemman väriset, kuten vaikka siniset tai vihreät, kannattaa kiinnittää huomiota k. Hiusten harjaaminen unessa voi enteillä kuolemantapausta perheessä, etenkin, jos harjaat hiuksiasi peilin edessä. Jos hiusharja särkyy, luvassa on hyviä uutisia. Katso myös "Kampa" ja "Peili". Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". Heteroille uni seksuaalisesta kanssakäymisestä oman sukupuolensa kanssa kuvastaa paitsi matkaa omaan itseen, myös tuntemattoman pelkoa.

Uni ei siis välttämättä tarkoita että olisit kaapissa, mutta se kehottaa kuuntelemaan intuitiotasi, ja tarkastelemaan ympärilläsi olevia ihmisiä avarakatseisemmin. Uni voi myös kuvastaa epävarmuuttasi vastakkaista sukupuolta kohtaan, etenkin, jos unennäkijä on seksuaalisesti kokematon.

Jos partnerisi unessa on joku tuttusi tai ystäväsi, tulisi sinun suhtautua ystäviisi samalla arvostuksella millä he suhtautuvat sinuun, niin saavutat paljon; Ole ystävä hädässä.

Jos vastakkaista sukupuolta oleva kumppanisi on unessa samaa sukupuolta kanssasi, älä anna pelkojen hidastaa itseilmaisuasi, vaan kerro rehellisesti partnerillesi, mistä pidät, ja mistä et.

Mikäli hetero-ystäväsi on unessa homoseksuaali, pidä varasi; joku menneisyyden mokasi tulee muistuttamaan sinua itsestään. Hopeaesineet kertovat paremmista ajoista. Jos ostat hopeaa, povaa se suuria muutoksia. Lahjaksi saadut hopeaesineet kehottavat hyviin tekoihin.

Hopearahat ovat merkki onnistumisesta. Mustat housut ylläsi enteilevät surua, ja valkeat kertovat että saat apua pulmaasi. Rikkonaiset housut varoittavat nolatuksi tulemisesta. Jos joku toinen hukkuu, joudut hankalaan tilanteeseen. Jos uneksit kuolevasi hukkumalla, sinua vaivaava tekijä poistuu elämästäsi.

Symboloi yleensä ylellisyyden kaipuuta. Tosin hunajasta uneksiva mies saattaa olla epävarma maskuliinisuudestaan, samoin hunajasta uneksiva nainen feminiinisyydestään. Valkoinen huntu tietää suhdetta tai avioliittoa, musta eroa. Rikkinäinen huntu on huono enne. Naisille huoran näkeminen unessa enteilee häpeää.

Jos nainen itse uneksii olevansa huora, voi se varoittaa aviottomista lapsista. Jos juttelet unessa huoran kanssa, povaa se hyvää. Jos mies on huoran kanssa unessaan, tietää se hänelle menestystä.

Huuhkaja unessa huhuilee kuolemaa, tai sairautta perheessä. Varoittaa myös petollisista ystävistä. Ilmassa tanssivat hyttyset tietävät väliaikaisia iloja. Hyttysenpistot kertovat että joku yrittää vahingoittaa sinua. Kun joku hyvästelee sinut unessasi, kertoo se että jokin huolistasi tulee hellittämään. Jos itse hyvästelet jonkun unessasi, ilosi muuttuu murheeksi. Sitä vaikeampia huolia, mitä rakkaampi unessa hyvästelemäsi henkilö oikeasti on.

Jos ystäväsi hyvästelee sinut unessa, kertoo se että menetät hänet. Jos kimppuusi hyökätään, pelkosi ovat aiheettomia. Jos hyökkääjiä on lauma, et koe hallitsevasi tilannetta. Jos itse hyökkäät jonkun kimppuun, aika on otollinen jostakin pahasta tavasta luopimiselle. Lintuhäkki kuvaa ahdistusta, eläimen häkki taas varoittaa vankilasta. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista.

Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta. Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono. Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua. Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia.

Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta. Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta. Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä.

Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa. Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta.

Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään. Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää.

Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on. Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on.

Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä. Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä.

Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä. Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta. Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa.

Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita. Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä.

Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta. Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma. Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin. Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa.

Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä. Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan.

Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia. Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa. Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää. Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta.

Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut. Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea.

Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita.

Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä. Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne. Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi. Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä.

Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää. Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne. Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä.

Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja. Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta. Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta. Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan.

Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta. Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa. Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa. Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta.

Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen. Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia. Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta. Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa.

Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi.

Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta. Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua. Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa.

Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa. Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä. Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla.

Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja. J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin. Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi.

Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista. Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta.

Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan. Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet.

Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä. Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia. Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää.

Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä. Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita. Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti. Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen.

Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä. Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä. Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne. Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi.

Kertoo, että sinua kadehtitaan. Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa. Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi.

Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä.

Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen.

Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia. Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista. Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä.

Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista. Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä. Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä.

Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista.

Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi. Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan. Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta. Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat.

Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi. Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim.

Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä. Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa.

Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja. Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä. Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta.

Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä. Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia. Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista. Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli. Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta.

Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu. Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta. Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta.

Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa. Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä. Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi.

K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa. Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa. Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä. Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa.

Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä. Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä. Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset". Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia. Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi. Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä. Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne.

Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia. Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä. Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista. Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen. Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa.

Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta. Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista.

Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi. Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia. Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota.

Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä. Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta. Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän. Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua. Jos juot yksin, maineesi on vaarassa.

Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille.

Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta. Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä. Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen. Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa.

Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa. Laiduntava karja tietää ikävyyksiä. Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Jos lyöt eläimiä, tulet saamaan jotain. Pedon raatelema karja varoittaa petollisuudesta. Jos karkuri jää kiinni, kuulet kaukaisesta ystävästäsi. Jos itse olet unessa karkuri, povaa se onnettomuutta. Et tule onnistumaan yrityksissäsi.

Jos sinut kastetaan unessa aikuisena, uni kehottaa sinua hoitamaan loppuun keskeneräiset asiasi. Jos uneksit olevasi kastettava lapsi, sinulle yritetään sysätä liikaa vastuuta, josta voit hyvin kieltäytyä; Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkien töitä. Jos näet toisen henkilön kasteen, valmistaudu antamaan apua sitä tarvitsevalle läheisellesi. Jos itse suoritat unessa kasteen, enteilee se yllätyksiä.

Jos kastettava on mies, iloisia yllätyksiä, ja jos nainen, pikkuharmeja. Kuitenkin sitä varmemmin, mitä tutumpi unessa kastamasi henkilö on. Aamukaste on onnen ja ilon enne, kun taas yökaste kehoittaa varovaisuuteen. Jos kaste kastelee sinut, tietää se sairautta. Jos peset itsesi kasteella, uni enteilee rakastumista tai kosintaa. Jos näit unta samannimisestä kirkollisesta toimituksesta, katso edellinen kohta; "Kastaminen".

Sinulla on salainen vihamies. Povaa myös viivästystä asioissasi. Ystävälliset kasvot unessa ovat hyvä enne. Vihaiset kasvot kielivät vaikeuksista, ja sairaalloiset kärsimyksistä. Kalpeat kasvot tietävät odottamatonta iloa. Luurankomaiset kasvot voivat olla jopa kuolinenne. Katajan näkeminen unessa kertoo myös vaikeuksien väistyvän elämästäsi. Jos syöt katajanmarjoja, povaa se terveyttä ja menestystä. Sen isompaa, mitä suurempi kattila. Katon rakennus on naimattomille hääenne, ja naineille lapsienne.

Jos katto palaa, menetät suosiotasi. Jos putoat katolta, saat huonoja uutisia. Mitä pidempi katu, sitä enemmän iloja. Kivetty katu povaa muutoksia. Pitkä kaula povaa rakkautta.

Jos peset unessa kaulaasi, tietää se terveyttä. Jos itse uneksit olevasi kauppias, povaa se yllätyksiä. Jos kauppa on kiinni, tietää se köyhyyttä. Kauran puiminen enteilee, että tulet toimimaan oikein. Lyhteiden sitominen povaa hyvää, ja kauran oraat sisukkuutta. Jos kehräät unessa lankoja, on se vaurauden enne.

Sitä enemmän, mitä enemmän lankoja. Jos kehräät pellavia, tietää se naiselle onnellista avioliittoa, mutta miehelle pilkkaa. Jos kehdossa on puhtaan valkeat vaatteet,enteulee se lapsikuolemaa. Jos itse uneksit olevasi kehdossa, tietää se pitkää ikää. Jos laitat ruokaa keittiössä, tietää se palkintoa hyvin tehdystä työstä.

Jos tiskaat, varoittaa se ottamasta liikaa töitä. Jos menet kellariin, tulet kokemaan kutsun johdosta mielipahaa. Jos putoat kellariin, tietää se pettymyksiä. Uudet kengät enteilevät apua ystävältä, vanhat menetyksiä. Eripariset kengät kehottavat pysymään valppaana, ahtaat kengät povaavat kiusaa ja harmeja, ja puukengät köyhyyttä. Kenkien pukeminen tietää huonoja uutisia, ja kenkien riisuminen huonoa terveyttä. Lahjoja ja antimia, etenkin, jos lyöt jotakuta unessasi kepillä.

Lampaan keritseminen kerto, ettei palkinto ole vaivan arvoinen. Jos annat kerjäläiselle almun, saat palkinnon. Jos ajat kerjäläisen pois, povaa se ongelmia lain kanssa. Jos itse olet unessasi kerjäläinen, tulet saamaan rahaa odottamattomalta taholta. Keskosen saaminen unessa varoittaa sinuun kohdistuvista, perättömistä syytöksistä. Hyvä enne, etenkin, jos keto on kukkiva. Varoittaa petollisesta kumppanista tai ystävästä.

Jos tapat ketun, pelastut nolatuksi tulemiselta. Älä kerro salaisuuksiasi muille. Toiveesi toteutuu, yleensä niin pitkän ajan sisään kuin mitä pylväässä sanotaan.

Aika voi tosin olla niin tunteja, päiviä kuin vuosiakin.. Päset määränpäähäsi vähän kerrallaan. Uiva kilpikonna povaa, että onnesi on kääntymässä. Sitä parempia uutisia, mitä rasvaisempi kinkku on. Kejoitus etsiä hyviä neuvoja. Köyhyyttä ja vaikauksia, sitä suurempia, mitä vanhempia ja likaisempia kirjat ovat.

Painotuore kirja enteilee hyvää terveyttä. Kirjan ostaminen taas enteilee yllättävää hyötyä. Jos itse kirjoitat, tietää se hyvää. Jos näet jonkun toisen kirjoittavan, saat vastenmielistä tekemistä.

Kirkkoon meneminen tietää pikkukiusaa. Palava kirkko tietää onnettomuutta. Kellon soitto voi enteillä hautajaisia. Jos itse soitat kelloja, joudut häpeään. Jos joku unessa kiroaa sinua, tietää se onnea. Jos itse kiroat jotakuta,  tietää se sinulle pahaa. Jos kirsikat ovat happamia, tietää se kyyneleitä. Toiveesi ja odotuksesi eivät toteudu. Naukuva kissa kertoo että sinusta juoruillaan. Raapiva povaa pahoinvointia, agressiivinen varoittaa varkaista, ja tappeleva kissa povaa sairautta.

Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Takkuinen kissa kertoo, että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi. Musta kissa on onnen enne, ja valkea kuvaa hengellisyyttä, tosin voi olla myös kuoleman enne. Tabbykissa enteilee hyvää perheellesi, kilpikonnakuvioinen tietää onnea rakkaudessa, ja värikäs povaa uusia ystäviä.

Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu. Jos näet unessa oman lemmikkikissasi kahtena, tulet piakkoin kokemaan jotain jännittävää. Myös onnea rakkaudessa sille joka sitä unessa soittaa. Jos itse soitat unessa kitaraa, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hankala tilanne päättyy onnellisesti. Jos ystäväsi kiukuttelee sinulle unessa, on ystävyytenne valvemaailmassa sitä paremmalla mallilla. Ihmisen kiusaaminen kertoo hyvästä työmahdollisuudesta, ja eläimen kiusaaminen povaa murheita ystävillesi.

Pikkuharmeja, sitä enemmän, mitä enemmän kiviä. Jos kivimuuri sortuu, sinulle paljastuu salaisuus. Kivekset symboloivat miehistä energiaa ja maskuliinista luomisvoimaa. Miehen unessa kiveksillä on yleensä merkitystä vaan jos kivekset ovat jotenkin poikkeavat. Ylisuuret kivekset kertovat turvallisuuden tunteesta, ja pienet kivekset riittämättömyyden peloista.

Jos mies uneksii toisen miehen kiveksistä, hänen pelkonsa ovat turhia. Miehelle kiveksen menettäminen unessa povaa menetyksiä. Jos nainen uneksii kiveksistä, hänen pitää hoitaa keskeneräiset työt loppuun, että asiat pääsevät etenemään. Jos naisella on unessaan kivekset enteilee se perheenlisäystä, usein kaksosia. Jos unessa nähdyt kivekset ovat lävistetyt, tuntemasi henkilö aikoo pettää luottamuksesi. Jos näet unessa joltakulta poistettavan kivekset, kertoo se tulevista rahahuolista.

Jos itse ammut kiväärillä, tietää se onnistumista yrityksissäsi. Knalli viestii miehen unessa hienostelun tarpeesta. Jos naisen unessa on knallipäinen mies, voi se symboloida sekä salaista ihailijaa, että petollista kosijaa.

Koiran haukku varoittaa, että sinut aiotaan pettää. Hyvinkäyttäytyvä koira kertoo, että perheessäsi on kaikki hyvin. Musta, tai liehakoiva koira varoittaa petollisista ystävistä. Ärhäkkä, sinua puolustava koira sitä vastoin symboloi uskollista ystävää.

Agressiiviset tai haukkuvat koirat enteilevät vakavia ongelmia, mutta parittelevat koirat kertovat että toiveesi toteutuvat. Pieni koira voi kieliä huonosta itsetunnosta, ja sairas työhönliittyvistä ongelmista, sitä suuremmista mitä isompi sairas koira unessa on. Jos koirasi puree sinua, menetät ystävän. Metsästyskoira ennustaa, että saat etuja ystäviltäsi.

Katso myös "Bulldoggi", ja "Vinttikoira". Koivun näkeminen unessa symboloi terveyttä ja kertoi iloisista uutisista. Kokko on positiivinen symboli, joka enteilee hyvää, etenkin Juhannuskokko. Talviset kokot kertovat että vaikeudet helpottavat. Jos sytytät kokon, toiveesi toteutuu.

Surua neulan osoittamasta suunnasta. Seksuaalissävytteinen uni joka ilmaisee usein toiveen yhdynnästä. Uni kuvastaa myös terveitä, luonnollisia pelkotiloja paitsi pöpöjä, myös uusia ihmiskontakteja kohtaan.

Jos löydät kondomin unessa, sinulla on salainen ihailija. Jos käytät kondomia unessa jossa harrastat seksiä, kertoo se vastuuntuntoisesta luonteesta. Jos kondomissa on unessasi reikä, pelkäät turhaan pahinta, eikä vastuun pakoilu auta sinua ongelmissasi.

Uni rikkinäisestä kondomista voi enteillä myös vauvauutisia. Katso myös "Penis" ja "Seksi". Jos koralli on punaista, luvassa on yllätyksiä. Kultainen koralli povaa rahantuloa, ja valkoinen koralli voi enteillä suru-uutisia. Tyhjä kori povailee ettet saa vastarakkautta. Jos korissa on kukkia, tietää se onnea rakkaudessa. Jos korissa on herkkuja, tuleva rakkaasi on syöppö. Jos korissa on risuja, hän on köyhä.

Jos rahaa, hän on rikas. Uteliaat ihmiset aiheuttavat sinulle vastoinkäymisiä. Jos saat korpin kiinni, saatat vihollisesi häpeään.

Korpin ääni unessa tietää ikävyyksiä. Katso "Kaulakoru", "'Korvakorut", tai "Rannerengas". Jos kadotat korvakorun, menetät ystävän. Jos uneksit, että korvasi ovat hillittömän suuret, kertoo se että sinua tullaan ivaamaan jostakin. Kehottaa myös kiinnittämään huomiota kuulopuheisiin.

Kodin rakentaminen kertoo menestyksestä naima-asioissa. Palava koti enteilee eripuraa ja kateutta. Jos kotisi on unessa valvemaailman vastaavaa hienompi, tai omia toiveitasi vastaava, jotain suotuisaa, lähipiiriisi liittyvää tulee tapahtumaan lyhyen ajan sisällä. Nolatuksi tulemista niukkien tietojesi vuoksi.

Omassa päässäsi kruunu varoittaa, että turhamielisuus tuo sinulle kyyneleitä. Jonkun toisen päässä kruunu kertoo, että ystäväsi ilahduttaa sinua. Jos putoat kuiluun, varoittaa uni sinua onnettomuudesta.

Riita tulee ratkaistuksi osapuolia tyydytttävällä tavalla. Valkoiset kukat voivat povata kuolemaa, ja punaiset rakkautta.

Siniset kertovat että kohtaat vastoinkäymisiä töissäsi, ja keltaiset vastoinkäymisiä rakkaudessa. Kukkien poimiminen povailee iloa ja riemuja, ja kukkien kastelu perheonnea. Tuoreet kukat enteilevät hyvää, ja kuihtuneet murheita. Jos kukissa on kirvoja, tietää se sairautta.

Kukkaron kadottaminen tietää kuitenkin onnea liikeasioissa. Kukon kiekuminen kertoo, että olet turhan epäluuloinen. Jos kulho särkyy, tiedossa on perheriitoja. Kullan kaivaminen kertoo ettet vaurastu. Kullan löytäminen taas kertoo onnesta, ja on joskus jopa perintöenne. Kullan takominen kertoo, että vauraus tulee kovalla työllä. Jos kadotat kultasi, menetät kunniasi.

Povaa naiselle, että hänen toiveensa toteutuu, ja miehelle, että hän pääsee naimisiin lesken kanssa. Muistuttaa, ettei juoruja pitäisi kuunnella.

Naisen unessa menestystä, etenkin, jos hän uneksii olevansa kuningatar. Miehen unessa kuningatar povaa menestystä työssä. Jos vihollisesi kuolee unessa, povaa se menestystä. Tutun henkilön kuoleminen voi taas olla vauvaenne. Kuolema henkilönä, katso "Viikatemies". Jos putoat kuoppaan, ystäväsi pettää sinua. Jos kurki tulee luoksesi, vaivannäkö kannattaa. Kurjen äänen kuuleminen tietää apua sairaalle. Avomaankurkku tietää onnellista liittoa miehelle, ja kasvihuonekurkku onnelllista liittoa naiselle.

Jos leikkaat toisen kurkun, toiveesi toteutuvat. Jos joku leikkaa sinun kurkkusi, tietää se onnea rakkaudessa. Kankaan kutominen tietää menestystä. Täysikuu enteilee uusia tuttavuuksia, ja on etenkin Aliseenpäin suuntautuneille yleensä hyvä enne. Uusikuu tietää muutosta, ja neljännekset viestivät miellyttävistä uutisista. Jos kuu on punertava, tietää se hyötyä, mutta pilvien ympäröimä kuu tietää puolestaan huolia ja vaivoja. Mikäli kuu on luonnottoman suuri tai ylimaallisen kelmeä, voi vastaus löytyäkin sisältäsi, alitajuntasi sopukoista.

Kuukautiset unessa kuvaavat haavoittuvaisuutta ja alitajuisia pelkoja, etenkin, jos vuodat unessasi epänormaalin runsaasti. Uni kuukautisista kehottaa myös suorittamaan loppuun aloittamasi asiat. Jos mies näkee unta että hän saa kuukautiset, kannattaa hänen keskittyä paikkaamaan tunne-elämänsä aukkoja, ja käsittelemään tunteitaan avoimemmin.

Kurkuman syöminen unessa kehottaa sinua kuuntelemaan piilotajuntasi viestejä. Kurkumamaustepurkki taas neuvoo tarkkailemaan terveyttäsi.

Kalu homoseksuaaliseen märkä isot kalu kuvat

Kalu homoseksuaaliseen märkä isot kalu kuvat