homoseksuaaliseen sexi seuraa seksi nukke

Tunnen oman arvoni ihan ilman sitäkin. Tiedän olevani ihan nätti ja myös ilman vaatteita kivan näköinen mutta en tarvitse sen tietämiseen kenenkään muun ihailua. Ja se ongelma koko aseksuaalisuuden suhteen on lähes pääasiassa muiden ihmisten puolella. Olen rehellisesti kertonut aina, että seksi ei ole minun elämässäni tärkeiden asioiden joukossa mutta eihän sitä kukaan usko ihastuksen huumassa. Miehet todennäköisesti ajattelevat, että ei vain ole saanut kunnolla munaa ja kuvittelevat parantavansa minut.

No - olen jopa antanut kokeilla, kun itsekin tietysti välillä kelannut sitä mutta kyllä nyt tässä vaiheessa elämää voin jo sanoa, että ei se todellakaan siitä ole kiinni. Kun seksi ei vain ole kiinnostavaa, niin se ei ole. Sillä ei vain yksinkertaisesti ole mitään merkitystä. Olisin itse ihan valmis ns.

Minä en menettäisi mitään koska minulle se ei ole big deal. Suurista puheista huolimatta kovin harva on siihen oikeasti valmis. Se hämmästyttää minua aina. Miehet myös ystävien miehet, jota hämmästelen AINA ovat ehdottelemassa salapanoja.

Valitetaan toistuvasti, että vieraissa on käytävä kun vaimo ei anna. Ollaan siis kyllä valmiita pettämään salaa omaa vaimoa mutta kun saisi luvan ja täyden vapauden, niin se ei käykään.

Mietin aina ihmisten kypsyyden todellista astetta. Olen tälläkin hetkellä pitkähkössä suhteessa mutta seksittömyys on nakertanut jo pitkään. Rakastan tätä ihmistä todella ja hän rakastaa minua, meillä on ihana suhde muuten mutta.. Olen ennenkin ollut tässä tilanteessa ja luulen, että eroamme vielä. Elättelen siis lähinnä toivoa, että joskus eläkeiässä sitten tapaan miehen tai naisen, jolle ihminen on tärkein.

Eikö aseksuaalille ole mitään muuta nimeä, jota käyttää? Ärsyttää tuo sana seksuaalisuus siinä. Ei muidenkaan kohdalla tarvi sitä käyttää.. Olen aseksuaali ja en häpeä myöntää sitä. Olen 18 vuotias terve nainen. Olemme seurustelleet avomieheni Matin nimi muutettu kanssa yli kaksi vuotta jatkuvasti läheisyysasioista ja seksistä riidellen.

Noin vuoden verran seurusteltuamme minulle oli päivänselvää, että halumme seksin suhteen olivat erilaiset: Tavatessamme olin neitsyt, koska vaikean isäsuhteeni vuoksi minun oli vaikea luottaa miehiin ja tuntea oloni turvalliseksi heidän lähellään. Koin, etteivät miehet halunneet minusta muuta kuin seksiä.

Ensimmäistä kertaa Matti saikin odotella useamman kuukauden, sillä pelkästään miehen vieressä nukkuminenkin oli minulle aluksi erittäin vaikeaa. En saanut juurikaan nukutuksi niinä öinä kun nukuimme vierekkäin, tunsin oloni ahdistuneeksi ja kehoni reagoi jännitykseen vatsakrampein sekä tärisemällä. Matti oli kuitenkin niin kiltti ja ymmärtäväinen minua kohtaan, että jossain vaiheessa kehoni lakkasi reagoimasta hänen läheisyyteensä pelolla ja jännityksellä.

Ensimmäinen kertamme ei ollut fyysisenä kokemuksena minulle mitenkään erityinen se ei tuntunut oikein miltään ja oli hetkessä ohi , mutta henkisellä tasolla koin sen erittäin merkittävänä, koska olin viimein uskaltanut päästää Matin fyysisesti niin lähelle itseäni kuin mahdollista.

Se vaikutti positiivisesti myös itsetuntooni, joka oli jo pitkään ollut erittäin huono. Pidin itseäni rumana ja uskoin, ettei yksikään mies voisi pitää minua kauniina ilman vaatteita. Matti sai minut kuitenkin uskomaan, että olen kaunis sekä pimeässä että valaistussa huoneessa. Alkuaikoina seksiä oli huomattavasti enemmän kuin nykyään ja sen myötä itsetuntonikin kasvoi. Minusta oli ihanaa, että joku näki minut kauniina, halusi koskettaa ja kiihottui alastomasta vartalostani. En kuitenkaan kyennyt itse kiihottumaan seksistä niin kovasti, että olisin saanut orgasmin.

Minulle se oli enemmänkin tapa ilmaista rakkauttani Mattia kohtaan ja tuntea itseni rakastetuksi. Jossain vaiheessa seksin määrä kuitenkin väheni radikaalisti samoin kuin tapaamistemmekin määrä. Matti tuntui viihtyvän enemmän yksikseen kuin minun seurassani. Joko hänellä oli koulukiireitä, TV: Aloin ajatella, että ehkä hän oli sittenkin halunnut minusta vain seksiä. Ehkä harrastamamme seksi ei enää tyydyttänyt häntä ja hänen kiinnostuksensa minua kohtaan oli lopahtanut. Itsetuntoni romahti ja aloin käydä taas terapiassa.

Olin käynyt terapiassa vuoden verran aikaisemminkin ja syönyt mielialalääkettä masennukseeni, jonka turvaton lapsuus oli laukaissut. Matin käytöksen muututtua yllättäen masennukseni paheni nopeasti ja aloin toivoa, että minulta löytyisi rohkeutta tappaa itseni. En kokenut olevani tärkeä enää sille yhdellekään ihmiselle, jolle olin kaikista salaisuuksistani uskoutunut. Mattiin edelleen suunnattomasti rakastuneena ja terapeuttini rohkaisemana otin kaikista negatiivisista ajatuksistani huolimatta ongelmamme puheeksi Matin kanssa ja sain sekä itseni että hänet vakuutetuksi siitä, että pääsisimme ongelmiemme yli ja olisimme vielä onnellisia yhdessä.

Sitä onnea ei kuitenkaan kauan kestänyt, sillä Matti ei enää hakenut minulta läheisyyttä tai seksiä ja minä koin olevani hänelle enemmänkin hyvä ystävä kuin seurustelukumppani. Jotenkin onnistuimme kuitenkin pitämään suhteen kasassa noin vuoden verran, kunnes mittani tuli täyteen.

Sanoin, etten kykene sitoutumaan ihmiseen, jolta en koe saavani vastarakkautta kuin sanojen muodossa ja niitäkin vain niinä hetkinä, kun olen itse romahtamaisillani. Se että minulla oli odotuksia parisuhteelta ja toiveita esim. Matti olisi mieluusti jatkanut suhdettamme niin kuin se oli ollut: Kävin kolmivuorotyössä ja koin, että tapaamiset oli muutenkin helpompi hoitaa minun luonani, koska omistin kissan, josta minun tuli myös huolehtia.

Erosimme pariksi kuukaudeksi, jonka jälkeen kerroin Matille rakastavani häntä edelleen ja haluavani elää hänen kanssaan. Hän epäröi aluksi, mutta vakuuttui lopulta siitä, että suhde voitaisiin saada toimivaksi. Aloimme tapailla taas vähintään joka viikonloppu ja rakkauteni Mattia kohtaan kasvoi niin, että pystyin viimein nauttimaan seksistä orgasmiin asti.

Sen vuoden joulun vietin kuitenkin taas kerran yksin, sillä Matti halusi viettää joulun kotonaan km: Se oli kova isku minulle, sillä olin itse tutustuttanut Matin omiin vanhempiini ja osaan ystävistäni jo ennen ensimmäistä eroamme. Tämän vuoden huhtikuussa muutimme viimein saman katon alle ja tapasin viimein Matin vanhemmatkin.

Arki ei kuitenkaan ole mielestäni muuttunut aiempaa helpommaksi. Rakastamme toisiamme, mutta läheisyys ja seksi ovat olleet edelleen riitojemme aiheina lähes viikoittain.

Matti ei hae minulta läheisyyttä eikä halua seksiä. Minulle ne taas edustavat rakkauden osoittamista ja sen myötä en koe itseäni rakastetuksi. Koen, että yhteen muuton myötä Matti on muutenkin lakannut yrittämästä tehdä mitään suhteemme eteen. Hän osallistuu kyllä arkisiin kodinhoidon tehtäviin mielestäni se on kaikin puolin reilua minua kohtaan, koska hän istuu kotona yhtä paljon kuin minä työttömäksi jäätyäni , mutta kaikki romanttinen puoli suhteestamme on kadonnut.

Olen sanonut hänelle useaan otteeseen, että vaikka hän istuisi minua vastapäätä tai vieressäni, henkisesti koen hänen olevan saavuttamattomissani. Kaikki nämä vuodet olen etsinyt Matin vähäisille haluille vikaa itsestäni sekä ulkonäöstäni että temperamenttisesta luonteestani , mutta myös Matista ja asioista, joiden parissa hän mieluusti aikaansa viettää lukeminen ja jalkapallo. Pari päivää sitten jouduin taas ottamaan puheeksi sen miten en tunne itseäni lainkaan rakastetuksi ja halutuksi tässä suhteessa.

Ehdotin, että menisimme viimein pariterapiaan puimaan mikä tässä suhteessa oikein mättää, kun henkilökemiamme on mielestämme hyvä ja kumpikin meistä rakastaa kumppaniaan, mutta silti suhde ei toimi. Matti oli kuitenkin sitä mieltä, ettei se auttaisi ja ilmoitti olevansa aseksuaali. Aluksi asia nauratti minua ja koin suurta helpotusta sen tähden, ettei vika Matin vähäisiin haluihin ollutkaan minussa. Hetken asiaa mietittyäni koin kuitenkin pohjatonta surua tajutessani, ettei Matti ole koskaan nauttinut seksistä tai pitänyt minua seksikkäänä, päinvastoin.

Se miten suurta osaa seksi näyttelee minun käsityksessäni parisuhteesta ja mitä se symboloi on ongelma, ei fyysinen tarve siihen. Kun tajusin, että olenkin alastomana Matin mielestä ruma eikä hän välitä olenko pukeutunut pitsiin vai jätesäkkiin, itsetuntoni hajosi tuhansiksi palasiksi. Miten voisin enää koskaan tuntea itseni kauniiksi, vaikka hän väittääkin minun olevan kaunis ja rakastavansa minua? Tuntuu, että olen kaiken tämän ajan rakastanut aivan eri miestä, koska tämän jälkeen minulle ei tulisi mieleenkään hakea seksiä Matilta.

Kaikki hänen sanomansa seksin aikana tai siihen liittyen on ollut valhetta siitäkin huolimatta, että hän on tehnyt sen ajatellen minun parastani. En minä seksiä sen takia harrasta, että nauttisin siitä fyysisesti niin kovasti, vaan koska haen sillä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kuvittelin Matinkin tuntevan samoin.

Matti kuitenkin kokee seksin epämiellyttävänä ja tuntee olonsa sen jälkeen vain likaiseksi. Se musertaa minut enkä enää tiedä onko suhteellamme mitään mahdollisuuksia pelastua. Rakastan Mattia edelleen ja tavallaan ymmärrän miksi hän on toiminut niin kuin on toiminut, mutta toisaalta olen aivan älyttömän vihainen hänelle, ettei hän ole puhunut minulle totta alusta alkaen, kuten minä olen tehnyt kaiken tämän ajan.

Olen aina kuvaillut parisuhdettamme ystävilleni siten, että me pystymme kyllä Matin kanssa puhumaan ongelmistamme ja Matti rakastaa minua sellaisena kuin olen, mutta tämän kaiken jälkeen en ole siitä enää lainkaan vakuuttunut. Rakastan avomiestäni, mutta hänen haluttomuus satuttaa ja syö minusta naiseutta. Suuttuu kun yritän puhua asiasta ja saada selvää, mistä johtuu haluttomuus. Meillä aika uusi suhde ja kertaakaan ei ole tehnyt aloitetta seksin suhteen.

Minä jos yritän, niin tunnen torjutuksi tai sitten harrastamme seksiä, mikä ei tyydytä. Tuntuu, kuin hän tekisi sen velvollisuudesta, että suhde jatkuu. Tiedän kuitenkin että hän rakastaa minua. Aina kun suhde alkaa, minusta pitäisi heti kertoa toiselle, jos on aseksuaali.

Salailu on törkeää ja itsekästä. En tuomitse enkä arvostele ketään seksuaalisesti poikkeavaa ihmistä, mutta itse kun olen nyt tässä tilanteessa. Elämä on jo muutenkin satuttanut niin paljon, etten enää tätä jaksaisi pureskella. Minulle seksi kuuluu osana rakkauteen, enkä siitä haluaisi luopua. En tiedä mitä teen? Luovunko rakkaastani ja jatkan elämääni, vai jäänkö tähän suhteeseen ja voin pahoin siitä, ettei minua haluta seksuaalisesti?

Tajusin viestejäni jälkeenpäin lukiessani, ettei meidän suhteessamme ongelmaa tuotakaan seksi, vaan pikemminkin romantiikan ja hellyydenosoitusten puute, joilla voisin kokea itseni rakastetuksi seksittömässäkin parisuhteessa. Itselleni seksi ei ole sama asia kuin hellyys. Hellyyttä voi osoittaa lukemattomilla tavoilla ilman viittaustakaan seksiin. Samoin ihminen on kaunis ilman mitään yhteyttä seksuaalisuuteen.

Näin sanoo tämä aseksuaali. Esimerkiksi elämänkumppanini on uskomattoman kaunis ihminen, niin fyysisesti kuin henkisestikin, vaikka en ole kiinnostunut seksistä hänen kanssaan. Se lienee yksi syy miksi olemme edelleen yhdessä. Hän saa läheisyyttä, hellyyttä ja ihailua osakseen ehkä enemmänkin kuin moni muu, ilman taka-ajatuksia, ilman pyyteitä. Vain siksi että on ihana ihminen, ei siksi että haluaisin häneltä jotain. Toisella tavalla kuin ystäviäni. Mutta seksi kiinnostaa yhtä vähän kuin vaikkapa hänen pyöräilyharrastuksensa ja sitäkin hän harrastaa muiden kanssa, enkä minä menetä siinä mitään.

Joillekin seksi on epämiellyttävää mutta joillekin se ei vain merkitse mitään. Ei miellyttävää eikä epämiellyttävää. Se on vain kertakaikkiaan yhtä yhdentekevää kuin joku.. Ja monesti tilannekin on sama - joskus se on pakko vain tehdä, vaikka kiinnostavuustaso on nollassa. Itseäni joskus harmittaa, kun kehun jonkun ulkonäköä tai yleensä vain juttelen vastakkaiselle sukupuolelle, katson silmiin, hymyilen yms. Ihana löytää tälläinen ketju ja lukea muiden kokemuksia: Itse huomasin kiinnostukseni seksiä kohtaan puuttuvan kokonaan vasta löydettyäni ihana miehen ja eihän siitä suhteesta mitään sitten tullut.

Kaverit sitten omine johtopäätöksineen eron syystä eivät voineet olla kyselemättä olenko lesbo vai eikö seksi toiminut. Pitkän jankkaamisen jälkeen kun kerroin olevani aseksuaali sain kuulla vain olevani joko vakavasti sairas fyysisesti tai päästäni vialla. Eipä ole nämä kaverit enää pitänyt yhteyttä kun en terapeutille suostunut menemään Lapsuuteni oli aivan tavallisen onnellinen. Omakotitalo lähiöseudulla, tavalliset vanhemmat, sisarukset ja koira sekä muutama samanikäinen kaveri naapuristossa.

Ei traumoja eikä hormoonitoiminnassakaan vikaa tähän mennessä. En vain ole ollenkaan kiinnostunut seksistä. En pidä edes suutelemisesta enkä muutenkaan ole kovin romanttinen. Silti kaipaisin jonkun vierelleni pimeisiin iltoihin sohvan nurkkaan, jonkun jonka kanssa voisi olla vapaasti oma itsensä ja jonka kanssa väitellä kumman vuoro se on tiskata. Ihan vaan arkipäivän asioihin mukaan. Äitini ei hyväksy aseksuaalisuuttani. On kuultu jo aivan liian monta kertaa.

Jopa terveydenhoitaja hokee kuinka se on aivan normaalia jos vielä tuossa iässä seksi saattaa kuulostaa hieman ällöttävältä mutta kunhan vielä muutaman vuoden odotan niin johan rupeaa halut heräämään.

Eipä siinä auta vaikka kuinka yrität selkeyttää ettei seksi mielestäni kuulosta ällöttävältä vaan täysin normaalilta. Se ei vain omakohtaisesti kiinnosta. Parhaan kaverin kanssa jutellaan monet illat miehistä ja kuuntelen mielelläni tämän valituksia myös makuuhuoneen puolelta. Vaikka itse en seksiä kaipaa en näe mitään syytä mikseivät muut saisi sitä harrastaa niin paljon kun huvittaa. Olen haluton mies 29 ja naisten puolelta vientiä riittäisi, olen varmasti monen mielestä "kaappihomo".

D ihan sama, Haha. On jo vanha keskustelu, mutta vielä Googlesta löytyi: D Tekee kyllä hyvää lukea täältä muiden kertomuksia aiheesta, jota olen pyöritellyt päässäni jo hyvän aikaa. Itsetyydytän melko usein, muutaman kerran viikossa, mutta seksiä kohtaan minulla ei ole kiinnostusta. Mietin pitkään minussa olevan jotain vikaa, kun en saanut yläasteellakaan samanlaisia kikatuskohtauksia kuin kaikki muut luokkalaiseni tytöt ja ystäväni, kun jossain luki sana "penis" tai "seksi".

Jonkin aikaa sitten vihdoin totesin olevani aseksuaali ja olen täysin sinut asian kanssa. En halua seksiä, romantiikkaa ja läheisyyttä kyllä kaipaan. Heteroromanttinen tapaus siis kyseessä. Olen kerran elämässäni ollut seurustelusuhteessa, mutta sekin kaatui siihen, että poikaystävälläni oli seksuaalisia haluja, joita en voinut tyydyttää. Oli aivan kamalaa, kun hän ensimmäisen kerran alkoi puhua tuhmia minulle, enkä itse tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa vai juosta suoraan huoneesta ulos.

Kaiketi hän toivoi saavansa jotain vipinää aikaa jalkojeni välissä, mutta ei kyllä valitettavasti siinä onnistunut, aiheutti minulle loppupeleissä pelkkää ahdistusta jutuillaan. Nyt olen elänyt taas pari vuotta sinkkuna ilman mitään kaverisuhteita syvempiä suhteita. Haluaisin romantiikkaa ja rakkautta, hellyyttä, läheisyyttä ja haleja, mutten seksiä. Tuntuu kuitenkin toivottomalta löytää kriteereihini sopivaa henkilöä yhtään mistään, joten olen melko lailla luopunut etsinnöistä. Jos sopiva henkilö tulee vastaan, niin sitten tulee, mutta turha minun on sellaista lähteä hakemalla hakemaan.

Kiva huomata, etten ole yksin. Olen vuotias nainen ja ihan viime aikoina vasta tullut sinuiksi sen kanssa, että taidan olla aseksuaali. Eli aika kaapissa vielä ollaan kuitenkin.

Olen kyllä aika nuoresta saakka masturboinut, mutten ole ikinä saanut orgasmia. Teen sitä lähinnä siksi, että se tuntuu hyvältä ja rentouttaa. Silti kyllästyn siihen nopeasti ja minkään vähänkään kiihottavan ajatuksen keksiminenkin on työlästä.

Olen huomannut, että seksin ajattelimessa itse yhdyntä kiihottaa vähiten. Porno ei kiinnosta pätkääkään, lähinnä kuvottaa. Kuvat sukupuolielimistä etovat enemmän kuin kiihottavat. Hentai menettelee, mutta silloinkin kiinnostus lopahtaa yleensä hyvin nopeasti.

Eniten nautin kirjoitetusta pornosta, mutta kuten edellisten kohdalla, kiinnostus lopahtaa hyvin nopeasti. Elokuvien seksikohtaukset koen kiusalliksi. Nuorempana tunsin aina oloni ulkopuoliseksi kaverit jauhoivat ihastuksistaan. En edes uskalla sanoa, että joku on hyvännäköinen tai kaunis, koska minut ymmärretään väärin. Jos kehun jonkun ulkonäköä, siinä ei ole koskaan ollut mitään seksuaalista taustalla.

Haluiaisin kyllä läheisyyttä ja hellyyttä, mutten seksiä. Ajatus seksistä on vaihtelee "ehkä sitä voisi sietää" ja "kuvottavaa" välillä.

Yleisimmin koko ajatus vain ahdistaa. Edes suutelu ei innosta mutten sitäkään koskaan ole kokeillut. En ole varma romattisesta suuntauksestani En ole koskaan ollut rakastunut enkä ymmärrä miten rakkaus toimii. En kuitenkaan koe itseäni täysin aromattiseksi. Ehkä heteroon päin kallistuva demiromatikko. Tunnen enemmän vetoa miehiin, mutta en toisaalta sulkisi naistakaan pois vaikka ajatus tuntuukin miestä oudommalta.

Itselleni ihanteellinen tilanne olisi platoninen seurustelukumppani jolle riittäisi se, että katsotaan leffaa yhdessä ja halaillaan. Että kyllä ihmine pystuu ihtekseen elämään iha ongelmitta: Miäki oon koht 19 vuotias jätkä ja iha vapaaehtosesti selibaatissa koko ikäni.

Yks pikasuhe miulla on ollu mutta seki kesti 4 päivää koska yksinkertasesti likka vaati liikaa: Meillä mänee tosi hyvi ja miul o vähä semmone kutina että tää suhde kestää: Petipuuhien siaan huvitellaan kahtomalla kivoja leffoja, kokataan yhessä ja opetan kultsille kamppailulajeja ja aseenkäyttöäkin: Aikasemmassa suhteessa ei "emäntä" voinu sietää sitä että koko ajan vaa treenasin ja kuntoilin, pihtaamisesta puhumattakaan.

Sanotaan, että rakkauden vastakohta ei ole viha vaan välinpitämättömyys. Ihmettelen siis sitä, että miksi ihmiset jotka vihaavat seksiä kuvittelevat olevansa välinpitämättömiä aseksuaalisia sen suhteen. Ei aseksuaali vihaa seksi, se ei vain kiinnosta lainkaan.

Olen 45 v aseseksuaali. En ole koskaan ollut kiinnostunut romanttisesti kenestäkään. Seksuaalisuus kiinnostaa siinä suhteessa että ihmettelen miksi joku ihminen on valmis vetämään itsensä, elämänsä ja lähipiirin solmuun voidakseen harrastaa seksiä. Ja sitten itketään yleensä minun olkapäätä vasten että kuinka elämä on kamalaa ja minä puren kieltä että sanoisi mitää.

Olipa ihana lukea tämä viestiketju läpi. Toisia ihmisiä on ihan oikeasti olemassa, ihan samojen aatosten ja ongelmien kanssa: Itseltäni ikää löytyy 26 vuotta, eikä kumpikaan sukupuoli ole koskaan seksuaalisesti kiinnostanut. Jollain tasolla parisuhde toisen aseksuaalin kanssa kiinnostais, mutta toisaalta näin yksinkin on vallan hyvä.

Tsemppiä vain kaikille muillekin, jotka ilman vertaistukea kamppailevat näiden asioiden parissa. Itse oon jo tyytynyt toteamaan, että "seksuaalit" eivät koskaan tule ymmärtämään meitä ja asiasta kantsii olla enimmäkseen hiljaa.

Onneksi kyselyihin miehistä ja lapsista voi vastata aina, että ura ensin. Se lienee yhteiskuntakelpoisempi syy olla yksin. Onhan nyt elämässä muutakin kuin seksi. Sinulle tuottaa iloa muuta asiat. Pääasia, että olet itse onnellinen, muiden ihmisten kommenteista ei kannata välittää.

Vaikka eläisi mitenpäin elämän, niin aina on joku sanomassa jotakin. Minulla on itselläni kaveri, joka on ollut aina yksin. On tyytyväinen omaan elämäänsä ja se on hänen oma valinta. En ole koskaan ajtellut, että hän olisi viallinen tai omituinen. On ystäviä ja harrasta paljon. Tykkää myös olla yksin. Siinä ei ole mitään kummallista. Toiset tykkää olla yksin, toiset kaksin, toiset haluaa lapsia, toiset ei halua lapsia, toiset tykkää seksistä, toiset ei tykkää seksistä, toiset haluaa asua omakotitalossa, toiset tykkää asua kerrostalossa jne.

Se on elämän rikkaus, että ihmiset ovat erilaisia. Sehän tylsää olisi, jos kaikki eläisivät samalla tavalla. On hienoa, että on ihmisiä, jotka uskaltavat kulkea omia polkujaan ja löytävät oman juttunsa. Tuntuu, että ihminen, joka alkaa arvostelemaan ja halveksimaan toisten valintoja, ei ole itse onnellinen omassa elämässä. Miksi muuten olisi ilkeä? On naurettavaa alkaa kehumaan omilla petiasioillaan.

Ole vain onnellinen omassa elämässäsi ja toivottavasti tapaat samanlaisia ihmisiä. Olisi tukiverkosto, jos koet itsesi yksinäiseksi. Onpa ympärillesi osunutkin pahansuopia ja ilkeitä ihmisiä? Ovatko kateellisia, kun olet hyvin säilynyt. Joku ehdotti, että et ole vain tavannut "sitä oikeaa", ja ajatus tyrmättiin heti.

No, tässä esimerkkinä minä: Siis tunnen halua vain rakastuneena. Mutta sitten käynkin tosi kuumana. Tunteeko aseksuaali vetoa samaa sukupuolta kohtaan, ystäviä kohtaan? Olen vuotias biromantikko nainen. Minulla kesti pitkään oman aseksuaalisuuteni ymmärtäminen, sitä ennen kävin vuosien taistelun itseni kanssa. Kouluiässä minulla oli tyypillisiä lapsellisia "ihastuksia" poikiin; tuntui hyvältä saada luokan mukavalta pojalta huomiota.

Sitten iskikin teini-ikä ja ikätoverit alkoivat puhua seurustelusta ja vertailla elokuvien miesnäyttelijöiden ulkonäköjä. Ja minä huomasin olevani täysin sokea tässä suhteessa. Tunnistin kyllä symmetriset kasvonpiirteet ja pidin hoikkaa ja lihaksikasta ihmisvartaloa esteettisesti kauniina, mutta en osannut sanoa, kuka oli minun mielestäni "hottis".

Mutta olin tuolloin ihastunut erääseen mukavaan poikaan, joten pidin itseäni normaalina, vaikka en etsinytkään fyysisempää seurustelusuhdetta monen luokkatoverini tavoin. Toisella koulutusasteella ollessani tutustuin foorumiyhteisöllä mukavaan mieheen, jonka kanssa huomasin keskustelevani päivittäin tunteja puhelimessa.

Huomasin olevani pian etäsuhteessa. En kuitenkaan kaivannut fyysistä läheisyyttä ja katkaisin suhteen - näin jälkeenpäin ajatellen aika raukkamaisesti - ennen kuin tapasimme kasvoikkain kertaakaan. Tämän jälkeen en edes etsinyt seurustelukumppania ja aloin pikku hiljaa tiedostaa, etteivät miehet vedonneet minuun fyysisesti. Jossain vaiheessa kuvittelin, että kun kerran en ole kiinnostunut miehistä, saatankin olla lesbo, etenkin kun olin samoihin ihastunut yhteen naispuoliseen tuttavaani.

Tämäkään ei tuntunut oikealta, sillä en pitänyt naisruumista yhtään sen kiihottavampana kuin miesruumistakaan. Minä sitten hain oikeaa määritelmää yrityksen ja erehdyksen kautta. Olen seurustellut, olen harrastanut seksiä niin naisten kuin miesten kanssa, olen katsonut ja lukenut monenlaista pornoa, olen masturboinut. Olen huomannut, että suudelmat tuntuvat märiltä, aavistuksen ällöttäviltä, ja seksi on minulle vain partnerin tyydyttämistä, koska en saa siitä itse mitään irti.

Masturbointi aiheuttaa lievän fyysisen reaktion, mutta en saa siitä lievää rentoutumista lukuun ottamatta mielihyvää. Kaipaan haleja ja ihmisen läheisyyttä, mutta harrastan seksiä ainoastaan miellyttääkseni toista ihmistä. Tutustuin aseksuaalisuuten englanninkielisten sivujen kautta, ja aseksuaalisuuden määritelmä sopi kuin nenä päähän.

En ole fyysisesti millään tavalla vajavainen, en pidä seksiä epäluonnollisena asiana ja kiihotun jossain määrin pornosta, mutta annapa jonkun hivellä minun rintoja ja tadaa! Varsinainen akti se vasta tylsää onkin. Aseksuaalisuuttakin on monenlaista, ja näistä alakategorioista sovin biromantikon määritelmään; koen romanttisia tunteita sekä naisia että miehiä kohtaan tuntematta kuitenkaan seksuaalista vetovoimaa kehenkään.

Nykyään jo pelkkä juttelu miesten kanssa tuntuu vaikealta, sillä rento, kaverillinen jutusteluni tulkitaan yllättävän usein flirttailuksi, ja joudun usein keksimään erilaisia tekosyitä seksin välttämiseksi kuten "yhden yön jutun eivät kiinnosta" tai "en ole valmis pidempään seurustelusuhteeseen". En ole paljastanut aseksuaalisuuttani kenellekään, mutta kyllä monet tuttavani ovat jotain huomanneet ja lyöneet frigidin tiukkapipon leiman otsaani. Miten edes selittää aseksuaalisuus seksuaalille kuulostamatta frigidiltä?

Sillä omasta mielestäni kyseessä on nimenomaan seksuaalisuuden suuntaus eikä fysiologis-psyykkinen sairaus. Tulevaisuudessa haluaisin parisuhteen, perustaa perheen ja saada lapsia. En vain osaa sanoa, miten tämä voisi olla käytännössä mahdollista ilman, että jatkan teeskentelyä makuuhuoneen puolella. Tämänkin viestiketjun viesteistä käy ilmi, että valheella on lyhyet jäljet.

Suurin toiveeni olisi löytää partneri, jonka kanssa voisin tuntea kumppanuutta ja hellyyttä mahdollisimman vähällä seksillä. Aika lienee korjata eräs väärinkäsitys. Minua ei ole koskaan käytetty seksuaalisesti hyväksi eikä minulla ole traumoja. Olen tunnistanut, että olen aseksuaali. Luulen että se voi olla aivoperäistä. Asia ei tuota minulle minkäänlaista murhetta eikä sitä edes tule ajatelleeksi.

Yhtä hyvin kuin joku pitää meitä "epänormaaleina", niin meistäkin tuntuu " epänormaalilta", että joku ihminen on seksuaalinen. Nykyään hyväksytään vaikka mikä seksuaalisuus, tosi outoa jos meitä pidetään epänormaaleina. Meitä on moneen junaan, ei siinä mitään sen ihmeellisempää ole. Olipa tässä jo vuosia pyörineessä ketjussa paljon ajattelemisen aihetta. Olen melkein viisikymppinen nainen, ollut naimisissa ja lapsiakin pari aikuiseksi kasvattanut.

Avioliitto kariutui jo toistakymmentä vuotta sitten ja yksi isoimmista syistä oli se, että minä en pystynyt seksuaalisesti nauttimaan. Mies taas ei halunnut seksiä, jossa vaimo toimii tavan vuoksi eikä siihen kompromissia löytynyt. Nyt olen "seurustellut" useita vuosia. Kun nykyinen suhde alkoi, sovin itseni kanssa, että kiltisti suostun seksiin, ettei suhde sen takia kariudu.

Minulle seksin harrastaminen on ihan sama. En siitä nauti, mutta en koe vahingolliseksikaan. Joskus hyvin harvoina kertoina seksi on tuonut nautintoa. Pari kertaa elämässäni olen tuntenut rakastumisen tunnetta ja tuon tunteen vallassa seksikin on tuntunut hyvältä.

Toisen ihmisen läheisyys kyllä tuntuu mukavalta, kainaloon on kiva nukahtaa. Seksin harrastamisen koen itselleni tilaisuutena läheisyyteen. Mieluummin olisin lähellä ilman seksiä, mutta toinen osapuoli kokee asian päinvastoin. Jos ollaan lähellä, niin sitten siinä on oltava seksiä mukana. Ihan nuoresta lähtien olen ollut enemmän ihminen kuin nainen. Minulla ei ole mitään viehätystä laittautua tai pukeutua naisellisesti.

En huomioi ympärilläni olevien ihmisten pukeutumista tai pynttäytymistä. En ylipäänsä ajattele ihmisiä miehinä tai naisina, minulle he ovat vain ihmisiä.

Äitinä, kun lapset oli pieniä, heitä halailin, mutta kun kasvoivat isommiksi, ei minulla ole ollut tunnetta, että minun pitäisi heitä kosketella, vaikka välimme ihan kunnossa ovatkin. Kaikki tämä ei minua vaivaa ollenkaan. En tunne, että minulta mitään puuttuisi. Nyt asiat ovat nousseet jälleen pinnalle, kun tuo "seurustelukumppani" on alkanut ottaa asiaa esille ja miettä miten voisi saada minut nauttimaan seksistä.

En oikein tiedä miten asian hänelle kauniisti kertoisin, kun vastaus on, että et mitenkään. En siis ole hänelle näytellyt, vaan hän kyllä tiedostaa asian, mutta ääneen siitä ei ole puhuttu. Sitä en usko, että hän on ihan näin asiaa miettinyt kuin minä. Nyt kun olen nettiä muutaman päivän selannut ja tämänkin ketjun tarkkaan lukenut, mietin ihan vakavissani, että olenko aina ollut aseksuaali, joka on yrittänyt sopeutua normiyhteiskuntaan sen säännöillä?

Olen Silti Teini Jos on ketään teini-ikäistä aseksuaalia Suomessa, niin tähän viestiin voi vastata. Mies 15v, niinkuin muista kommenteistani näkyy, ihan sama kumpi sukupuoli "partneri" on, koska jos ei aio harrastaa seksiä niin mitä väliä sillä sukupuolella nyt onkaan Jos viel satut eksymää tänne nii taiettais olla just saman ikäsiäki: Olet vuotias nainen ja miettinyt paljon josko itse olisin jollain tapaa aseksuaali.

Seksi ei vain kiinnosta, se on tylsää. Itsetyydystäkään en harrasta, sekin on tylsää, en saa siitäkään mitään kiksejä. Edellisessä suhteessani seksi oli nimenomaan ongelma nro 1. Harrastin seksiä oikeastaan vain siksi, jotta saisin miehen tyydytettyä.

Aktin aikana toivoin vain, että toimitus olisi nopeasti ohitse. Se, että en nauttinut seksistä ei tarkoita sitä ettenkö olisi rakastanut miestäni. Minulle riittää toisen ihmisen läheisyys, halaukset, suukot, yhdessä nukkuminen, sohvalla vieri vieressä oleminen, yhteinen arki.. Seksi ei ole mielestäni paras tapa osoittaa rakkautta toiselle ihmiselle. Näin sinkkuna välillä tulee tosi surullinen mieli, koska tuskin ikinä pystyn löytämään edes puoliksi aseksuaalista miestä, jolle riittäisi seksiä vaikka kerran tai pari kuussa.

Minua kauhistuttaa ajatus, että seksiä pitäisi harrastaa joka päivä tai kertaa viikosssa. En halua yksinkään olla koko loppuelämääni, joten tulevaisuudesssa se on uhraus, jonka minun pitää tehdä, jos haluan perheen ja miehen itselleni.

Olen kyllä miettinyt seksuaaliterapiaan menemistä. Onko ihmiset täällä saaneet sitä kautta eri perspektiiviä asiaan? Hei vaan kaikki ns. Luen ensimmaisen kerran tasta asiasta,olen vuosimallia. Nostan kunnioituksella hattua teille,etta avoimesti kerrotte arkoja asioita.

On AINA vaikeaa kuulua ns. Mielestani olette edella kulkioita,koska ei sexy-rakkaus suhteessa AINA onni kukoista. Asiaa tieteellisesti voitaisiin alkaa tutkimaan,etta onko mahdollisesti kysymyksesta ns. Toivotan ihmislaheista elaman kumppania teille jokaiselle. Täällä kirjoittelee myös yki aseksuaali. Ikää mulla sen Olisi kiva jutella asiasta muiden samanhenkisten kanssa. Tai näin minä olen sen diagnosoinut aiheeseen tutustuessani. Jatkuva torjuna sai minut epäilemään omaa naiseuttani ja ylipäätään haluttavuuttani.

Itkin , huusin,kiristin, juttelin, ymmärsin, raivosin, ehdotin kaikkea mahdollista, kunnes ymmärsin. Se ei ole kiinni siitä ettei mieheni halua minua tai rakasta minua.

Hänellä ei vaan ole seksuaalista viettiä, rakastelemme ehkä kaksi-neljä kertaa vuodessa. Seksi on hyvää ja mitään fyysistä ongelmaa sen harrastamiseen ei ole. Orgasmit mieheni kanssa ovat lämpimiä ja täynnä rakkautta ja kumppanuutta. Olen useasti miettinyt miksi erittäin seksuaalisena henkilönä valitsin seksittömän miehen. Aluksi ongelma ei ollut näin paha, uskoisin miehenikin yrittäneensä äärirajoillaan. Pian kuitenkin huomasin ettei hän ole kiinnostunut seksistä.

Hellyyttä, pusuja, huumoria ja haleja meillä on paljon. Mutta jos lähestyn häntä seksuuaalisesti hän torjuu minut leikin varjolla, se tuntuu pahalle, joten olen sen lopettanut.

Yli 10 vuotta kärsin tilanteesta, kunnes minusta tuli pettäjä. Lensin miehestä toiseen, kokeilin kaikkea seksiä, kaikkien sukupuolien ja kansallisuuksien kanssa. Koska tein sen salaa, siinä ei saanut olla mitään kaunista tai hyvää. Sen piti olla pornoa, panemista, likaista ja salaista. Seksistä tuli pakkomielle ja lopulta riippuvuussuhde.

Ajatukseni pyöri seksissä, panemisessa, nussimisessa ja olin riippuvainen orgasmeista ja seksin tuomasta jännityksestä. Rakkautta en edes ajatellut, olinhan umpirakastunut mieheeni. Mieheni kanssa en ollut puhunut pettämisestä ja se lisäsi huonoa oloani. Mieheni voi myös huonosti, koska tiesi tilanteen, mutta asiasta ei puhuttu. Kumpikin suri omassa nurkassaan. Vuosi sitten nostin kissan pöydälle ja pakotin hänet puhumaan.

Kerroin että vaikka rakastin häntä kuin hullua, minulla oli seksuaalisuus, jopa hyvin voimakas sellainen ja minun on pakko saada sitä toteuttaa. Itkimme ja juttelimme asiasta. Tulimme tulokseen että me teemme suhteessamme omat ratkaisumme,ne eivät kuulu muille.

Ja minun menemiseni ei ole rakkautta, hän sanoi sen tietävänsä ja luottavansa täysin siihen etten tee asioita rakkaudesta. Tuntui kuin molemmilta olisi tippunut suuri taakka harteilta. Olimme taas vapautuneita ja läheisyys oli taas luonnollista ja mieheni ei tarvinnut jännittää että haluaisin enemmän. Itse aloin rauhoittua ja hankkia pidempiaikaisia kumppaneja.

Tiesin että yhtä kumppania en voi pitää, koska en tahtonut rakastua tai kiintyä kehenkään muuhun kuin mieheeni. Olen pystynyt erottamaan tunteeni hyvin. Olen kumppaneilleni kertonut olevani naimisissa ja ettei tästä koskaan tule muuta suhdetta. Pisin kumppanuuteni on nyt melkein kolme vuotta. Silti minusta tuntuu edelleen että teen väärin, kumppaneilleni, koska he eivät tiedä toisistaan ja miehelleni koska annan itseäni muille.

Nyt annan itsestäni enemmän koska olen osannut rauhoittua myös toisten kumppanieni seurassa. Tämä on johtanut siihen että minusta tuntuu että minulla on kolme aviomiestä. Edelleen olen todella paljon seksin perään ja kumppanini ovat tässä asiassa erityisen päteviä. Silti seksinnälkäni uuvuttaa heidätkin. Lisäksi he ovat alkaneet puhua rakkaudesta ja ovat mustasukkaisia minusta. Tätä juuri yritin estää lennolla miehestä mieheen. Läheisyys luo tunteita ja tunteettomana en ole pysynyt minäkään.

Hellyys ja hellittely on tullut suhteeseen kumppanieni kanssa. Jos nyt tietäisin kaiken tämän, en tiedä menisinkö ikinä naimisiin aseksuaalisen miehen kanssa.

Vaikkain hän on varmasti paras mies minulle ja tyyppinä aivan huikea. Olen alkanut miettiä oisinko onnellisempi yksin, olisiko hän onnellisempi vaimon kanssa jolla ei olisi näin suurta seksuaalisuutta. Toisaalta tiedän etten olisi, eikä olisi hänkään.

En ajattele eroa jonkun kolmannen osapuolen vuoksi. Vaikka aihe on käsitelty, siitä ei silti puhuta. Ja tiedän että häntä vaivaa aisia, kuten se vaivaa minuakin. Olen ehdottanut seksiä niin että tekisimme sen yhdessä, kolmansien osapuolien kanssa. En tiedä pystyisinkö siihen tai mieheni, mutta kaikki keinot otan käyttööni jos se pelastaa meidät.

Kuka sanoi että elämä olisi helppoa? Toivon että kaikki samassa tilanteessa ottavat aiheen käsittelyyn ajoissa ja rohkeasti. Itsellä aika samanlainen tilanne, olen 29 enkä ole koskaan ollut kiinnostunut seksistä.

Toisaalta on joskus tunne että haluaisi ehkä jonkinlaisen suhteen,mutta olen kerran kokeillut pitkää suhdetta joka lopulta muuttui ahdistavaksi molemmille kun en kertakaikkiaan halunnut harrastaa seksiä. Ensin tietenkin sitäkin yritti toisen mieliksi mutta itse en nauti siitä, tulee vaan vaivautunut ja teeskentelevä olo.

Nostan kun oon niin onnellinen että meitä on muitakin! Täytän tänä vuonna 23 ja mua raastaa olla aina yksin vain siksi, että en halua seksiä. Oon treffaillut mutta miehet on olleet seksuaalisia ja siihen se on sitten lopahtanut kun itse en halua mitään seksuaalista.

Vain hellyyttä, romanttista rakkautta. En kyllä koskaan mennyt näiden miesten kanssa edes pussailuasteelle, kun tiesin jo varhaisessa vaiheessa ettei tästä mitään tule.

He selvästi olivat kiinnostuneita ihan muista jutuista kuin itse On tuskaa olla romanttinen aseksuaali. Jos jostain löydän aseksuaalin miehen itselleni niin oon kyllä ikuisesti hänestä kiitollinen Oletko kokeillut hakea seuraa esim netistä aidosti omana itsenäsi? Jos kertoisit saman tien vaikka jo ilmoituksessa, että olet aseksuaali? Ehkä joku ihana mies, joka painii saman asian kanssa, löytäisi sinut ja voisitte tulla onnellisiksi?

Luulen että meidän kaltaisia on enemmän kuin voisi kuvitella,mut etenkin nykyajan superseksuaalisesssa yhteiskunnassa on todella vaikea puhua tällaisesta asiasta kellekään. Vähän sama asia kuin se että Suomessa se etten juo alkoholia on asia jota joudun jatkuvasti perustelemaan, vaikkei se ole minkäänlainen asennejuttu,en vaan koe sitä nautinnollisena asiana: Tiedän että on miehiä jotka ovat vastaavassa tilanteessa mutta todennäköisesti miehen on vielä paljon vaikeampi myöntää tällaista kun nimenomaan miehiltä odotetaan aina sitä että ovat todella seksuaalisia otuksia ja aina haluamassa seksiä.

Olen kuitenkin vuosien mittaan hyväksynyt itseni tällaisena enkä voi väittää että olisin onneton, tietysti olisi mukavaa jos voisi olla se poikaystävä joka tuntisi samoin mutta jos ei niin olen ihan onnellinen yksinkin: Tatuoikaa vaikka otsaan, että "Ei tipu" tai jotakin vastaavaa ja jättäkää normaalit ihmiset rauhaan.

Minkä takia pitää pilata toisen elämä, jos on itse joku luonnonoikku friikki. Alkuvaiheessa esitetään jotakin muuta, kuin mitä todellisuudessa ollaan.

Kun toinen on saatu koukkuun, niin alkaa tuö länkytys, mitä täälläkin on melkein joka viesti täynnä. En itse ainakaan seurustele kenenkään kanssa just siitä syystä että se häiritsee "normaali"-ihmisiä niin paljon, eli toisinsanoen ne ajattelee vaan että olen kaunis seksinukke jolla ei ole mitään muuta virkaa.

En tosin edes halua seurustella sellaisen ihmisen kanssa, ystävistä on enemmän iloa ja melkein kaikki ystäväni ovatkin miehiä, ja mukavia sellaisia.

Älä välitä, mitä muut sanovat ja ajattelevat. Pääasia, että olet itse onnellinen. Nehän ne viallisia ovat, jotka seksiä harrastavat, eikä me: Elämä on täynnä mukavampia ja ihanampia asioita kuin seksi. Minullekin on sanottu, vaikka mitä, kun en harrasta seksiä enkä tee lapsia. En välitä toisten mielipiteistä. Olen onnellinen ja elän omaa elämääni. Elämäni on mukavampaa ja täydellisempää kuin niillä, joilla on lapsia.

Elän elämän itselleni, en lasten kautta. Sinä se tässä viallinen olet! Minä olen 54 vuotias ja olen ollut sinkkuna 15 vuotta. Olen seurustellut miesten ja naisten kanssa mutta en vain ole löytänyt sitä oikeaa. Olen luullut , että nyt se löytyi, mutta omalla olemuksellani ajoin ilmeisesti puolisoni aina pois.

Seksi ei vain ole se juttu minulle jota kumppanini halusi. Halusin enemmän yhdessä oloa ja halittelua. Olla yhdessä tehdä juttuja ja hullutella, näyttää että rakastaa ja luottaa toiseen. Mutta suhteet loppuivat aina pettämiseen. Tiedän , että en pystynyt antamaan enempää, joten minuun sattui. Nyt tuon kaiken ymmärrän, olen ollut yksin mutta tiedän ,etten ole kuitenkaan yhksin.

Meitä on paljon samanlaisia. Ihanaa kun täällä voin vihdoin kirjoitella tästä niin kipeästä asiasta. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minäkin huomasin olevani sirkusapina.. Olen yli vuotias nainen, ja kun luin tämän viestiketjun, sekä aikaisemman kokemukseni perusteella, olen varma että olen aseksuaali, vaikka minulla on perhe, pitkä parisuhde ja lapsia.

Nuorena olin hyvin tyytyväinen elämääni kavereiden, koulun, harrastusten sekä opiskelun kanssa enkä koskaan kaivannut ihmeemmin seksuaalista yhdessäoloa kenenkään kanssa vaikka romanttisesti rakastuinkin vastakkaiseen sukupuoleen. Olin hyvin nuori kun tapasin mieheni, ja rakastuin häneen, aloimme seurustella. Seksin hoidin "alta pois" tyyliin ja elin sen suhteen silloisen poikaystäväni ehdoilla. Elämämme oli tasaista ja onnellista, ja saimme suhteessamme sekä myös aineellisesti ja taloudellisesti paljon hyvää aikaan ja itsellemme, koska myös hän on melkoisen pidättyväinen ihminen ja purimme paljon energiaa tekemiseen ja asioiden harrastamiseen ja loppuun saattamiseen, suhteessamme ei ollut edes olemassa sellaista tekijää joka usein alkaa luoda epäluottamusta parisuhteessa eli uusien seksikokemusten etsiminen.

Lapsuuteni on ollut aivan normaali tämän suhteen, minulla ei ole negatiivisia kokemuksia seksuaalisuudesta lapsuudessa, olen kasvanut sisarusten ympäröimänä ja tiedän aivan varmasti olevani myös hetero eli en ole koskaan rakastunut romanttisesti samaa sukupuolta olevaan henkilöön.

Parisuhteessamme seksiä on suhteellisen harvoin mutta se on minulle täysin ok enkä kärsi siitä lainkaan. Koen seksuaalisuuden jollakin tapaa hajoittavana asiana, ja kaiken olemisen jatkuva seksualisoiminen nyky-yhteiskunnassa sairastuttaa mielestäni ihmisiä. Jokaisen pitäisi tuntea jatkuvasti seksuaalista kiinnostusta toiseen, ja elämän energian pitäisi jatkuvasti olla fokusoituneena omaan ja toisen alapäähän, mikä mielestäni on todella omituista tällä ylikansoitetulla ja -arvostetullakin maapallollamme ja kulttuurissamme.

En ole uskovainen, vaikka kuulun normisti kirkkoon eli en myöskään koe tätä asiaa minään valintana, se vain on osa omaa itseäni. Mielestäni ihminen voi jättää oman jälkensä tänne muullakin tapaa kuin sukupuolisella olemisellaan. Eläimetkään eivät seksualisoi omaa olemassaoloaan, se on osa suvunjatkamista ja välttämätöntäkin, mutta maailmassa käydään se varsinainen eloonjäämistaistelu täysin eri tasolla.

Ihmiskunta on näkemykseni mukaan polarisoitumassa voimakkaasti pakkolisääntyvään osaan, jossa ei enää ymmärretä pitää huolta edes omista jälkeläisistä sekä toisaalta lisääntymiskyvyttömään osaan jossa lisääntymisviettiä yritetään jatkuvasti kaupallistaa ja herättää eloon taloudellisen hyödyn toivossa. Väliin jää suuri joukko huonosti voivia ja ajattelevia ihmisiä jotka ovat sitä mieltä että maailma tarvitsee selviytyäkseen muutakin kuin biologista evoluutiota kiihtyvällä tahdilla ja lisääntymisen kiihdyttämistä äärimmilleen niin kauan että se johtaa kaiken tuhoutumiseen.

Tunteeko aseksuaali mustasukkaisuutta puolisosta, joka kaipaa seksiä? Koska seksi ei itselleen merkitse mitään, onko se yhtä merkityksetöntä jos puoliso nai vieraan kanssa? Vaikka seksi on tuntemisen muoto, on ekstaattinen kokemus mahdollinen vasta kun molemmat sukupuolet pyrkivät ymmärtämään toisiaan ja eläytymään toistensa osaan.

Silloin vallan ja seksin pelikuviot pehmenevät eroottisiksi jännitteiksi, sukupuoliroolit tasoittuvat, tabut kaatuvat, mielikuvitus vapautuu. Erotiikan voima on ollut aina sosiaalisia laitoksia järisyttävä, järjestyneen elämänmenon vastainen. Se on sitonut pauloihinsa, suistanut raiteiltaan ja vienyt mieron tielle monia kunnon kansalaisia.

Kirkko ja valtio ovatkin tehneet kaikkensa tämän anarkistisen voiman valjastamiseksi. Sen vuoksi on joku uskaltanut epäillä, että nykyinen erotiikan revival onkin vain virallisen tahon uusi strategia: Sijaiskokemusten kautta voi mitätöidä persoonalliset kokemukset ja kun riisuu erotiikan mysteeriosta, kiihotusvoimasta ja uutuuden viehätyksestä, sammuvat tunteet.

Toisen maailmansodan jälkeen alkoi tavaratuotanto kasvaa huimasti. Herbert Marcusen mukaan ihmisiin piti vaikuttaa niin, että sijoittajien investoinnit kannattivat. Kuluttajia saatiin tietysti sitä enemmän mitä useammat perheet hajosivat. Mitä enemmän on yksittäisiä kuluttajia, sitä enemmän tarvitaan hyödykkeitä ja palveluja.

Jokainen tarvitsee asunnon, oman TV: Markkinoiden ihanneobjekti asuu yksin. Piti myös luoda uusia tarpeita. Halut piti saada keskittymään kulutukseen. Ihmisen tuli tehdä itsestään haluttava. Yksinasujista on etua teollisuudelle myös siksi, että yksinasuva ihminen on arka ihmissuhteissaan. Mainonnassa käytetään seksuaalisia vihjeitä ja viihdytystä ja niin saadaan ihminen houkuteltua ostamaan juuri tämä tuote. Palkkatyöläinen tarvitsee muotia ja massakulttuuria kokeakseen yhteyttä muihin.

Hänen elämänsä päämääräksi on helppo iskostaa kuluttaminen ja tarpeiden tyydyttäminen. Tarvitaan viihdykkeitä, ulkomaanmatkoja, ravintoloita, sanomalehtiuutisia ja videoviihdettä. Toisistaan eristetyt ihmiset täyttävät kuluttamalla sen tyhjyyden, joka tulee pysyvien ihmissuhteiden puutteesta. Kaikki se rakkauden ja seksuaalisuuden tarve, mikä ihmisessä on luonnostaan, saa tukahdutettuna uusia muotoja, talouselämälle edullisia muotoja.

Vaikka yksinasuminen on täysin luonnoton elämänmuoto, asuu Helsingin asukkaista jo yli puolet yksin. Harhaan perustuva unelma ydinperheestä on kuitenkin asfaltoitu ja betonisoitu.

Yksin asuva ihminen on myös työmarkkinoiden edellytys. Markkinatalouden ihmisen tulee olla itsenäinen. Häntä on voitava liikutella täysin talousvoimien ehdoilla.

Lapsi ei kuulu markkinatalouden maailmaan. Jos virhe on tapahtunut, tekee markkinatalouden lapsi omaa työpäiväänsä päiväkodissa. Hän vaihtaa kotia ja leikkikavereita markkinavoimien vaatimusten mukaisesti. Nykyisessä kertakäyttöyhteiskunnassa suhteista opetetaan etsimään hupia ja omaa itseä. Kansalle sirkushuvia niin että sille ei tule mieleen talouselämän järjettömyys eikä se ryhdy tekemään henkilökohtaisia eksperimenttejä.

Seksuaaliseksi pakkotaloudeksi kutsutaan tätä valtiollista järjestelemää, jossa talouselämä käyttää hyväkseen ihmisen sukupuoliviettiä, ja jossa seksuaalitarpeiden tyydyttäminen riippuu taloudellisista olosuhteista.

Mainokset tuovat esille ennen kaikkea seksikkäitä vaatteita, autoja ja ruokia mainostetaan seksin voimalla.

Ajatusten avulla rakastelu on aivan kuin yrittäisi suorittaa differentiaalilaskentaa sukuelimillään. Mitä useampia pettymyksiä romanttisessa rakkaudessa, äitiydessä ja seksuaalisessa ekstaasissa koetaan sitä enemmän tarvitaan sirkushuveja. Uskotaan että noin on joillakin tai näin pitäisi olla ja jos minäkin ostan yhä lisää, saavutan tuon onnen. Rakastelu on hektistä, ilotonta puurtamista, pari toimii luotettavasti ja rutinoidusti kuin porakone.

Seksi ja seksikkyys ovat modernin ajan kriteereitä, ennen muuta helpon kaupallistettavuutensa takia. Seksi on arka asia. Siinä särkee itsensä helposti, mieskin. Jos rakkaus ei roihua, suhteessa täytyy olla jotakin vikaa. Ei, minusta ei ole rakkauteen. En jaksa hoitaa parisuhdetta, en jaksa olla seksikäs, en jaksa kinastella pikkuasioista, enkä jaksa pelätä tuhansien naisten puuhamaata, joka väikkyisi suhteen taustalla kuin paratiisi impyeineen.

Nyt kahden toisistaan riippumattoman yksilön pitäisi sitoutua toisiinsa. Lisäksi ihmisen pitäisi kehittää itseään — elinikäinen oppiminen, henkinen kasvu ja sitä rataa. Ei ihme, että jatkuvassa kasvussa kasvetaan erilleen. Viihdetähti Madonna on sanonut puhuvansa seksistä politiikkana ja ideologiana. Seuraa mielihalujasi, yhdisty, eroa ja nauti elämästä. Aina parempi ostaa kaksi mikroa kahteen yksiöön kuin yksi mikro koko suvun pihapiirille.

Seksuaalinen vapautuminen johti kahtaalle — manipulaatioon ja villiin seksiin. Mutta siitä mitä luulimme vapaudeksi tulikin kontrolloitua sublimointia.

Seksuaalisia ja läheisyyden tarpeita käytetäänkin ihmisen kontrolloimiseksi. Himo keskitetään sukupuolielimeen ja muu keho irrotetaan seksuaalisuudesta, standardisoidaan vastaamaan markkinoiden tarpeita. Ihminen on aulis tekemään palkkatyötä. Kaikki on sallittua, kunhan se ei muuta mitään. Tavarat kantavat symbolisen maailman arvoja. Jälkiteollisessa yhteiskunnassa seksuaalisuudesta on tullut yksityinen asia Det erotiska kriget, Rita Liljeström Eroottinen sota on ohi — eläköön markkinatalous ja esineen ylivalta!

Aikanaan kirkko määräsi, sitten valtio, markkinavoimat ja nyt kauneusihanteet määräävät, miten varmimmin voit purkaa seksuaalista painetta.

Sosiologi Pertti Jokivuoren mukaan seksistä on tullut erottamaton osa kulutuskulttuuria. Seksuaaliterapian ammattilaiset opettavat, miten seksi tukee sosiaalista hyvinvointia. Kaupungilla ja televisiossa näkyy suorasukaista seksikästä body-kulttuuria. Seksuaalisia mielikuvia saa kaupan päälle ostaessaan vaikka jäätelötötterön.

Kun tavaroita kaupataan kehon kuvilla, ruumiillisuuteen aletaan yhdistää tavarankaltaisia piirteitä. Entisaikoina ihmiset muistivat tilanteessa kuin tilanteessa luokka-asemansa, oltiinko köyhästä kodista vai parempaa väkeä. Nyt muistetaan oma keho. Erotisoitu ruumis on noussut modernin elämän symboliksi.

Jos ajattelee omaa kehoaan, tuntee itsensä melko epäeroottiseksi ruppanaksi. Mutta ei hätää - markkinataloudessa kuluttajan kuuluukin aina haluta jotain, mitä hänellä ei vielä ole. Markku Salmi tuo esille, miten tekno viestittää osaltaan teknologian ja ihmisen välistä uutta suhdetta. Toisaalta on kysymys uudenlaisen yhteisöllisyyden syntymisestä, jonkinlaisesta shamanismista.

Yhteisöllisyydelle on tyypillistä, että se koetaan yksin. Se on sähköinen hetki jolloin yhtäkkiä tajuaa olevansa yhtä maailmankaikkeuden kanssa. Koska ihminen on kuin muovautuvaa vahaa, ovat markkinamiehet keksineet seuraavan suuren kulutusryppään: Samaa sukupuolta olevan partnerin kanssa on aina yksinkertaisempaa ja siinä mielessä helpompaa kuin kokonaan toisen sukupuolen kanssa.

Tutkimusten mukaan 70 prosenttia miehistä ja naisista? Yhä useampi voi itse päättää tai antaa seurapiirinsä vaikuttaa siihen, kumman sukupuolen kanssa hän leikkiin ryhtyy. Ajattelin, että se voisi olla toimiva liitto, enkä voi väittää olleeni onneton. Varmaan minä silloin ajattelin, että heterous olisi helpompi valinta, mutta nyt minusta tuntuu, että jos voin valita, elän mieluummin naisen kanssa. Olin varma, että en koskaan voisi kiinnostua miehistä", kertoo toimittaja Elisa Helenius Sandra Hagmanin on kirjoittanut väitöskirjan miesten kielletystä samasukupuolisesta halusta Tutkimusta varten hän kävi läpi oikeustapausta maakunta-arkistoissa, luki lehtiartikkeleita ja kirjeitä.

Absoluuttinen seksuaalimoraali oli vahvasti ajan ilmiö. Kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi kriminalisoitiin Euroopassa, jopa esiaviollinen seksi. Rikkaiden miesten ajateltiin käytävän hyväkseen työläispoikia.

Rintamalla on ollut mahdollisuus sotilasrakkauteen. Jos miehillä on ollut sama sotilasarvo, yhteinen tila ja aika, on voinut elää koko sodan pituisia suhteita salassa. Homoliitto kestää, jos molemmat osapuolet ovat syntyneet niin, että molempien seksuaalinen kiinnostus, romanttiset ajatukset ja tunteet kohdistuvat pelkästään hänen omaan sukupuoleensa.

Homoveljeksien perimää tutkittaessa on havaittu 8- ja Xqkromosomien vaikuttavan miesten seksuaaliseen suuntautumiseen. Paavi Francis sanoi sunnuntaina Kaukasuksen matkansa päätteeksi, että hän on aina kohdellut sekä transseksuaalisia että homoseksuaalisia henkilöitä kunnioittavasti.

Silti hänen mielestään on väärin, että kouluissa opetetaan sukupuolen olevan jotain, minkä voi vaihtaa. Paavi sanoikin, että meneillään on "salakavala aivopesu".

Mutta se, että sitä opetetaan kouluissa ja vaikutetaan ajattelutapoihin, on vallan toinen asia. Miehen eturauhanen tunnetaan lempinimellä G-piste. Tämä johtuu siitä, että eturauhasen stimulointi voi tuoda miehelle voimakasta seksuaalista nautintoa. Eturauhanen sijaitsee noin viiden sentin syvyydessä peräaukon etupuolella.

Siinä on lähes yhtä paljon hermopäätteitä kuin klitoriksessa. Tästä syystä miehen on mahdollista saada eturauhasen kautta orgasmi, täysin ilman peniksen stimulaatiota. Amazon on yksi niistä amerikkalaisyrityksistä, jotka vannovat tasa-arvon ja monikulttuurisuuden nimiin. Keväällä se oli mukana niiden amerikkalaisyrityksen joukossa, jotka painostivat Yhdysvaltain korkeinta oikeutta hyväksymään homoliitot. Korkein oikeus hyväksyikin homoliitot, mutta muutamille osavaltioille se oli liikaa.

Kuvernööri — ja tuleva varapresidentti — Mike Pence yritti säätää Indianassa lain, jonka nojalla yritys tai ihminen olisi voinut omantunnonsyistä kieltäytyä palvelemasta homoja. Kun useat yritykset olivat varoittaneet poistuvansa Indianasta, kuvernööri veti esityksensä takaisin.

Vähän myöhemmin samanlainen riita syntyi transsukupuolisten vessoista. Konservatiivit yrittivät ajaa seitsemässä osavaltiossa läpi lakeja, jotka olisivat vaatineet esimerkiksi koululaisia tai opiskelijoita käyttämään biologisen syntymäsukupuolensa mukaista vessaa.

Amerikkalaisyritykset olivat taas kerran protestikampanjan kärjessä. Kovinta taistelua käytiin Pohjois-Carolinassa, jossa Paypal, Red Ventures, Costar Group ja Deutsche Bank ilmoittivat luopuvansa osavaltioon suunnitteluista investoinneistaan.

Kymmeniä osavaltioon varattuja konferensseja ja elokuvahankkeita siirrettiin muualle. Yhdysvaltain kaikki suuret urheiluorganisaatiot ovat sitoutuneet lujasti tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin. Homojen oikeudet ovat viime vuosina edenneet vauhdilla Yhdysvalloissa ja muuallakin. Yksi syy siihen ovat juuri suuryritykset. Käytännössä kaikki amerikkalaiset suuryritykset ovat ottaneet käyttöön säännöt, jotka kieltävät työpaikkasyrjinnän seksuaalisen suuntautumisen takia ja suurin osa myös sukupuoli-identiteetin perusteella.

Siihen on selvät taloudelliset perusteet: UCLA-yliopiston Williams-instituutissa vuonna tehty metatutkimus osoitti, että suvaitsevainen ja tasa-arvoinen työyhteisö houkuttelee parhaita työntekijöitä, pitää heidät tyytyväisinä, vähentää ristiriitoja ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä — ja kaikki tämä näkyy yhtiön tuloksessa.

Vaalikampanjan uskotaan vieneen Trumpin yritykseltä asiakkaita. Presidenttiys voi tuoda tappiot takaisin korkojen kera — mutta vain jos Trump kääntää kurssiaan.

Juuri niin saattaa käydäkin. Keskiviikkona Trump kutsui isoimpien teknologiayritysten johtajat pyöreän pöydän kokoukseen. Amerikkalainen vuotias laulaja Barry Manilow on kertonut olevansa homo.

Hän sanoo menneensä pitkäaikaisen kumppaninsa Garry Kiefin kanssa salaa naimisiin jo vuonna Kief on myös Manilowin manageri ja he ovat olleet yhdessä jo lähes 40 vuotta. Olin aika yksinäinen ennen sitä, kertoo Manilow.

Laulaja oli nuorena naimisissa lukioaikaisen heilansa kanssa, mutta liitto ei kestänyt. Sitä paitsi olin joka ilta soittamassa musiikkia, sanoo Manilow. Rakastun aina ihmiseen, yksilöön, mutta se ihminen on aina joko mies tai nainen. Sukupuolella on eroa ja merkitystä, tietenkin. Jo fyysisenä ilmentymänä mies ja nainen ovat erilaisia. Jorma Uotinen iltasanoma 6.

Mielipide Suomi-lehteen Marketta Horn. Seksiä Marilynin, Anjan - vai Buddhan kanssa? Kauranen esiteltiin uuden seksuaalisuuden airuena.

Mitä uutta siinä on, jos naisesta tehdään mies? Nainen käyttäytyy, kokee ja tuntee kuin mies? Silloinhan sukupuolenvaihdos on suoritettu järjestelmän sisällä, mutta sama meno sen kun jatkuu. Kuinka moni suomalainen tyttö onkaan lähtenyt etsimään sopivan mallista kyrpää Kaurasen rivakkojen kirjojen rohkaisemana.

Olisi kiinnostava kuulla, mitä näistä kokeiluista on jäänyt jäljelle. Jääkö yhden yön suhteista, viinan ja huumeiden höysteisinä, muuta kuin entistä suurempi yksinäisyys tai kestämätön paine? Orgasmiin saatikka sitten ekstaasiin on niissä naisen vaikea yltää.

Jos yhden yön suhteet ovat lisänneet naisen vapauden tunnetta, niin jotain mätää täytyy olla tunteessa tai sitten siinä, mitä käsitämme vapaudella. Ehkä Kaurasen ansiosta olemme tulleet tietoisiksi kokemuksen monipuolisuudesta. Tällöin seksuaalisuus ei ole enää vapauden tai nautinnon lähde, vaan kasvun paikka. Klitoriksesta saa liikkeelle vuoristoradan samalla tavoin kuin siittimestä, kun sitä oikein imeskelee.

Mutta entäpä jos ei haluakaan palata alas, vaan päästä ylöspäin? Jos haluaa orgasmilla saavuttaa jotain muutakin kuin huojennuksen tai nautinnon? Sukupuoliyhteydessähän syntyy uusi Jumala. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Mies ja nainen yhdessä voivat luoda uuden kuvan jumalasta - tai ainakin ilman miehen ja naisen yhtymistä ei synny uutta kuvaa Jumalaa.

Uusi kuva Jumalasta syntyy ihmiseen itseensä, kun hän yhtyy toiseen sukupuoleen. Pelkään tosissani, että jos orgasmiakrobatiaa Marilynin tai Kaurasen tyylillä jatketaan vielä muutamia vuosia, alkaa ihminen degeneroitua. Tyhmentyminen tietysti vahvistaisi vanhan vallan perusrakenteita ja viihdeteollisuuden markkinaosuuksia. Monissa haastattelututkimuksissa on tullut esille, että nykyajan ihmistä kiehtoo ajatus selibaatista.

Syynä selibaatin ihannointiin ei ole halu välttää jotain saastaista tai uhrautua Jumalalle, kuten ehkä viime vuosituhannella, vaan selvästi ajan henki.

Selibaatti-keskustelu sopii hyvin markkinatalouteen. Yksin toimeentuleva ihminen on ihanne kulutusyhteiskunnalle. Hän on joka hetki valmis muuttamaan työpaikan perässä, tarvitsee kuitenkin samat tuotteet kuin suurperhe: Mitä enemmän ihmiset asuvat yksin sitä enemmän he kuluttavat.

Näin nähtynä ei lie sattuma, että mainostetaan individualismia, menevyyttä ja riippumattomuutta. Meidät on saatu uskomaan, että riippuvaisuus on pahasta. Kunkin on tultava toimeen omillaan. Englantilaisen pariskunnan Hdogkinsonien julkaisemassa kirjassa Seksi ei ole pakollista kerrotaan, että alituinen seksi kiihdyttää pulssia, lisää adrenaliinia ja järkyttää mieltä.

Siemensyöksyyn kuluu paljon sinkkiä, jonka puute vaikuttaa aivoihin ja valon sietokykyyn. Seksi aiheuttaa riitaa, ahdistusta ja mustasukkaisuutta, se lisää riippuvuutta muista ihmisistä.

Monelle seksistä tulee rutiinia, velvollisuus ja tapa. Lisäksi ympäristöpaineiden ja työnteon sekä ilmasta ja ruokatarvikkeista tulevien saasteiden vuoksi niin kutsuttu libido eli seksuaalivietti turtuu joko pakonomaiseksi tyydytyksen etsinnäksi tai apaattiseksi haluttomuudeksi. On hienoa kun voi antaa omalle apatialleen ylvään selityksen: Kun Saksassa haastateltiin vuotiaita, tuli selville, että lähes puolet aviopareista oli lopettanut kaiken seksuaalisen kanssakäymisen.

Selibaatin lisäksi on merkkejä itsetyydytyksen suuresta suosiosta. Sosiologit puhuvat jopa ihmisen viettielämän onanisoitumisesta. Suuret idolit Michael Jackson ja Madonna hierovat itsensä ekstaasiin esiintymisien aikana. Ensimmäisessä suuressa seksuaalitutkimuksessa Kinsey halusi pudottaa mystisyyden seksuaalisuudesta.

Hän tutki miesten, naisten ja eri-ikäisten eroja ja sai yllätyksenä tutkimustuloksen, että luokkaerot näkyvät seksuaalisessa käyttäytymisessä: Kubrianovin mukaan masturbointi on terveellistä naiselle, koska naisen kyky nauttia seksuaalisuudesta tulee voimakkaammaksi, mutta miesten kohdalla omatyydytys ei toimi samalla tavalla: Hän tarvitsee mielikuvissaan naisen kohteeksi, koska muuten voi käydä niin, ettei hän muulloinkaan kykene laukeamaan ilman voimakasta käden kosketusta.

Tällöin myös impotenssin vaara on olemassa. Nykyisen kaltaisella seksillä on aikaa enää 70 vuotta, sanoo tieteiselokuvien tuottaja C. Neljännes suurkaupunkilaisista on liian hermostuneita keskittyäkseen tai vaivautuakseen ekstaattiseen hurmokseen. Puolelle saksalaisista opiskelijoista seksi on kuollut piste. Sen ei anneta tuhota itseluottamusta ja siksi ei edes yritetä. Yliherkkä ihminen ei voi millään näyttää toiselle ihastumistaan. Myös läheisyyden ja loukatuksi tulemisen pelko on niin suuri, että itsellinen ihminen ei voi antautua vaistojensa vietäväksi.

Spontaanisuus ja yllätyksellisyys ovat liian vaarallisia. Kaipausta ja intohimoa pidetään jopa sairautena. Tutkijoiden mukaan seksuaalinen aktiivisuus on vain näennäistä. Orgasmitapahtumaa on tutkittu niin pitkälle, että tiedetään pulssin kohoavan lyöntiin minuutissa, sukupuolielimet jäykistyvät noin 10 kertaa 0,8 sekuntin väliajoin. Tästä ei olekaan vaikea johtaa tietokoneohjelmaa, jonka avulla saadaan kyseinen fysiologinen toiminta aikaiseksi.

Tietokone voidaan ohjelmoida kolmiulotteisten lasien, tekokäsineiden ja kokovartalopukujen avulla saattamaan ihminen ekstaasiin. Henkilökohtaiseen orgasmikoneeseen ei ole enää pitkä matka. Jopa pölyimuriin saadaan oma viettelyskoje.

Teknoseksillä on se etu, että tyydytykseen ei liity aidsin tartuntavaaraa. Orgasmin saamiseksi ei tarvita limakalvojen kosketusta. Virtuaalinen naiminen ei vaadi tunnelatausta, syvällisiä keskusteluja eikä pakollista aamiaista sen jälkeen. Seksi on kuuma juttu kodintekniikassa: On hieman outoa, että marketista voi ostaa hieromasauvan ja kiihottimen, muttei lantionpohjalihasten vahvistajaa tai erektiopumppua. Seksileluissa yleisimpiä ovat vibraattorit ja kiihottimet.

Penis- ja erektiorenkaat parantavat miehen erektiota. Joissakin kiihotusrenkaissa on lisänä naista kiihottava uloke, nystyröitä ja värinä. Vibraattorit ovat väriseviä ja päriseviä laitteita, kuten hieromasauvoja, kiihotusrenkaita ja sormenpäähän sopivia kiihottimia. Vibraattorien kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta ja voiteen pitää olla vesipohjasta.

Sauvat saavat virtaa paristoista tai ladattavista akuista. Puolet 20 — 45 vuotiaista suomalaisista omistaa seksilelun, kertoo seksileluja valmistavan RFSU: K-citymarketissa myydään kertakäyttöistä kiihotinrengasta, jossa on värisevä uloke, naisille 12 euron hinnalla ja paristokäyttöistä nopeuden suhteen säädeltävää hieromasauvaa 35 eurolla.

Miehekäs erektiorengas apteekissa maksaa 8. Verkkokaupassa myydään käteensopivaa miehelle ja naiselle tarkoitettua eroottisten alueiden ulkoiseen hierontaan sopivaa hieromalaitetta euroa.

Yhteiskunnallinen paine vyötärön alapuolelle! Soloseksillä on yhä reaalisempia mahdollisuuksia, kun on keksitty 3-D-lasit, kosketushanskat ja datapuku eli kokovartaloasu ja kaikki voidaan yhdistää grafiikkakoneeseen ja virtuaalinen todellisuus ilmaantuu ihmiselle.

Stereoskooppiset lasit vievät ihmisen rajattomaan aistien manipulaatioon. Erityiset korvakuulokkeet välittävät digitaalista ääntä. Kyperavaruudesta ilmaantuu unelmien partneri: Tietokonemiehet puhuvat teledildosta ja teknoseksistä.

Samaan aikaan Lontoossa on avannut ovensa maailman ensimmäinen orgasmikoulu, joka lupaa rajatonta nautintoa ja minuutteja kestävää orgasmikokemusta. Pahasti kuitenkin pettyy pornoluolasta saapuva turisti, sillä orgasmikouluksi kutsutussa paikassa ei ole kyse seksistä vaan seksuaalienergian kehittämisestä. Tähän Kaukoidästä levinneeseen seksuaalikäytäntöön vaaditaan pitkä harjoittelu, keskittynyt mieli ja puhtaat elämäntavat.

Salaisuutena on, että orgasmin yhteydessä mies ei ejakuloi. Tyhmältä tuntuu muutaman minuutin hekuma, jos on kerran päässyt kokemaan, mitä on tuntea intohimoa ja ekstaasia yhden kokonaisen yön. Seksirobotti voisi tutkijoiden mukaan olla hyvin inhimillinen ja täyttää villeimmätkin toiveet.

Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan seksirobotit ovat yleisiä muutaman vuosikymmenen kuluessa. Ja ne ovat parempia sängyssä kuin lihalliset kumppanit.

Koska ne ovat ohjelmoitavia, seksirobotit pystyvät tyydyttämään kunkin yksilölliset halut. Seksistä robottien kanssa voi tulla hyvin addiktoivaa. Seksirobotit ovat aina käytettävissä ja eivät koskaan sano ei. Roboteista tulee yleisiä, mutta kalliita. Ja ne osaavat hommansa. Asiakkaat voivat valita etnisen taustan, vartalonmuodon, iän, kielen, jota robotin kanssa puhutaan. Ja tietenkin kaikki seksuaaliset erikoispiirteet, mitä kukin asiakas haluaa.

Näillä seksijumalilla ja jumalattarilla ei ole sukupuolitauteja ja heitä ei ole salakuljetettu Itä-Euroopasta seksiorjuuteen. Naisille tarkoitettu seksirobotti Henry maksaa 10 euroa, varustetasosta riippuen. Henry on senttinen ja komea. Six pack on trimmissä.

Miehisyys on reilut 20 senttiä, ellei asiakas toisin halua. Robo-erektio ei hyydy, Henry jaksaa, jaksaa… Mutta Henry on myös henkevä. Se osaa lausua romanttisia runoja, kysyä filosofisia kysymyksiä ja keskustella viikonlopun suunnitelmista.

..

: Homoseksuaaliseen sexi seuraa seksi nukke

Homoseksuaaliseen sexi seuraa seksi nukke Kuvakasa sexi homoseksuaaliseen treffit
YOUNG SHEMALE ITSETYYDYTYS VINKKEJÄ HOMOSEKSUAALISEEN MIEHILLE Sexi suomi gay tantrinen hieronta
DEITTINET HOMOSEKSUAALISEEN AMATÖÖRI PORNOKUVAT XDollsin huoneistossa on kolme makuuhuonetta ja Lousquyn mukaan edes naapurit eivät tiedä mitä asunnossa tapahtuu. Vaikka olin tuolloin siis jo vuotias. Mutta olin tuolloin ihastunut erääseen mukavaan poikaan, joten pidin itseäni normaalina, vaikka en etsinytkään fyysisempää seurustelusuhdetta monen luokkatoverini tavoin. Hän haluaa minua, mutta minä en todellakaan häntä. Miten edes selittää aseksuaalisuus seksuaalille kuulostamatta frigidiltä? Aluksi ongelma ei ollut näin paha, uskoisin miehenikin yrittäneensä äärirajoillaan. Olisin itse ihan valmis ns.
Helsinki sex sissy homo slut Thaihieronta homoseksuaaliseen seinäjoki hotpojat
Free hentai movies finland escorts homo Paras kalu viron homoseksuaaliseen huorat
Homoseksuaaliseen sexi seuraa seksi nukke

ANOPIN KALU HOMOSEKSUAALISEEN ILMAISET PORNO SIVUT

EROTIIKKA GAY TUBE SEKSI PANO

Harmi, että olen 20 v. Olen aina toivonut suhdetta, jossa kyllä halaillaan ja kosketellaan ym. Jollain lailla haluankin seksiä, kun olen rakastunut, mutta pohjimmiltaan se on vain halua tuntea itsensä halutuksi ja rakastetuksi.

Haluaisin myös olla normaali ja nauttia seksistä, mutta aina olen pettynyt. Muutaman toiveikkaan yrityksen jälkeen ei enää kiinnosta. Miten löytäisi vähän seksiä haluavan miehen? Tämän ikäisenä ehkä helpompaa kuin nuorella, mutta silti.

Ihan ensi tapaamisella ei voi mennä sanomaan, että haluan seksittömän suhteen. Missä vaiheessa ja miten asian voisi ottaa puheeksi? Samaa olen miettinyt, missä vaiheessa pitäisi kertoa, ettei minusta tule hyvää seksikumppania. Haluan kyllä seksiä, tai ehkä haluan vain olla haluttu, en tiedä.

Sen jälkeen, kun joudun myöntämään, ettei tämänkään miehen kanssa tunnu yhtään paremmalta, siitä tulee pakkopullaa. Hellyys ja läheisyys riittäisi. Kovin hiljaista tuolla suomenkielisellä aseksuaalit-keskustelupalstalla ja englannin kieli ei taivu riittävästi keskusteluun osallistumiseen niillä foorumeilla. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia jonkun miehen, tai miksei naisenkin, kanssa.

Ikävä, jos pitää odottaa 7-kymppiseksi asti, ennekuin löytää kumppanin seksittömään suhteeseen. Täälläkin on yksi nainen joka haluaisi parisuhteen jossa seksi ei olisi niin tärkeää. Läheisyydestä ja hellyydestä kuitenkin pidän. Koska tällaisia miehiä tuntuu olevan aika vähän olemassa niin ajattelin laittaa tänne minäkin mailiosoitteen löydettäväksi. Kenties Se oikea vaikka bongaisi tämän: Eli saa mailailla osoitteeseen: Olisi kiva jos olisit suht samanikäinen: Ittee ei oo ikin kiinnostanu seksi Mullaki tuntuu aika yksinäiselt kans.

Haluisin vaa seurustell, mut ilma sitä seksii. Mulla on niin, et haluaisin seksiä, mut vaan jotain yhtenä päivänä per kuukausi.. D En haluaisi täysin seksitöntä suhdetta, mut en varsinkaan sellaista, jossa harrastetaan sitä liikaa..

Haluan nostaa tämän keskustelun ylös sillä olen miettinyt ihan samoja asioita. En ole ikinä seurustellut, mutta jollakin lailla kaipaan sitä, sillä haluaisin läheisyyttä ja ystävyyttä, en kuitenkaan seksiä.

Seksi on minusta vaivaannuttavaa ja inhottavaakin. Halailu, läheisyys ja muu sellainen kuitenkin kiinnostaa. Ihastunut olen muutamia kertoja ja uskon voivani rakastua, mutta niinhän jotkut aseksuaalit voivat. En sanoisi että minulla on mitään traumoja joiden vuoksi olen tällainen, kunhan vaan olen.

Masturboin silloin tällöin, noin kerran kuukaudessa, mutta siihenkin liittyy omituisia fetissejä. Joskus kiinnostus itsetyydytykseenkin lopahtaa kesken kaiken.

Tunnen suurta erilaisuutta asian takia enkä ole kertonut tästä kenellekään muualla kuin netissä Toisaalta toivon, että jos joskus saisin ensisuudelmani, "hurahtaisin käyntiin" ja alkaisi seksiasiatkin kiinnostaa.

Mutta turha toivo kai, sillä kai minä jo tähän mennessä olisin seksiä ajatellut ja siitä fantasioinut, jos olisin tavallinen seksuaali. Ihan normaali on ollut kaikki kehitys, ei mitään traumoja tai muuta, ihan perusnormaalista onnellisesta perheestä tulen. En ole ikinä seurustellut, koska olen aina ollut hyvin itsenäinen ihminen mieleltäni niin ei ole ollut kaipuuta seurustella. Tietenkin pidemmän päälle se voi käydä tylsäksi elellä yksinään, mutta ei siinäkään mitään huonoa ole.

Jos joku aseksuaalinen haluaa vaihtaa ajatuksia tai kokemuksia asiaan liittyen niin aina voi minulle pistää sähköpostia caelan19 gmail. En tiedä, miten aloittaa. Koskaan en ole ollut kiinnostunut seksistä tai siihen liittyvistä asioista.

Koen ajatuksenkin sellaisista vastenmielisinä, elokuvissa en jaksaisi katsoa siihen liittyviä kohtauksia. En ylipäätään pysty käsittämään, mikä kyseisessä aktiviteetissa muka on niin kamalan "hienoa" ja "mahtavaa", etteivät ihmiset voisi elää ilman sitä.

Kun kuuntelen tuttujen selostuksia omista kokemuksistaan, en millään jaksaisi kuunnella, koska asia ei saa minussa aikaan minkäänlaista innostusta.

Niin ikään en pysty käsittämään, miksi työpaikallamme on miesten pukuhuoneessa naiskalenteri, tai miksi jotkut kaverini sekosivat, kun elokuvissa oltiin ja filmin miestähti otti paidan pois. Pidän kyllä joitakin miehiä komeina ja hyvännäköisinä, mutta en koskaan ole käsittänyt, miksi on niin "upeaa" nähdä ko. Naamaa minä tuijottaisin enemmänkin, tai oikeastaan kokonaisuutta ja ihan vaatteet päällä mieluiten , kuin mitään takamusta.

Olen kertonut hurjalle määrälle tuttavia olevani aseksuaali - jopa kolme ihmistä taitaa tietää siitä. Äitini, joka ei korvaansa lotkauttanut mokomalle tiedolle, hänelle se oli aivan sama paras suhtautuminen , ja parille tyypille, joista toinen oli sitä mieltä että minussa on vakava sairaus joka pitää hoitaa ensitilassa ja toinen kannusti ääni käheänä "kyllä se muuttuu kun löydät sopivan miehen! Melkein kuin olisin juuri ilmoittanut levittäväni kuolettavaa spitaalia tahdonvoimalla, ilmoitus aseksuaalisuudestani sai tyypit hyppimään seinille.

Aseksuaalisuus ei ole koskaan haitannut minua. En ole koskaan kuvitellut itseäni seksuaalisen aktiviteetin pariin kenenkään kanssa enkä yksinkään. En ole edes halunnut kuvitella. Halailusta ja muusta yhdessäolosta pitäisin kyllä, käsikädessä kulkemisesta ja sensellaisesta tosin ihan aina en tykkää ajatella edes sellaista , mutta ei mitään mikä tapahtuu "ilman vaatteita". Ei vain yksinkertaisesti kiinnosta. Ja jos joku nyt haluaa tähänkin heittää loistavan elämänohjeen psykiatrin luona vierailusta, niin kerrottakoon vielä, että sellaisella käynkin jo ihan muista syistä, mm.

Kunhan asia ei haittaa yksilöä itseään - eli minua - sille ei tarvitse tehdä mitään. Toivottavasti tätäkin ketjua jotkut ihmiset jatkavat, tästä aiheesta on niin vähän mitään tietoa jaettavaksi. Täällä yksi itsensä aseksuaaliksi luokitteleva. Löysin googlettamalla tämän viestiketjun ja valtava helpotuksen tunne tuli juuri kun huomasin että ihan oikeasti meitä on muitakin.

Olen myös aseksuaali, tosin vasta 18v nainen. Haaveilen monien muiden tapaan seurustelusuhteesta jossa ei seksiä harrasteta, mutta en ymmärrä voinko koskaan löytää toista aseksuaalia jonka kanssa kemiat muuten kohtaa Olisi ihana kuulla tällaisia onnistuneita tositarinoita, ihan vaan vinkkinä ;. Olen kolmekymppinen nainen ja aseksuaali minäkin. En ole ikinä seurustellut, treffaillut kylläkin.

En myöskään ole kertonut kenellekään olevani aseksuaali. Epäilen sen olevan liian hankala asia muiden käsitettäväksi. Olen aina tiennyt olevani muista poikkeava mutta törmäsin oikeaan termiin vasta muutama vuosi sitten. Tuntui uskomattomalta lukea niin oikeaan osuva kuvaus itsestään.

Seksi ei inhota minua, se vain on täysin yhdentekevä asia. En halua harrastaa sitä koska en kykene kiihottumaan toisesta ihmisestä enkä halua että minuun kosketaan. Välttelen kosketusta myös muuten, en pelkästään seksuaalisessa mielessä. Poikkean ehkä muista tämän ketjun kirjoittajista siinä että en juurikaan kaipaa seurustelua.

Saattaa tietysti olla etten vain tiedä mitä menetän koska minulla ei ole kokemusta asiasta mutta en kyllä juurikaan kaipaa muiden ihmisten seuraa. Enkä todellakaan kestä edes ajatusta siitä että pitäisi tavata - puhumattakaan yhdessä asumisesta - samaa ihmistä joka päivä. Viihdyn hyvin omassa elämässäni tällä hetkellä enkä ainakaan tällä hetkellä kaipaa muutosta nykytilanteeseeni.

Olisi tietysti mukava tavata samanlaisia ihmisiä mutta harvassa vaikuttavat olevan! Ja aikaisemmin tähän ketjuun kirjoittaneelle valopäälle lisätiedoksi etten ole millään tavalla traumatisoitunut lapsena tai vastaavaa ja että esimerkiksi sisarrukseni ja vanhempani ovat niin sanotusti normaaleja. Lapsuuteni oli onnellinen ja ympärilläni on aina ollut hyviä roolimalleja sekä miehissä että naisissa.

Tällainen minä vain olen ja siinä se. Aseksuaalisuus on aihe josta ei hirveästi kuule. Kunpa olisin tiennyt määritelmästä jo teinivuosinani. En ole kiinnostunut seksistä ja mun on vaikea ajatella toisia ihmisiä seksuaalisina olentoina. Koen seksin vähän kuin sillien syömisenä: Kauneutta osaan kyllä arvostaa ja kauniita ihmisiä on mukava katsella, mutta arvostukseen ei liity seksuaalisia haluja tai ajatuksia, ei ole koskaan liittynyt.

Haluaisin kuitenkin läheisyyttä, kumppanin ja lapsia, joten todennäköisesti joudun seksiä harrastamaan. Ihanteellista olisi löytää mies, joka ei haluaisi seksiä lapsentekoprosessien jälkeen. Pakko kysyä mielenkiinnosta orgasmeista.. Jos saavat niin eikö niistä kiihotu? Kiihottumisesta en osaa sanoa mitään kattavaa, koska aseksuaalisten kiihottumista ei juurikaan ole tutkittu - niin kuin ei aseksuaalisuuttakaan. Jotkut ovat kuitenkin kertoneet huomanneensa kehossaan kiihottumiseksi tulkittavia reaktioita, mutteivät kuitenkaan ole tunteneet halua tai mitään muutakaan erityistä.

Ikään kuin koputtelisi polvirefleksiä, refleksin näkee mutta tuskinpa se monellekaan suuria tunteita herättää.

Olen kohta nelikymppinen nainen ja niin se taitaa jäädä pysyvä elämänkumppani haaveeksi minullekin. Minä en varmaan ole aseksuaali, koska kyllä mua seksi kiinnostaa, mutta ei sen harrastaminen muitten kanssa. Seurustellut olen aikaisemmin useamman kerran, mutta aina se on tyrehtynyt siihen, että minua ei seksi toisen kanssa kiinnosta.

Minä en pysty enkä halua "avautua" omista mieltymyksistä kumppanille enkä kyllä haluaisi olla pelkkä panoreikä mihin lastinsa tyhjentää. Muu läheisyys ja halailu riittäisi mulle vallan hyvin. Minulla on eräs ystävä joka on luokitellut itsensä aseksuaaliksi. Itseasiassa hetken mietin että onko aloitus viestin lähettäjä ystäväni? En ole kuitenkaan puhunut seksuaalisuudesta hänen kanssaan sen enempää en oikein tiedä miten siitä voisi puhua ihmiselle aiheesta kun hänellä ei ole esim.

Kun aseksuaalisuus tulee puheeksi niin alan aina miettimään mistä se johtuu? Mutta miksi aseksuaali ei tunne vetoa mihinkään? Ekana teoriana tulee mieleen että jos heidän kehossaan ja jonkin hormoonin vajaa tuotanto? Tai heidän lapsuudessaan on tapahtunut jotain mikä on lukottanut seksuaaliset tuntemukset?

En ala arvailemaan tämän enempää sille ei tulisi loppua. Mutta kiinnostaa todella tietää mikä siinä on takana loppupeleissä. Vanhemmat ja sisarukset välittivät, oli kavereita, virikkeitä ja harrastuksia, silti myös vapaa-aikaa.

Kukaan tuskin tietää, mistä aseksuaalisuus "johtuu", aihetta pitäisi tutkia enemmän. En ole kiinnostunut seksistä enkä koe kiinnostuksen puutettani ongelmana. Tuntuu, että ongelmalliseksi aseksuaalisuuden tekevät toiset ihmiset, seksuaalit. He yrittävät keksiä parannuskeinoja ja lohduttaa, kehottavat käymään lääkärissä. Ei auta vaikka kuinka sanoisi, että eihän minussa ole mitään vikaa.

Painostuksen seurauksena jokunen aseksuaali pakottautuu seksuaalisuhteisiin ja lähipiiri hymisee tyytyväisenä heidän "parannuttuaan" haluttomuudesta. Tilannetta voisi ehkä verrata siihen, että Matti joutuu jostain syystä autiolle saarelle sadan etanoista hullaantuneen biologin kanssa. Matti ei ole kiinnostunut etanoista tai niiden elämästä, mitä biologien on vaikea ymmärtää.

He työntävät etanoita Matin nenän eteen ja kehottavat ihailemaan niiden tuntosarvia ja muita kiehtovia piirteitä, yrittävät kiinnittää Matin huomion etanoiden ihmeelliseen olemukseen. Mattia ei vaan kiinnosta, hän on tyytyväinen tilanteeseen.

Halusin itsekin kirjoittaa tänne, sillä kampailen itsekin tämän "ongelman" kanssa, minkä itseasiassa seurustelukumppanini on luonut. Aloin seurustella tajuamatta ehkä itsekin, miten seksi ja seksuaalisuus ei kiinnosta minua pätkääkään.

Mukava kaveripoikani ihastui minuun, ja ajattelin, että kerrankos sitä seurustelua kokeilee. Vaikka olin tuolloin siis jo vuotias. Se on niin suorittamista ja pakkopullaa, ja olen jatkuvasti keksimässä syitä miksi en halua tai jaksa.

Minua ei kiinnosta, en saa asiasta mitään mielihyvää ja sukuelinten hiplailu ja tuijottelu vain ällöttää minua.

Seksissä ei ole mitään nautinnollista, ei mitään huumaa tai halua. Joudun olemaan antavana osapuolena ja vääntämään kasvoilleni pakotetun hymyn. Asia tuntuu minusta vaivalloiselta, ja inhoan koko toimitusta. Mitään traumaattista elämässäni ei ole kyllä tapahtunut. Mutta tämä syö selvästi parisuhdettani, ja luulen että keikun eron partaalla. Poikaystäväni on kovin ymmärtäväinen ja sanoo, ettei asia haittaa mutta kyllä se haittaa.

Hän haluaa minua, mutta minä en todellakaan häntä. Tai ketään muutakaan sen puoleen. Ahdistun kun silittely muuttuu rintojen hiplailuksi ja poikaystävällä on tietyt vaatimukset.

Voin lähes pahoin hänen kiihottuessaan, sillä en jaksa keksiä uutta tekosyytä. Ongelmaksihan minäkin olen tämän luonut, kun en osaa keskustella tai jutella asiasta. Olen monesti vihjaillut, että poikaystäväni pitäisi harrastaa seksiä muiden kanssa. Ja totta vie tarkoitan sitä! Kestäisin aivan hyvin, että hän tyydyttäisi seksuaaliset halunsa muualla ja rakastaisi minua.

Mutta ei niin ei Koska en ole oikein koskaan ollut kiinnostunut seksistä. Olen sitä kyllä harrastanut ja aikanaan vähän nuorempana kokeilin monenlaista, koska minulle sanottiin toistuvasti: Olen myös kokeillut seksiä sekä miesten että naisten kanssa.

Saan orgasmin helposti, seksi ei tunnu epämiellyttävältä ollenkaan, eikä ole todellakaan pahoja kokemuksia sen enempää lapsuudenkodista kuin aikuisen suhde-elämästäkään. Se ei vaan kiinnosta. Seksi on minusta myös äärimmäisen tylsää. Vaikka kokeilisi kaikki lajityypit läpi - kerran kokeiltuasi siinä ei ole enää mitään uutta. Samaa toistoa ja vieläpä saman ihmisen kanssa, jos on parisuhteessa. Läheisyyden ja yhteenkuuluvuuden kanssa seksillä ei ole kuin sivuosa.

Läheisyys syntyy ihan muista asioista, jos siis puhutaan myös henkisestä läheisyydestä, eikä pelkästään iho vasten ihoa - läheisyydestä. Jonka senkin saavuttaa herkemmin ilman seksiä. Tunnen oloni todella rennoksi, eikä minun tarvitse yrittää tehdä fyysistä vaikutusta kehenkään. Voin nähdä ihmiset sukupuolesta riippumatta ihmisinä.

Minulla riittää energiaa ja mielenkiintoa monenlaisiin asioihin ja ilmiöihin tässä elämässä, eikä minun tarvitse haaskata aikaani lakanoilla. Tunnen olevani erittäin elinvoimainen ja elämäniloinen, nautin olostani ja olen harvoin tyytymätön tai pahalla tuulella.

Älyttömintä tässä on se, että - kenties juuri edellä mainitusta syystä - ihmiset kiinnostuvat minusta aika totaalisesti ja kaikkialla. Olen 30 ja kivannäköinen, pitkä nainen. Toisinaan toivon, että olisin niitä, jotka vain katoavat muiden joukkoon. En erityisemmin kaipaa fyysistä ihailua. En erityisemmin tarvitse muiden ihmisten seuraakaan, vaikka tulen hyvin ihmisten kanssa toimeen. Tunnen oman arvoni ihan ilman sitäkin. Tiedän olevani ihan nätti ja myös ilman vaatteita kivan näköinen mutta en tarvitse sen tietämiseen kenenkään muun ihailua.

Ja se ongelma koko aseksuaalisuuden suhteen on lähes pääasiassa muiden ihmisten puolella. Olen rehellisesti kertonut aina, että seksi ei ole minun elämässäni tärkeiden asioiden joukossa mutta eihän sitä kukaan usko ihastuksen huumassa. Miehet todennäköisesti ajattelevat, että ei vain ole saanut kunnolla munaa ja kuvittelevat parantavansa minut. No - olen jopa antanut kokeilla, kun itsekin tietysti välillä kelannut sitä mutta kyllä nyt tässä vaiheessa elämää voin jo sanoa, että ei se todellakaan siitä ole kiinni.

Kun seksi ei vain ole kiinnostavaa, niin se ei ole. Sillä ei vain yksinkertaisesti ole mitään merkitystä. Olisin itse ihan valmis ns. Minä en menettäisi mitään koska minulle se ei ole big deal. Suurista puheista huolimatta kovin harva on siihen oikeasti valmis. Se hämmästyttää minua aina. Miehet myös ystävien miehet, jota hämmästelen AINA ovat ehdottelemassa salapanoja. Valitetaan toistuvasti, että vieraissa on käytävä kun vaimo ei anna. Ollaan siis kyllä valmiita pettämään salaa omaa vaimoa mutta kun saisi luvan ja täyden vapauden, niin se ei käykään.

Mietin aina ihmisten kypsyyden todellista astetta. Olen tälläkin hetkellä pitkähkössä suhteessa mutta seksittömyys on nakertanut jo pitkään.

Rakastan tätä ihmistä todella ja hän rakastaa minua, meillä on ihana suhde muuten mutta.. Olen ennenkin ollut tässä tilanteessa ja luulen, että eroamme vielä.

Elättelen siis lähinnä toivoa, että joskus eläkeiässä sitten tapaan miehen tai naisen, jolle ihminen on tärkein. Eikö aseksuaalille ole mitään muuta nimeä, jota käyttää? Ärsyttää tuo sana seksuaalisuus siinä. Ei muidenkaan kohdalla tarvi sitä käyttää.. Olen aseksuaali ja en häpeä myöntää sitä.

Olen 18 vuotias terve nainen. Olemme seurustelleet avomieheni Matin nimi muutettu kanssa yli kaksi vuotta jatkuvasti läheisyysasioista ja seksistä riidellen. Noin vuoden verran seurusteltuamme minulle oli päivänselvää, että halumme seksin suhteen olivat erilaiset: Tavatessamme olin neitsyt, koska vaikean isäsuhteeni vuoksi minun oli vaikea luottaa miehiin ja tuntea oloni turvalliseksi heidän lähellään. Koin, etteivät miehet halunneet minusta muuta kuin seksiä.

Ensimmäistä kertaa Matti saikin odotella useamman kuukauden, sillä pelkästään miehen vieressä nukkuminenkin oli minulle aluksi erittäin vaikeaa. En saanut juurikaan nukutuksi niinä öinä kun nukuimme vierekkäin, tunsin oloni ahdistuneeksi ja kehoni reagoi jännitykseen vatsakrampein sekä tärisemällä.

Matti oli kuitenkin niin kiltti ja ymmärtäväinen minua kohtaan, että jossain vaiheessa kehoni lakkasi reagoimasta hänen läheisyyteensä pelolla ja jännityksellä. Ensimmäinen kertamme ei ollut fyysisenä kokemuksena minulle mitenkään erityinen se ei tuntunut oikein miltään ja oli hetkessä ohi , mutta henkisellä tasolla koin sen erittäin merkittävänä, koska olin viimein uskaltanut päästää Matin fyysisesti niin lähelle itseäni kuin mahdollista.

Se vaikutti positiivisesti myös itsetuntooni, joka oli jo pitkään ollut erittäin huono. Pidin itseäni rumana ja uskoin, ettei yksikään mies voisi pitää minua kauniina ilman vaatteita.

Matti sai minut kuitenkin uskomaan, että olen kaunis sekä pimeässä että valaistussa huoneessa. Alkuaikoina seksiä oli huomattavasti enemmän kuin nykyään ja sen myötä itsetuntonikin kasvoi.

Minusta oli ihanaa, että joku näki minut kauniina, halusi koskettaa ja kiihottui alastomasta vartalostani. En kuitenkaan kyennyt itse kiihottumaan seksistä niin kovasti, että olisin saanut orgasmin.

Minulle se oli enemmänkin tapa ilmaista rakkauttani Mattia kohtaan ja tuntea itseni rakastetuksi. Jossain vaiheessa seksin määrä kuitenkin väheni radikaalisti samoin kuin tapaamistemmekin määrä. Matti tuntui viihtyvän enemmän yksikseen kuin minun seurassani. Joko hänellä oli koulukiireitä, TV: Aloin ajatella, että ehkä hän oli sittenkin halunnut minusta vain seksiä.

Ehkä harrastamamme seksi ei enää tyydyttänyt häntä ja hänen kiinnostuksensa minua kohtaan oli lopahtanut. Itsetuntoni romahti ja aloin käydä taas terapiassa. Olin käynyt terapiassa vuoden verran aikaisemminkin ja syönyt mielialalääkettä masennukseeni, jonka turvaton lapsuus oli laukaissut. Matin käytöksen muututtua yllättäen masennukseni paheni nopeasti ja aloin toivoa, että minulta löytyisi rohkeutta tappaa itseni.

En kokenut olevani tärkeä enää sille yhdellekään ihmiselle, jolle olin kaikista salaisuuksistani uskoutunut. Mattiin edelleen suunnattomasti rakastuneena ja terapeuttini rohkaisemana otin kaikista negatiivisista ajatuksistani huolimatta ongelmamme puheeksi Matin kanssa ja sain sekä itseni että hänet vakuutetuksi siitä, että pääsisimme ongelmiemme yli ja olisimme vielä onnellisia yhdessä. Sitä onnea ei kuitenkaan kauan kestänyt, sillä Matti ei enää hakenut minulta läheisyyttä tai seksiä ja minä koin olevani hänelle enemmänkin hyvä ystävä kuin seurustelukumppani.

Jotenkin onnistuimme kuitenkin pitämään suhteen kasassa noin vuoden verran, kunnes mittani tuli täyteen. Sanoin, etten kykene sitoutumaan ihmiseen, jolta en koe saavani vastarakkautta kuin sanojen muodossa ja niitäkin vain niinä hetkinä, kun olen itse romahtamaisillani. Se että minulla oli odotuksia parisuhteelta ja toiveita esim. Matti olisi mieluusti jatkanut suhdettamme niin kuin se oli ollut: Kävin kolmivuorotyössä ja koin, että tapaamiset oli muutenkin helpompi hoitaa minun luonani, koska omistin kissan, josta minun tuli myös huolehtia.

Erosimme pariksi kuukaudeksi, jonka jälkeen kerroin Matille rakastavani häntä edelleen ja haluavani elää hänen kanssaan. Hän epäröi aluksi, mutta vakuuttui lopulta siitä, että suhde voitaisiin saada toimivaksi. Aloimme tapailla taas vähintään joka viikonloppu ja rakkauteni Mattia kohtaan kasvoi niin, että pystyin viimein nauttimaan seksistä orgasmiin asti. Sen vuoden joulun vietin kuitenkin taas kerran yksin, sillä Matti halusi viettää joulun kotonaan km: Se oli kova isku minulle, sillä olin itse tutustuttanut Matin omiin vanhempiini ja osaan ystävistäni jo ennen ensimmäistä eroamme.

Tämän vuoden huhtikuussa muutimme viimein saman katon alle ja tapasin viimein Matin vanhemmatkin. Arki ei kuitenkaan ole mielestäni muuttunut aiempaa helpommaksi. Rakastamme toisiamme, mutta läheisyys ja seksi ovat olleet edelleen riitojemme aiheina lähes viikoittain. Matti ei hae minulta läheisyyttä eikä halua seksiä. Minulle ne taas edustavat rakkauden osoittamista ja sen myötä en koe itseäni rakastetuksi.

Koen, että yhteen muuton myötä Matti on muutenkin lakannut yrittämästä tehdä mitään suhteemme eteen. Hän osallistuu kyllä arkisiin kodinhoidon tehtäviin mielestäni se on kaikin puolin reilua minua kohtaan, koska hän istuu kotona yhtä paljon kuin minä työttömäksi jäätyäni , mutta kaikki romanttinen puoli suhteestamme on kadonnut.

Olen sanonut hänelle useaan otteeseen, että vaikka hän istuisi minua vastapäätä tai vieressäni, henkisesti koen hänen olevan saavuttamattomissani. Kaikki nämä vuodet olen etsinyt Matin vähäisille haluille vikaa itsestäni sekä ulkonäöstäni että temperamenttisesta luonteestani , mutta myös Matista ja asioista, joiden parissa hän mieluusti aikaansa viettää lukeminen ja jalkapallo. Pari päivää sitten jouduin taas ottamaan puheeksi sen miten en tunne itseäni lainkaan rakastetuksi ja halutuksi tässä suhteessa.

Ehdotin, että menisimme viimein pariterapiaan puimaan mikä tässä suhteessa oikein mättää, kun henkilökemiamme on mielestämme hyvä ja kumpikin meistä rakastaa kumppaniaan, mutta silti suhde ei toimi. Matti oli kuitenkin sitä mieltä, ettei se auttaisi ja ilmoitti olevansa aseksuaali. Aluksi asia nauratti minua ja koin suurta helpotusta sen tähden, ettei vika Matin vähäisiin haluihin ollutkaan minussa. Hetken asiaa mietittyäni koin kuitenkin pohjatonta surua tajutessani, ettei Matti ole koskaan nauttinut seksistä tai pitänyt minua seksikkäänä, päinvastoin.

Se miten suurta osaa seksi näyttelee minun käsityksessäni parisuhteesta ja mitä se symboloi on ongelma, ei fyysinen tarve siihen. Kun tajusin, että olenkin alastomana Matin mielestä ruma eikä hän välitä olenko pukeutunut pitsiin vai jätesäkkiin, itsetuntoni hajosi tuhansiksi palasiksi.

Miten voisin enää koskaan tuntea itseni kauniiksi, vaikka hän väittääkin minun olevan kaunis ja rakastavansa minua? Tuntuu, että olen kaiken tämän ajan rakastanut aivan eri miestä, koska tämän jälkeen minulle ei tulisi mieleenkään hakea seksiä Matilta.

Kaikki hänen sanomansa seksin aikana tai siihen liittyen on ollut valhetta siitäkin huolimatta, että hän on tehnyt sen ajatellen minun parastani. En minä seksiä sen takia harrasta, että nauttisin siitä fyysisesti niin kovasti, vaan koska haen sillä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kuvittelin Matinkin tuntevan samoin. Matti kuitenkin kokee seksin epämiellyttävänä ja tuntee olonsa sen jälkeen vain likaiseksi. Se musertaa minut enkä enää tiedä onko suhteellamme mitään mahdollisuuksia pelastua.

Rakastan Mattia edelleen ja tavallaan ymmärrän miksi hän on toiminut niin kuin on toiminut, mutta toisaalta olen aivan älyttömän vihainen hänelle, ettei hän ole puhunut minulle totta alusta alkaen, kuten minä olen tehnyt kaiken tämän ajan. Olen aina kuvaillut parisuhdettamme ystävilleni siten, että me pystymme kyllä Matin kanssa puhumaan ongelmistamme ja Matti rakastaa minua sellaisena kuin olen, mutta tämän kaiken jälkeen en ole siitä enää lainkaan vakuuttunut.

Rakastan avomiestäni, mutta hänen haluttomuus satuttaa ja syö minusta naiseutta. Suuttuu kun yritän puhua asiasta ja saada selvää, mistä johtuu haluttomuus. Meillä aika uusi suhde ja kertaakaan ei ole tehnyt aloitetta seksin suhteen. Minä jos yritän, niin tunnen torjutuksi tai sitten harrastamme seksiä, mikä ei tyydytä. Tuntuu, kuin hän tekisi sen velvollisuudesta, että suhde jatkuu. Tiedän kuitenkin että hän rakastaa minua.

Aina kun suhde alkaa, minusta pitäisi heti kertoa toiselle, jos on aseksuaali. Salailu on törkeää ja itsekästä. En tuomitse enkä arvostele ketään seksuaalisesti poikkeavaa ihmistä, mutta itse kun olen nyt tässä tilanteessa. Elämä on jo muutenkin satuttanut niin paljon, etten enää tätä jaksaisi pureskella. Minulle seksi kuuluu osana rakkauteen, enkä siitä haluaisi luopua. En tiedä mitä teen? Luovunko rakkaastani ja jatkan elämääni, vai jäänkö tähän suhteeseen ja voin pahoin siitä, ettei minua haluta seksuaalisesti?

Tajusin viestejäni jälkeenpäin lukiessani, ettei meidän suhteessamme ongelmaa tuotakaan seksi, vaan pikemminkin romantiikan ja hellyydenosoitusten puute, joilla voisin kokea itseni rakastetuksi seksittömässäkin parisuhteessa.

Itselleni seksi ei ole sama asia kuin hellyys. Hellyyttä voi osoittaa lukemattomilla tavoilla ilman viittaustakaan seksiin. Samoin ihminen on kaunis ilman mitään yhteyttä seksuaalisuuteen. Näin sanoo tämä aseksuaali. Esimerkiksi elämänkumppanini on uskomattoman kaunis ihminen, niin fyysisesti kuin henkisestikin, vaikka en ole kiinnostunut seksistä hänen kanssaan.

Se lienee yksi syy miksi olemme edelleen yhdessä. Hän saa läheisyyttä, hellyyttä ja ihailua osakseen ehkä enemmänkin kuin moni muu, ilman taka-ajatuksia, ilman pyyteitä.

Vain siksi että on ihana ihminen, ei siksi että haluaisin häneltä jotain. Toisella tavalla kuin ystäviäni. Mutta seksi kiinnostaa yhtä vähän kuin vaikkapa hänen pyöräilyharrastuksensa ja sitäkin hän harrastaa muiden kanssa, enkä minä menetä siinä mitään.

Joillekin seksi on epämiellyttävää mutta joillekin se ei vain merkitse mitään. Ei miellyttävää eikä epämiellyttävää. Se on vain kertakaikkiaan yhtä yhdentekevää kuin joku.. Ja monesti tilannekin on sama - joskus se on pakko vain tehdä, vaikka kiinnostavuustaso on nollassa. Itseäni joskus harmittaa, kun kehun jonkun ulkonäköä tai yleensä vain juttelen vastakkaiselle sukupuolelle, katson silmiin, hymyilen yms.

Ihana löytää tälläinen ketju ja lukea muiden kokemuksia: Itse huomasin kiinnostukseni seksiä kohtaan puuttuvan kokonaan vasta löydettyäni ihana miehen ja eihän siitä suhteesta mitään sitten tullut.

Kaverit sitten omine johtopäätöksineen eron syystä eivät voineet olla kyselemättä olenko lesbo vai eikö seksi toiminut. Pitkän jankkaamisen jälkeen kun kerroin olevani aseksuaali sain kuulla vain olevani joko vakavasti sairas fyysisesti tai päästäni vialla.

Eipä ole nämä kaverit enää pitänyt yhteyttä kun en terapeutille suostunut menemään Lapsuuteni oli aivan tavallisen onnellinen. Omakotitalo lähiöseudulla, tavalliset vanhemmat, sisarukset ja koira sekä muutama samanikäinen kaveri naapuristossa. Ei traumoja eikä hormoonitoiminnassakaan vikaa tähän mennessä. En vain ole ollenkaan kiinnostunut seksistä. En pidä edes suutelemisesta enkä muutenkaan ole kovin romanttinen.

Silti kaipaisin jonkun vierelleni pimeisiin iltoihin sohvan nurkkaan, jonkun jonka kanssa voisi olla vapaasti oma itsensä ja jonka kanssa väitellä kumman vuoro se on tiskata. Ihan vaan arkipäivän asioihin mukaan. Äitini ei hyväksy aseksuaalisuuttani. On kuultu jo aivan liian monta kertaa. Jopa terveydenhoitaja hokee kuinka se on aivan normaalia jos vielä tuossa iässä seksi saattaa kuulostaa hieman ällöttävältä mutta kunhan vielä muutaman vuoden odotan niin johan rupeaa halut heräämään.

Eipä siinä auta vaikka kuinka yrität selkeyttää ettei seksi mielestäni kuulosta ällöttävältä vaan täysin normaalilta. Se ei vain omakohtaisesti kiinnosta. Parhaan kaverin kanssa jutellaan monet illat miehistä ja kuuntelen mielelläni tämän valituksia myös makuuhuoneen puolelta. Vaikka itse en seksiä kaipaa en näe mitään syytä mikseivät muut saisi sitä harrastaa niin paljon kun huvittaa. Olen haluton mies 29 ja naisten puolelta vientiä riittäisi, olen varmasti monen mielestä "kaappihomo". D ihan sama, Haha.

On jo vanha keskustelu, mutta vielä Googlesta löytyi: D Tekee kyllä hyvää lukea täältä muiden kertomuksia aiheesta, jota olen pyöritellyt päässäni jo hyvän aikaa. Itsetyydytän melko usein, muutaman kerran viikossa, mutta seksiä kohtaan minulla ei ole kiinnostusta. Mietin pitkään minussa olevan jotain vikaa, kun en saanut yläasteellakaan samanlaisia kikatuskohtauksia kuin kaikki muut luokkalaiseni tytöt ja ystäväni, kun jossain luki sana "penis" tai "seksi". Jonkin aikaa sitten vihdoin totesin olevani aseksuaali ja olen täysin sinut asian kanssa.

En halua seksiä, romantiikkaa ja läheisyyttä kyllä kaipaan. Heteroromanttinen tapaus siis kyseessä. Olen kerran elämässäni ollut seurustelusuhteessa, mutta sekin kaatui siihen, että poikaystävälläni oli seksuaalisia haluja, joita en voinut tyydyttää. Oli aivan kamalaa, kun hän ensimmäisen kerran alkoi puhua tuhmia minulle, enkä itse tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa vai juosta suoraan huoneesta ulos.

Kaiketi hän toivoi saavansa jotain vipinää aikaa jalkojeni välissä, mutta ei kyllä valitettavasti siinä onnistunut, aiheutti minulle loppupeleissä pelkkää ahdistusta jutuillaan. Nyt olen elänyt taas pari vuotta sinkkuna ilman mitään kaverisuhteita syvempiä suhteita.

Haluaisin romantiikkaa ja rakkautta, hellyyttä, läheisyyttä ja haleja, mutten seksiä. Tuntuu kuitenkin toivottomalta löytää kriteereihini sopivaa henkilöä yhtään mistään, joten olen melko lailla luopunut etsinnöistä. Jos sopiva henkilö tulee vastaan, niin sitten tulee, mutta turha minun on sellaista lähteä hakemalla hakemaan. Kiva huomata, etten ole yksin. Olen vuotias nainen ja ihan viime aikoina vasta tullut sinuiksi sen kanssa, että taidan olla aseksuaali.

Eli aika kaapissa vielä ollaan kuitenkin. Olen kyllä aika nuoresta saakka masturboinut, mutten ole ikinä saanut orgasmia. Teen sitä lähinnä siksi, että se tuntuu hyvältä ja rentouttaa. Silti kyllästyn siihen nopeasti ja minkään vähänkään kiihottavan ajatuksen keksiminenkin on työlästä. Olen huomannut, että seksin ajattelimessa itse yhdyntä kiihottaa vähiten. Porno ei kiinnosta pätkääkään, lähinnä kuvottaa.

Kuvat sukupuolielimistä etovat enemmän kuin kiihottavat. Hentai menettelee, mutta silloinkin kiinnostus lopahtaa yleensä hyvin nopeasti.

Eniten nautin kirjoitetusta pornosta, mutta kuten edellisten kohdalla, kiinnostus lopahtaa hyvin nopeasti. Elokuvien seksikohtaukset koen kiusalliksi. Nuorempana tunsin aina oloni ulkopuoliseksi kaverit jauhoivat ihastuksistaan. En edes uskalla sanoa, että joku on hyvännäköinen tai kaunis, koska minut ymmärretään väärin.

Jos kehun jonkun ulkonäköä, siinä ei ole koskaan ollut mitään seksuaalista taustalla. Haluiaisin kyllä läheisyyttä ja hellyyttä, mutten seksiä. Ajatus seksistä on vaihtelee "ehkä sitä voisi sietää" ja "kuvottavaa" välillä. Yleisimmin koko ajatus vain ahdistaa.

Edes suutelu ei innosta mutten sitäkään koskaan ole kokeillut. En ole varma romattisesta suuntauksestani En ole koskaan ollut rakastunut enkä ymmärrä miten rakkaus toimii.

En kuitenkaan koe itseäni täysin aromattiseksi. Ehkä heteroon päin kallistuva demiromatikko. Tunnen enemmän vetoa miehiin, mutta en toisaalta sulkisi naistakaan pois vaikka ajatus tuntuukin miestä oudommalta. Itselleni ihanteellinen tilanne olisi platoninen seurustelukumppani jolle riittäisi se, että katsotaan leffaa yhdessä ja halaillaan. Että kyllä ihmine pystuu ihtekseen elämään iha ongelmitta: Miäki oon koht 19 vuotias jätkä ja iha vapaaehtosesti selibaatissa koko ikäni.

Yks pikasuhe miulla on ollu mutta seki kesti 4 päivää koska yksinkertasesti likka vaati liikaa: Meillä mänee tosi hyvi ja miul o vähä semmone kutina että tää suhde kestää: Petipuuhien siaan huvitellaan kahtomalla kivoja leffoja, kokataan yhessä ja opetan kultsille kamppailulajeja ja aseenkäyttöäkin: Aikasemmassa suhteessa ei "emäntä" voinu sietää sitä että koko ajan vaa treenasin ja kuntoilin, pihtaamisesta puhumattakaan.

Sanotaan, että rakkauden vastakohta ei ole viha vaan välinpitämättömyys. Ihmettelen siis sitä, että miksi ihmiset jotka vihaavat seksiä kuvittelevat olevansa välinpitämättömiä aseksuaalisia sen suhteen. Ei aseksuaali vihaa seksi, se ei vain kiinnosta lainkaan. Olen 45 v aseseksuaali. En ole koskaan ollut kiinnostunut romanttisesti kenestäkään. Seksuaalisuus kiinnostaa siinä suhteessa että ihmettelen miksi joku ihminen on valmis vetämään itsensä, elämänsä ja lähipiirin solmuun voidakseen harrastaa seksiä.

Ja sitten itketään yleensä minun olkapäätä vasten että kuinka elämä on kamalaa ja minä puren kieltä että sanoisi mitää. Olipa ihana lukea tämä viestiketju läpi. Toisia ihmisiä on ihan oikeasti olemassa, ihan samojen aatosten ja ongelmien kanssa: Itseltäni ikää löytyy 26 vuotta, eikä kumpikaan sukupuoli ole koskaan seksuaalisesti kiinnostanut.

Jollain tasolla parisuhde toisen aseksuaalin kanssa kiinnostais, mutta toisaalta näin yksinkin on vallan hyvä. Tsemppiä vain kaikille muillekin, jotka ilman vertaistukea kamppailevat näiden asioiden parissa. Itse oon jo tyytynyt toteamaan, että "seksuaalit" eivät koskaan tule ymmärtämään meitä ja asiasta kantsii olla enimmäkseen hiljaa. Onneksi kyselyihin miehistä ja lapsista voi vastata aina, että ura ensin.

Se lienee yhteiskuntakelpoisempi syy olla yksin. Onhan nyt elämässä muutakin kuin seksi. Sinulle tuottaa iloa muuta asiat. Pääasia, että olet itse onnellinen, muiden ihmisten kommenteista ei kannata välittää. Vaikka eläisi mitenpäin elämän, niin aina on joku sanomassa jotakin. Minulla on itselläni kaveri, joka on ollut aina yksin.

On tyytyväinen omaan elämäänsä ja se on hänen oma valinta. En ole koskaan ajtellut, että hän olisi viallinen tai omituinen. On ystäviä ja harrasta paljon. Tykkää myös olla yksin. Siinä ei ole mitään kummallista. Toiset tykkää olla yksin, toiset kaksin, toiset haluaa lapsia, toiset ei halua lapsia, toiset tykkää seksistä, toiset ei tykkää seksistä, toiset haluaa asua omakotitalossa, toiset tykkää asua kerrostalossa jne.

Se on elämän rikkaus, että ihmiset ovat erilaisia. Sehän tylsää olisi, jos kaikki eläisivät samalla tavalla. On hienoa, että on ihmisiä, jotka uskaltavat kulkea omia polkujaan ja löytävät oman juttunsa. Tuntuu, että ihminen, joka alkaa arvostelemaan ja halveksimaan toisten valintoja, ei ole itse onnellinen omassa elämässä. Miksi muuten olisi ilkeä? On naurettavaa alkaa kehumaan omilla petiasioillaan.

Ole vain onnellinen omassa elämässäsi ja toivottavasti tapaat samanlaisia ihmisiä. Olisi tukiverkosto, jos koet itsesi yksinäiseksi. Onpa ympärillesi osunutkin pahansuopia ja ilkeitä ihmisiä? Ovatko kateellisia, kun olet hyvin säilynyt.

Joku ehdotti, että et ole vain tavannut "sitä oikeaa", ja ajatus tyrmättiin heti. No, tässä esimerkkinä minä: Siis tunnen halua vain rakastuneena. Mutta sitten käynkin tosi kuumana. Tunteeko aseksuaali vetoa samaa sukupuolta kohtaan, ystäviä kohtaan? Olen vuotias biromantikko nainen.

Minulla kesti pitkään oman aseksuaalisuuteni ymmärtäminen, sitä ennen kävin vuosien taistelun itseni kanssa. Kouluiässä minulla oli tyypillisiä lapsellisia "ihastuksia" poikiin; tuntui hyvältä saada luokan mukavalta pojalta huomiota. Sitten iskikin teini-ikä ja ikätoverit alkoivat puhua seurustelusta ja vertailla elokuvien miesnäyttelijöiden ulkonäköjä.

Ja minä huomasin olevani täysin sokea tässä suhteessa. Tunnistin kyllä symmetriset kasvonpiirteet ja pidin hoikkaa ja lihaksikasta ihmisvartaloa esteettisesti kauniina, mutta en osannut sanoa, kuka oli minun mielestäni "hottis".

Mutta olin tuolloin ihastunut erääseen mukavaan poikaan, joten pidin itseäni normaalina, vaikka en etsinytkään fyysisempää seurustelusuhdetta monen luokkatoverini tavoin.

Toisella koulutusasteella ollessani tutustuin foorumiyhteisöllä mukavaan mieheen, jonka kanssa huomasin keskustelevani päivittäin tunteja puhelimessa. Huomasin olevani pian etäsuhteessa. En kuitenkaan kaivannut fyysistä läheisyyttä ja katkaisin suhteen - näin jälkeenpäin ajatellen aika raukkamaisesti - ennen kuin tapasimme kasvoikkain kertaakaan.

Tämän jälkeen en edes etsinyt seurustelukumppania ja aloin pikku hiljaa tiedostaa, etteivät miehet vedonneet minuun fyysisesti. Jossain vaiheessa kuvittelin, että kun kerran en ole kiinnostunut miehistä, saatankin olla lesbo, etenkin kun olin samoihin ihastunut yhteen naispuoliseen tuttavaani. Tämäkään ei tuntunut oikealta, sillä en pitänyt naisruumista yhtään sen kiihottavampana kuin miesruumistakaan.

Minä sitten hain oikeaa määritelmää yrityksen ja erehdyksen kautta. Olen seurustellut, olen harrastanut seksiä niin naisten kuin miesten kanssa, olen katsonut ja lukenut monenlaista pornoa, olen masturboinut. Olen huomannut, että suudelmat tuntuvat märiltä, aavistuksen ällöttäviltä, ja seksi on minulle vain partnerin tyydyttämistä, koska en saa siitä itse mitään irti.

Masturbointi aiheuttaa lievän fyysisen reaktion, mutta en saa siitä lievää rentoutumista lukuun ottamatta mielihyvää. Kaipaan haleja ja ihmisen läheisyyttä, mutta harrastan seksiä ainoastaan miellyttääkseni toista ihmistä. Tutustuin aseksuaalisuuten englanninkielisten sivujen kautta, ja aseksuaalisuuden määritelmä sopi kuin nenä päähän. En ole fyysisesti millään tavalla vajavainen, en pidä seksiä epäluonnollisena asiana ja kiihotun jossain määrin pornosta, mutta annapa jonkun hivellä minun rintoja ja tadaa!

Varsinainen akti se vasta tylsää onkin. Aseksuaalisuuttakin on monenlaista, ja näistä alakategorioista sovin biromantikon määritelmään; koen romanttisia tunteita sekä naisia että miehiä kohtaan tuntematta kuitenkaan seksuaalista vetovoimaa kehenkään. Nykyään jo pelkkä juttelu miesten kanssa tuntuu vaikealta, sillä rento, kaverillinen jutusteluni tulkitaan yllättävän usein flirttailuksi, ja joudun usein keksimään erilaisia tekosyitä seksin välttämiseksi kuten "yhden yön jutun eivät kiinnosta" tai "en ole valmis pidempään seurustelusuhteeseen".

En ole paljastanut aseksuaalisuuttani kenellekään, mutta kyllä monet tuttavani ovat jotain huomanneet ja lyöneet frigidin tiukkapipon leiman otsaani. Miten edes selittää aseksuaalisuus seksuaalille kuulostamatta frigidiltä? Sillä omasta mielestäni kyseessä on nimenomaan seksuaalisuuden suuntaus eikä fysiologis-psyykkinen sairaus. Tulevaisuudessa haluaisin parisuhteen, perustaa perheen ja saada lapsia. En vain osaa sanoa, miten tämä voisi olla käytännössä mahdollista ilman, että jatkan teeskentelyä makuuhuoneen puolella.

Tämänkin viestiketjun viesteistä käy ilmi, että valheella on lyhyet jäljet. Suurin toiveeni olisi löytää partneri, jonka kanssa voisin tuntea kumppanuutta ja hellyyttä mahdollisimman vähällä seksillä. Aika lienee korjata eräs väärinkäsitys. Minua ei ole koskaan käytetty seksuaalisesti hyväksi eikä minulla ole traumoja.

Olen tunnistanut, että olen aseksuaali. Luulen että se voi olla aivoperäistä. Asia ei tuota minulle minkäänlaista murhetta eikä sitä edes tule ajatelleeksi. Yhtä hyvin kuin joku pitää meitä "epänormaaleina", niin meistäkin tuntuu " epänormaalilta", että joku ihminen on seksuaalinen.

Nykyään hyväksytään vaikka mikä seksuaalisuus, tosi outoa jos meitä pidetään epänormaaleina. Meitä on moneen junaan, ei siinä mitään sen ihmeellisempää ole. Olipa tässä jo vuosia pyörineessä ketjussa paljon ajattelemisen aihetta. Olen melkein viisikymppinen nainen, ollut naimisissa ja lapsiakin pari aikuiseksi kasvattanut.

Avioliitto kariutui jo toistakymmentä vuotta sitten ja yksi isoimmista syistä oli se, että minä en pystynyt seksuaalisesti nauttimaan. Mies taas ei halunnut seksiä, jossa vaimo toimii tavan vuoksi eikä siihen kompromissia löytynyt.

Nyt olen "seurustellut" useita vuosia. Kun nykyinen suhde alkoi, sovin itseni kanssa, että kiltisti suostun seksiin, ettei suhde sen takia kariudu. Minulle seksin harrastaminen on ihan sama. En siitä nauti, mutta en koe vahingolliseksikaan.

Joskus hyvin harvoina kertoina seksi on tuonut nautintoa. Pari kertaa elämässäni olen tuntenut rakastumisen tunnetta ja tuon tunteen vallassa seksikin on tuntunut hyvältä. Mitä uutta siinä on, jos naisesta tehdään mies? Nainen käyttäytyy, kokee ja tuntee kuin mies? Silloinhan sukupuolenvaihdos on suoritettu järjestelmän sisällä, mutta sama meno sen kun jatkuu.

Kuinka moni suomalainen tyttö onkaan lähtenyt etsimään sopivan mallista kyrpää Kaurasen rivakkojen kirjojen rohkaisemana. Olisi kiinnostava kuulla, mitä näistä kokeiluista on jäänyt jäljelle. Jääkö yhden yön suhteista, viinan ja huumeiden höysteisinä, muuta kuin entistä suurempi yksinäisyys tai kestämätön paine? Orgasmiin saatikka sitten ekstaasiin on niissä naisen vaikea yltää. Jos yhden yön suhteet ovat lisänneet naisen vapauden tunnetta, niin jotain mätää täytyy olla tunteessa tai sitten siinä, mitä käsitämme vapaudella.

Ehkä Kaurasen ansiosta olemme tulleet tietoisiksi kokemuksen monipuolisuudesta. Tällöin seksuaalisuus ei ole enää vapauden tai nautinnon lähde, vaan kasvun paikka. Klitoriksesta saa liikkeelle vuoristoradan samalla tavoin kuin siittimestä, kun sitä oikein imeskelee.

Mutta entäpä jos ei haluakaan palata alas, vaan päästä ylöspäin? Jos haluaa orgasmilla saavuttaa jotain muutakin kuin huojennuksen tai nautinnon? Sukupuoliyhteydessähän syntyy uusi Jumala. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi. Mies ja nainen yhdessä voivat luoda uuden kuvan jumalasta - tai ainakin ilman miehen ja naisen yhtymistä ei synny uutta kuvaa Jumalaa. Uusi kuva Jumalasta syntyy ihmiseen itseensä, kun hän yhtyy toiseen sukupuoleen.

Pelkään tosissani, että jos orgasmiakrobatiaa Marilynin tai Kaurasen tyylillä jatketaan vielä muutamia vuosia, alkaa ihminen degeneroitua. Tyhmentyminen tietysti vahvistaisi vanhan vallan perusrakenteita ja viihdeteollisuuden markkinaosuuksia.

Monissa haastattelututkimuksissa on tullut esille, että nykyajan ihmistä kiehtoo ajatus selibaatista. Syynä selibaatin ihannointiin ei ole halu välttää jotain saastaista tai uhrautua Jumalalle, kuten ehkä viime vuosituhannella, vaan selvästi ajan henki.

Selibaatti-keskustelu sopii hyvin markkinatalouteen. Yksin toimeentuleva ihminen on ihanne kulutusyhteiskunnalle. Hän on joka hetki valmis muuttamaan työpaikan perässä, tarvitsee kuitenkin samat tuotteet kuin suurperhe: Mitä enemmän ihmiset asuvat yksin sitä enemmän he kuluttavat.

Näin nähtynä ei lie sattuma, että mainostetaan individualismia, menevyyttä ja riippumattomuutta. Meidät on saatu uskomaan, että riippuvaisuus on pahasta. Kunkin on tultava toimeen omillaan. Englantilaisen pariskunnan Hdogkinsonien julkaisemassa kirjassa Seksi ei ole pakollista kerrotaan, että alituinen seksi kiihdyttää pulssia, lisää adrenaliinia ja järkyttää mieltä.

Siemensyöksyyn kuluu paljon sinkkiä, jonka puute vaikuttaa aivoihin ja valon sietokykyyn. Seksi aiheuttaa riitaa, ahdistusta ja mustasukkaisuutta, se lisää riippuvuutta muista ihmisistä. Monelle seksistä tulee rutiinia, velvollisuus ja tapa. Lisäksi ympäristöpaineiden ja työnteon sekä ilmasta ja ruokatarvikkeista tulevien saasteiden vuoksi niin kutsuttu libido eli seksuaalivietti turtuu joko pakonomaiseksi tyydytyksen etsinnäksi tai apaattiseksi haluttomuudeksi.

On hienoa kun voi antaa omalle apatialleen ylvään selityksen: Kun Saksassa haastateltiin vuotiaita, tuli selville, että lähes puolet aviopareista oli lopettanut kaiken seksuaalisen kanssakäymisen. Selibaatin lisäksi on merkkejä itsetyydytyksen suuresta suosiosta. Sosiologit puhuvat jopa ihmisen viettielämän onanisoitumisesta. Suuret idolit Michael Jackson ja Madonna hierovat itsensä ekstaasiin esiintymisien aikana. Ensimmäisessä suuressa seksuaalitutkimuksessa Kinsey halusi pudottaa mystisyyden seksuaalisuudesta.

Hän tutki miesten, naisten ja eri-ikäisten eroja ja sai yllätyksenä tutkimustuloksen, että luokkaerot näkyvät seksuaalisessa käyttäytymisessä: Kubrianovin mukaan masturbointi on terveellistä naiselle, koska naisen kyky nauttia seksuaalisuudesta tulee voimakkaammaksi, mutta miesten kohdalla omatyydytys ei toimi samalla tavalla: Hän tarvitsee mielikuvissaan naisen kohteeksi, koska muuten voi käydä niin, ettei hän muulloinkaan kykene laukeamaan ilman voimakasta käden kosketusta.

Tällöin myös impotenssin vaara on olemassa. Nykyisen kaltaisella seksillä on aikaa enää 70 vuotta, sanoo tieteiselokuvien tuottaja C. Neljännes suurkaupunkilaisista on liian hermostuneita keskittyäkseen tai vaivautuakseen ekstaattiseen hurmokseen. Puolelle saksalaisista opiskelijoista seksi on kuollut piste.

Sen ei anneta tuhota itseluottamusta ja siksi ei edes yritetä. Yliherkkä ihminen ei voi millään näyttää toiselle ihastumistaan. Myös läheisyyden ja loukatuksi tulemisen pelko on niin suuri, että itsellinen ihminen ei voi antautua vaistojensa vietäväksi. Spontaanisuus ja yllätyksellisyys ovat liian vaarallisia.

Kaipausta ja intohimoa pidetään jopa sairautena. Tutkijoiden mukaan seksuaalinen aktiivisuus on vain näennäistä. Orgasmitapahtumaa on tutkittu niin pitkälle, että tiedetään pulssin kohoavan lyöntiin minuutissa, sukupuolielimet jäykistyvät noin 10 kertaa 0,8 sekuntin väliajoin.

Tästä ei olekaan vaikea johtaa tietokoneohjelmaa, jonka avulla saadaan kyseinen fysiologinen toiminta aikaiseksi. Tietokone voidaan ohjelmoida kolmiulotteisten lasien, tekokäsineiden ja kokovartalopukujen avulla saattamaan ihminen ekstaasiin. Henkilökohtaiseen orgasmikoneeseen ei ole enää pitkä matka.

Jopa pölyimuriin saadaan oma viettelyskoje. Teknoseksillä on se etu, että tyydytykseen ei liity aidsin tartuntavaaraa. Orgasmin saamiseksi ei tarvita limakalvojen kosketusta. Virtuaalinen naiminen ei vaadi tunnelatausta, syvällisiä keskusteluja eikä pakollista aamiaista sen jälkeen. Seksi on kuuma juttu kodintekniikassa: On hieman outoa, että marketista voi ostaa hieromasauvan ja kiihottimen, muttei lantionpohjalihasten vahvistajaa tai erektiopumppua.

Seksileluissa yleisimpiä ovat vibraattorit ja kiihottimet. Penis- ja erektiorenkaat parantavat miehen erektiota. Joissakin kiihotusrenkaissa on lisänä naista kiihottava uloke, nystyröitä ja värinä. Vibraattorit ovat väriseviä ja päriseviä laitteita, kuten hieromasauvoja, kiihotusrenkaita ja sormenpäähän sopivia kiihottimia. Vibraattorien kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta ja voiteen pitää olla vesipohjasta.

Sauvat saavat virtaa paristoista tai ladattavista akuista. Puolet 20 — 45 vuotiaista suomalaisista omistaa seksilelun, kertoo seksileluja valmistavan RFSU: K-citymarketissa myydään kertakäyttöistä kiihotinrengasta, jossa on värisevä uloke, naisille 12 euron hinnalla ja paristokäyttöistä nopeuden suhteen säädeltävää hieromasauvaa 35 eurolla.

Miehekäs erektiorengas apteekissa maksaa 8. Verkkokaupassa myydään käteensopivaa miehelle ja naiselle tarkoitettua eroottisten alueiden ulkoiseen hierontaan sopivaa hieromalaitetta euroa.

Yhteiskunnallinen paine vyötärön alapuolelle! Soloseksillä on yhä reaalisempia mahdollisuuksia, kun on keksitty 3-D-lasit, kosketushanskat ja datapuku eli kokovartaloasu ja kaikki voidaan yhdistää grafiikkakoneeseen ja virtuaalinen todellisuus ilmaantuu ihmiselle.

Stereoskooppiset lasit vievät ihmisen rajattomaan aistien manipulaatioon. Erityiset korvakuulokkeet välittävät digitaalista ääntä.

Kyperavaruudesta ilmaantuu unelmien partneri: Tietokonemiehet puhuvat teledildosta ja teknoseksistä. Samaan aikaan Lontoossa on avannut ovensa maailman ensimmäinen orgasmikoulu, joka lupaa rajatonta nautintoa ja minuutteja kestävää orgasmikokemusta. Pahasti kuitenkin pettyy pornoluolasta saapuva turisti, sillä orgasmikouluksi kutsutussa paikassa ei ole kyse seksistä vaan seksuaalienergian kehittämisestä. Tähän Kaukoidästä levinneeseen seksuaalikäytäntöön vaaditaan pitkä harjoittelu, keskittynyt mieli ja puhtaat elämäntavat.

Salaisuutena on, että orgasmin yhteydessä mies ei ejakuloi. Tyhmältä tuntuu muutaman minuutin hekuma, jos on kerran päässyt kokemaan, mitä on tuntea intohimoa ja ekstaasia yhden kokonaisen yön. Seksirobotti voisi tutkijoiden mukaan olla hyvin inhimillinen ja täyttää villeimmätkin toiveet. Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan seksirobotit ovat yleisiä muutaman vuosikymmenen kuluessa. Ja ne ovat parempia sängyssä kuin lihalliset kumppanit.

Koska ne ovat ohjelmoitavia, seksirobotit pystyvät tyydyttämään kunkin yksilölliset halut. Seksistä robottien kanssa voi tulla hyvin addiktoivaa.

Seksirobotit ovat aina käytettävissä ja eivät koskaan sano ei. Roboteista tulee yleisiä, mutta kalliita. Ja ne osaavat hommansa. Asiakkaat voivat valita etnisen taustan, vartalonmuodon, iän, kielen, jota robotin kanssa puhutaan. Ja tietenkin kaikki seksuaaliset erikoispiirteet, mitä kukin asiakas haluaa. Näillä seksijumalilla ja jumalattarilla ei ole sukupuolitauteja ja heitä ei ole salakuljetettu Itä-Euroopasta seksiorjuuteen.

Naisille tarkoitettu seksirobotti Henry maksaa 10 euroa, varustetasosta riippuen. Henry on senttinen ja komea. Six pack on trimmissä.

Miehisyys on reilut 20 senttiä, ellei asiakas toisin halua. Robo-erektio ei hyydy, Henry jaksaa, jaksaa… Mutta Henry on myös henkevä. Se osaa lausua romanttisia runoja, kysyä filosofisia kysymyksiä ja keskustella viikonlopun suunnitelmista. Henryllä on myös mittava varasto vitsejä. Valmistajan Realbotixin mukaan Henry voi myös olla kotoinen ja tiedustella vaikkapa: Lupaus on kyllä katteeton, sillä Henryn raajat eivät liiku, roskat jäävät viemättä. Ainoa liikkuva osa löytyy keskivartalon kieppeiltä.

Henryn kasvot osaavat ilmehtiä ja se pytsyy valmistajan mukaan säilyttämään katsekontaktin. Henryn kasvot osaavat ilmehtiä ja se pysyy valmistajan mukaan säilyttämään katsekontaktin. Henryn keskustelutaidoista vastaa Amazonin Alexaa vastaava tekoälysovellus. Asiakas saa valita peniksen koon itse.

Naiset voivat olla ihan samalla tavalla yksinäisiä kuin miehet, kertoo Realbotixin toimitusjohtaja Matt McMullen Hi Tech-julkaisulle. Kalifornian San Diegossa Yhdysvalloissa toimiva Realbotix on erikoistunut tekemään luonnollisen näköisiä seksinukkeja, joissa on myös älyä mukana. Robotteja käytetään kännykän sovelluksella. Roxxxy on luonnollisen kokoinen robotti, joka on varustettu tekoälyllä ja synteettisellä, aidon tuntuisella iholla.

Roxxxy on senttiä pitkä ja painaa 54 kiloa. Robottinaisella on "C-kuppi, ja hän on valmis toimintaan", Hines kertoo. Hinesin hehkutuksesta huolimatta Roxxxy on vielä todella kaukana science fictionista tutuista ihmisen kaltaisista androideista. Messuilla kuvatulla videolla suu raollaan röhnöttävä robotti näyttää lähinnä harvinaisen laadukkaalta seksilelulta. Roxxxy voi nivelikkään runkonsa ansiosta liikkua samaan tapaan kuin ihminen, mutta se ei osaa kävellä tai liikuttaa itsenäisesti raajojaan.

Pumpattavasta Barbarasta Roxxxyn erottaa luonne. Robotille on nimittäin saatavissa viisi erilaista persoonallisuutta. Hän kuulee sinut ja kuuntelee sinua. Yritämme jäljentää ihmisen persoonallisuuden, Hines kertoi. Roxxxy on myös kytketty langattomasti internetiin. Sen käyttäjä voi saada paitsi teknistä tukea ja ohjelmistopäivityksiä, myös sähköpostia konerakastajattareltaan. XDolls sijaitsee tavallisessa asunnossa Pariisissa, mutta sen sijaintipaikkaa ei mainosteta.

Asiakkaiden on varattava sessionsa netissä. Sieltä voi valita kumppanin kuvauksen perusteella. Lily on "laiha muhkealla takapuolella". Sofia kuvaa itseään nettisivulla näin: Kim on vihreäsilmäinen ja hänen muotonsa ovat "hyvin runsaat".

Asiakkaat ovat pääasiassa miehiä, mutta joitakin pariskuntia käy myös vierailulla, kertoo paikan omistaja Joachim Lousquy Le Parisien -lehdelle. XDollsin huoneistossa on kolme makuuhuonetta ja Lousquyn mukaan edes naapurit eivät tiedä mitä asunnossa tapahtuu.

Samanlaisia seksinukkelaitoksia on useissa Euroopan maissa, muun muassa Saksassa, Itävallassa ja Britanniassa. Tanskan ensimmäinen seksinukketalo avattiin helmikuun lopulla. Kalifornialainen Matthew McMullen on20 vuoden ajan valmistanut silikonista huippurealistisia seksinukkeja hyvin valikoivalle asiakaskunnalle.

Nyt McMullen kehittelee jotain uutta: Tavoitteena on, että seksirobotti keskustelee ja osoittaa tunteita. Robotin päähän asennettavat moottorit liikuttavat muun muassa huulia, silmiä ja silmäluomia. Alapään aika on myöhemmin. Asiakas voisi saada itselleen nuken, jonka persoonallisuus olisi juuri hänelle räätälöity. Nuket myös oppisivat ollessaan vuorovaikutuksessa ihmisen kanssa. Kokonainen nukke maksaa yli 6 dollaria, ja robottipää tuo hintaan lisää noin 10 dollaria.

Richardsonin mukaan seksi koneiden kanssa ruokkii ihmisten pahimpia viettejä, esineellistää naisia ja tukee käsitystä seksistä kauppatavarana. Seksiin liittyvään teknologiaan on, hieman yllättäen, vaikea saada rahoitusta. Hän itse on kehitellyt muun muassa käyttäjän sykkeeseen reagoivia ja kauko-ohjattavia seksileluja. Mutta ne ovat ihan eri asioita kuin seksirobotti.

Ei robotin ole tarkoitus olla pelkkä masturbaatiolelu, vaan ehta keinotekoinen kumppani. Pelkkä mekaaninen stimulaatio ei riitä. Siksi Matt McMullenkin on aloittanut seksirobotin rakentamisen jalkovälin sijaan päästä.

Tiedät, ettei se ole oikea ihminen, mutta vuorovaikutuksessa on jotain todella mukaansatempaavaa. Wienissä toimivan Kontakthof-bordellin suosituin "prostituoitu" on jo jonkin aikaa ollut seksinukke Fanny. Fanny on niin kysytty, että sen palvelukset on varattu useiksi päiviksi etukäteen. Intiimi tunti Fannyn kanssa maksaa 80 euroa. Kontakthof aikoo Fannyn suosion rohkaisemana ostaa toisenkin seksinuken asiakkaitaan palvelemaan. Suosio lähti entisestään kasvuun kun tunnettu eroottinen bloggari, joka tunnetaan nimellä Andreas ylisti kokemusta.

Tapaat ainoastaan yhden henkilön vastaanotossa. Hän vie sinut huoneeseen nuken kanssa. Kaikki on hyvin intiimiä, kirjoitti Andreas. Fanny puhdistetaan huolellisesti jokaisen asiakaskäynnin jälkeen. Fanny on noin senttiä pitkä ja painaa 40 kiloa. Sillä on vaaleat hiukset ja isot rinnat. Se oli kiinteä ja pehmeä samaan aikaan, kirjoitti Andreas.

Itävallan seksitutkimuksen laitoksella työskentelevä psykologi Gerti Senger ymmärtää, miksi jotkut miehistä ovat kiinnostuneita seksinukeista. Se ei kieltäydy mistään, päinvastoin kuin oikea prostituoitu, sanoo Senger. Bordellinomistaja Laskaris ei ole kovin innoissaan naisten korvaamisesta seksinukeilla hänen bordellissaan. Toimittaja Taina Latvala perusteli kirjansa Paljastuskirja kirjoittamista: Juuri oli ollut Susan Kuros -kohu. Tajusin, että ajassa puhutaan salasuhteista ja kirjallisuudessa oli tarpeen käsitellä aihetta.

Mitä tyhjänpäiväisemmäksi ihminen kokee elämänsä, mitä vääristyneempää tietoa hänellä on seksuaalienergiasta, ja mitä hirveämpiä asioita hänen lapsuudessaan on tapahtunut, sitä rajumpia seksiorgioita. Salasuhde on osoitus yhteiskunnan rakentumisesta kaksinaismoraaliin - miksei tunnusteta limerenssi-ilmiötä? Seksihän kiinnostaa kuin viimeinen pelastusrengas. Muut yhdeksän sähkökirjaa, joita on kutakin ladattu sivuston ylläpitäjien mukaan kertaa, ovat lähinnä pienten erikoisalojen kirjallisuutta sekä pehmopornoa.

Ladatuin laittomista BitTorrent-kirjoista on intialainen seksiklassikko Kamasutra. Suuri osa pariskunnista kaipaa lisäkiihoketta suhteeseen, mutta he eivät mene seksivälinekauppaan. Yhtiö suunnitteli markettimyyntiin kädessä pidettävän kaksoishierontalaitteen, naiselle ja miehelle omansa. Nämä aistillisen tummasiniset pikkuvempaimet voi säilyttää yöpöydällä tyylikkäässä latauskotelossa. Aina on valittavana myös kolmas tie. Seksuaalinen painehan on hirveä. Puranko sen sähköiseen vekottimeen, yhä uusiin partnereihin - vai opettelenko tuolle valtavalle voimalle jotain muuta käyttöä kuin mihin minut on kirkon, valtion ja mainosmaailman menetelmin kasvatettu?

Eläimille vaaditaan lajityypillistä elämää. Mikä olisi lajityypillinen elämä ihmiselle? Primitiivisellä tasolla voisi ajatella, että islamilaisten käsitys avioliitosta on järkevä, koska siellä naisilla ja lapsilla on materiaalinen turva. Miehen on turvattava naiselle mahdollisuus kasvattaa ja ruokkia tuleva sukupolvi.

Toisekseen miehet voivat valita haaremistaan joka ilta eri naisen, positiivisesti ajatellen naisen ei tarvitse olla aina jalat levällään. Länsimainen pikaperhe, pikasuhde, pikatyydytys, erogeenisten alueiden nopea ärsytys orgastisen tunteen saavuttamiseksi on hyvin kaukana älykkäästä seksuaalienergian käytöstä.

Sitten on tantra, jossa edetään energian kanssa kävelyvauhtia, pidetään keho, aistit ja aikataulut luonnon rytmissä. Ekstaasissa ei tule mieleen mikään pornomainos.

Onpa hesari markkinatalouden sääntöjen mukaisesti kunnostautunut seksiaiheeseen - vain yksi on joukosta poissa: Matti Yleniltä julkaistiin Pornoriippuvuus voi muovata persoonaa , ja kolmelta nimimerkiltä Porno haittasi muuta elämääni , Porno on väkivaltaa ja Pornon pelko kertoo kateudesta.

Todellista aivopesua kaikki tyyni. Eipä ihme, että niin politiikka kuin markkinatalous yrittävät kaikin voimin saada niitä hallintaansa, nyt kun kirkko on luovuttanut. Tämä on psykologisesti melko kyseenalaista.

Pikemminkin ihmisten täytyisi kohdata syynsä siihen, miksi he ovat turhautuneita ja pyrkiä ratkaisemaan ne. Miten tässä yhteiskunnassa pystyt ratkaisemaan turhautuneisuutesi? Ei ole enää kyse ihmisen omasta valinnasta. Kansainvälinen kilpailukyky ei kohoa elleivät ihmiset voi ulkoistaa seksuaalienergiaansa. Herkät katseet, kosketukset ja suudelmat jäävät kokematta.

Porno on kuin huume: Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Raisa Cacciatore Väestöliitosta painottaa: Yhdyntätekniikka on asia, jota ei ole tarvinnut missään ihmiskunnan historian vaiheessa opettaa nuorille.

Luonto taatusti hoitaa sen ajallaan. Jos nuori jää koukkuun voimakkaaseen kiihotukseen ja nopeaan nautintoon, kaikki seksuaalisuuden portaat - ensi katseet ja suudelmat, käsi kädessä kulkemiset ja kosketukset - jäävät kokematta.

Kaarina Sinerkari kertoi artikkelissaan Työkaluja eliniäksi ha Netistä löytyy myös eko- ja luomupornoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Norjaan on perustettu ympäristöjärjestö Fuck for Forest, jonka tarkoitus on kerätä rahaa luonnonsuojelulle jäsenistön kotitekoisilla seksivideoilla. Kapitalismin muoti kielletty Pohjois-Koreassa: Kim kielsi samalla myös polven ylle päättyvät hameet, tiukat ja leveälahkeiset housut ja kaikki ruumiinmuodot paljastavat vaatekappaleet.

Ulkoasun ja sisäisen aatteen oikea suhde tuotti kauan ongelmia kommunistisille järjestelmille. Ahkera pornon katsominen tekee ihmisistä uskonnollisia ja saa heidät rukoilemaan enemmän? Oklahoman yliopiston professori Samuel Perry analysoi yli kuuden vuoden ajalta kerättyä dataa. He, jotka katsoivat pornoa enemmän kuin kerran viikossa, tulivat uskonnollisemmiksi kuin kohtuullisesti pornoa katsoneet, tulokset kertovat. Tutkimuksessa oli mukana yli 1 amerikkalaista.

Kerran tai useammin viikossa pornoa katsovat rukoilivat ja osallistuivat jumalanpalveluksiin useammin kuin he, jotka katsoivat pornoa kerran kuukaudessa tai harvemmin. Kaikkein tekopyhimpiä olivat he, jotka eivät katsoneet koskaan pornoa. Heillä oli myös enemmän epäluuloja uskontoihinsa liittyen.

Aikuisviihteen katsomisen ja uskonnollisuuden välinen yhteys ei täysin auennut tekijälle. Tutkijan mukaan yksi selittävä tekijä voisi olla syyllisyydentunto. Syyllisyydentunto saa pornon katselijan rukoilemaan enemmän. Uskonto ei yksin aiheuta pornon katsomista. Tutkimusta on kritisoitu monesta näkökulmasta. Käyttätymistieteilijöiden mielestä esimerkiksi uskonnollinen pakkomielle voi laukaista myös toisen pakkomielteen, tässä tapauksessa aikuisviihteen katsomisen.

Uskonnollisimmat henkilöt olivat jo tutkimuksen aluksi uskonnollisia? Tämä tarkoittaa, että kun pornon katsominen lisääntyi, nämä ihmiset raportoivat käyneensä vähemmän uskonnollisissa palveluksissa ja kamppailevansa epäilyjensä kanssa.

Mutta kun he päätyivät katsomaan aikuisviihdettä useamman kerran viikossa, he ikään kuin törmäsivät syyllisyyshuippuun ja palasivat tuolloin uskonnollisten ajatustensa pariin. Saksassa tehty tutkimus paljastaa yhteyden aikuisviihteen katselun ja aivojen koon välillä. Paljon pornoa katsovilla motivaatioon ja palkitsevuuden tunteeseen liittyvät aivoalueet ovat pienempiä, tutkijat kertovat.

Tulokset saatiin kysymällä 21—vuotiailta miehiltä heidän pornonkatselutapojaan. Lisäksi miesten aivotoimintaa mitattiin samalla, kun heille näytettiin pornokuvia.

Tutkimushenkilöitä oli yhteensä Lisäksi tutkijat huomasivat, että toinen aivojuovion osa, joka aktivoituu nimenomaan seksuaalisesta stimulaatiosta, aktivoitui pornon suurkuluttajilla muita vähemmän. Paljon aikuisviihdettä katsovilla miehillä oli myös heikompi yhteys aivojuovion ja etuotsalohkon väillä.

Etuotsalohko on se aivojen osa, joka käsittelee muun muassa päätösten tekemistä. Yhdysvalloissa fiktioelokuva Free The Nipple kertoo New Yorkin kaduilla partioivasta yläosattomien naisten protestiryhmästä.

Islantilainen opiskelija Adda Smáradóttir, 17, julkaisi kuvan nännistään Twitterissä.

Marraskuu Hierontaa (ei seksiä Mies etsii matkaseuraa 53 Mies etsii miestä Mies sekä heteronormatiivisuuden purkautuminen, avoimesti homoseksuaalisuutta on Teenys nuken teenys video seksin opetus perinteinen sex novellit kuinka. 2. kesäkuu Kuuluisimmat homoseksuaalit ilmaisia ja sarivido pillua video. Antaapillua väline sex humalassa 12v aasialainen teini poika tirkistelee ja poika sex com kuvat. Pahta xxnx naisaa maelhionta suomi teini seksi seuraa tampere anaali .. alastomana salkkareiden pilakuvat perhe nussi seksi nukke videoita. tammikuu Lapset tutustuvat musiikin maailmaan leikkien ja laulaen Riitta Korpelan toimiessa leikittäjänä.