gay kalua naapurilta ilmasta kalua

No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian. Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa!

Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari. Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla.

Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa? Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä!

Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus.

Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana.

Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa.

En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut. No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä.

Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia.

Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut.

Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä.

Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita. Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut.

Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme. Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta.

Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan.

Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla? Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun.

Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa.

Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä.

Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle.

Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi.

Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia.

Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä.

Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin.

Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa. Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut.

Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja.

Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä. Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli.

Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani. Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle.

Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä. Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta. Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen. Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään. Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero. Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta!

Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Kännissä oltiin ja juttua maan ja taivaan väliltä riitti. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Ei kuitenkaan mitään perspanoja. Voi vittu mitä juttuja onko todella noi tositarinoita. Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä muuta: Eka Kerta kävi kaverilla Puhuttiin eka hauskoja kunnes se sanoi Että On katellu mun Persettä Paljon Ja runkannu Mun perseelle ku on ottanu kuvia no Se kävi sit niin että kysyin Häneltä Että ootko homo nii sanoi että on ja Halusi panna minua No sanoin Että mullaki vähä ollu himoi No sit mentii sängylle Ja mä menin makaa nii tunsin kuinka eka lähti housut ja kysyin että miten iso hänellä on niin sanoi että Noin 19,2cm oli ja se hirvitti eka vähän mutta annoin mennä sen sisää hän laittoi rasvaa reiälle Ja sen jälkee se valtava molo työntyi sisää ja pano oli mahtavan tuntusta häneltä.

Juhannuksena bodattu salikolli sai ja annoin kesäkumikampanjassa. Minä oon vuotias ja tykkään nakuilla miesten kanssa. Mun eka kerta oli joskus kevät talvella Kokematon haluaan miestä ekan kerran. Seuraavalla viikolla menin kaverin oven taa ja meinasin poistua Antoi hellän ja rauhallisen ekan kerran Vieraassa kaupungissa ja baaria katsellessa satuinkin menemään siihen kylän ainoaan gay-baariin vahingossa.

Tajusin aika nopeasti asian, mutta ihan ok mesta joten jäin ottamaan parit. Siinä sitten heittäytyi juttusille ihan kivan näköinen poika, jota luulin ensin tytöksi. Ehdotti sitten että lähdettäis hänen luo ottamaan vielä parit kaljat kun tuli valomerkki. Suostuin ja jossain kohtaa sanoin että olen hetero ja että en halua seksiä. Kaverin mielestä se oli ok. Mentiin sitten kun asui ihan lähelläkin. Talon hissiin tultaessa siinä kirkkaassa valossa tajusin yhtäkkiä että poika on todella hyvän näköinen ja alkoi panettamaan.

Kämppään mentiin ja kaljat auki. Musat soimaan ja sohvalle. En voinut olla katselematta nättiä poikaa ja sen hänkin huomasi. Huomasi myös humalasta huolimatta kivikovan seisokkini. Niin siinä sitten lensi vaatteet kohta nurkkaan ja suihkun kautta punkkaan.

Oli aivan käsittämättömän kiihottavaa sekstailla tämän kauniin pojan kanssa. Menin takaisin sänkyyn ja varovasti peiton alla otin pojan kalun käteeni. Hetken hierottuani sitä ryömin peiton alle ja otin sen suuhuni. Imin sitä hetken ja huomasin että kaveri piti siitä todella. Piti niin että lasti tuli suuhuni aika vauhdikkaasti. Naureskeli poika sitten että olin illalla baarissa ollut just tällaista hommaa kovasti vastaan: D Iltapäivällä oli sovittuja menoja joten jouduin lähtemään.

Siihen aikaan ei ollut kännyköitä tai muutakaan yhteysvälinettä joten sovittiin että tavataan vielä. Niin ei kuitenkaan käynyt ja minustakin tuli myöhemmässä elämässä tylsä bi. Ystävällä kylässä tapahtui kaveri rupes kähmii eka varpait ja siirty sit mun perseesee ja rupes ottaa housui pois mult ja annoin tietenki ja sen jälkee se työs pari sormee ja sano et mul on iso kyrpä ja haluuks tän sisää ja se meniki sit mun perseesee sen jälkee ollaa välil nussittu ku on halunnu.

En oo saanu vielä kudos ei oo ketään joka halusi: Just kokeilin vähä aikaa sitten ekaa kertaa miehen kanssa imuja ja runkkuja autossa ja oli ihanaa. Kylillä kerran baarireissulla satuttiin juttuun tiskillä ihan kivanoloisen kaverin kanssa. Oli arki-ilta joten kuppila meni kiinni klo 24 ja ajattelin että kotiin suuntaan. Kaveri sitten ehdotti että mennään hänen luo ottaan parit terävät ja pelaan korttia. Asuikin siinä aika lähellä. Hississä tuli olo että onpa nätti poika. Oikein tunsin että kiveksissä alkoi veri virtaamaan.

Minulla ei ollut kokemusta tuolloin homoseksistä juurikaan, mutta tunsin kyllä selvää vetoa. Siinä sitten otettiin parit drinkit ja lyötiin vähän korttiakin. Siinä sohvan päädyssä istuessani huomasin että sohvan käsinojalla oli mustat sukkahousut.

Kun ei siinä ollut vielä tullut puheeksi, ajattelin että kaverilla on muija tai ainakin naisvieraita käynyt. Sukkisfriikkinä ne kuitenkin siinä minua vaivasivat enkä voinut olla niitä samalla puolivahingossa koskettelematta. Myös ajatus siitä että ne olivat tuon kivan pojan, alkoi seisottamaan ihan järkyttävästi. Siinä humaltuessa kortinlyönti jäi ja siirryttiin syvällisempiin kaverin yhtäkkiä kysyessä pidänkö enemmän tytöistä vai pojista noin niinkuin seksimielessä.

Siitä se sitten lähti ja nippa nappa maltettiin hetki nukkua. Aamulla selvisi se sukkisasiakin hyvin kiihottavalla tavalla Olin kaksikymppisenä tulossa baarista kovassa kännissä kotiin, kun kadulla vanhempi mies houkutteli kylään. Miehen kotona hänen hakiessaan keittiöstä juotavaa, en jaksanutkaan leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa, vaan riisuuduin kokonaan. Tein parit treffit miesten kans, mutta lopulta aina jänistin enkä mennyt tapaamispaikalle.

Anteeksi kaikille… Lopulta sain vastauksen joltain bisnesmieheltä, joka oli ollut Lapissa ja olisi menossa junalla takaisin etelään, mutta halusi pysähtyä Oulussa ja käydä naimassa mua. En tiedä miksi lopulta rohkaistuin ja ajattelin et antaa mennä, pistin kaverille meilissä kännyn numeron ja pyysin soittaan. Päivää myöhemmin se sitten soitti, olisi asemalla kello seittemän aamulla ja halus mun osoitteen, tekstasin sille mun osoitteen Merikoskenkadulle ja jäin miettimään mitä helvettiä mä nyt teen…Sil oli mun kännyn numero ja oikee osoite, en vois jäädä menemättä tapaamiseen kun se oli tulos mun luo.

En saanut juuri nukuttua sinä yönä kun jännitti niin pirusti. Odottelin et se soittaa ja sanoo ettei voi tulla mua tapaamaan, mutta heräsin aamulla aikaisin joka tapauksessa ja kävin suihkussa.

Pistin kahvia tuleen ja jäin odotteleen mitä tapahtuu. Jonkun verran seittemän jälkeen kuulin kun auto kaarsi pihaan. Kurkkasin ikkunasta ja näin kun pukuun pukeutunut keski-ikäinen kaveri astu ulos taksista. Voihan vittu, tää tapahtuu ihan oikeesti, mulla välähti. Minuutin päästä ovikello soi ja menin avaamaan. Sä oot varmaan Petri? Ollaan vaihdettu muutama meili ja juteltiin tos vasta puhelimessa. Mua jännitti ihan perkeleesti. Menin olkkariin ja Jaska seuras perässä.

Sen henki haiskahti pikkasen viinalle, oli varmaan juonut jotain ravintolavaunussa. Istuttiin sohvalla, juotiin kahvia ja jutusteltiin laskettelemisesta ja ilmoista. Jaska joi kuppinsa tyhjäksi, nousi ylös ja pisti sen pöydälle. Mä istuin viel sohvalla kun se tuli mun eteen seisoon ja sanoi: Mä en oikein tiennyt mitä ajatella tai sanoo. Se ei onneks ollut mitenkään pahan näköinen mies. Jaska veti puoliseisokissa olevan kalun ulos ja mä tiesin mitä se multa odotti sen kummempia keskustelematta.

Otin sen kullista kiinni, vedin esinahan taakse ja nuolasin sen terskaa. Sillä oli tosi komee kulli, jo puolisesokissa isompi kun mulla, tumma karvapehko, isot pussit ja komeelierinen terska. En ollut nähnyt toisen miehen kyrpää sen jälkeen kun olin Joukon munalla leikkinyt nuorempana ja kattelin vähän aikaa Jaskan kyrpää samalla kun vetelin nahkaa pari kertaa edestaikaisin. Jaskalla oli kuitenkin vähän enemmän mielessä kuin vaan mun runkkaaminen ja se otti mua niskasta kiinni ja veti mun päätä sen munaa kohti.

Mua jännitti vielä mut aattelin et menköön ja aukasin suun ja aloin imeen sitä. Jaskan kyrpä pamahti heti kivikovaan seisokkiin ja se maistu aivan helkkarin hyvältä, vähän kuselta ja mieheltä. Imin Jaskan kalua samalla runkaten sen vartta. Yritin pitää kielen ja kitalaen koko ajan kosketuksessa sen terskan kans ja aloin oikeesti nauttiin taas pitkästä aikaa kyvän imemisestä.

Otin siltä suihin niin hyvin kuin osasin ja ajattelin et jos saan sen ruiskauttaan mulle suuhun niin ei tarvi antaa persettä Jaska veti munan multa suusta. Ei mulla ollut siihen vastaan sanomista, ittehän olin hommaan suostunut.

Se käveli mun sängyn viereen ja alko ottaan vaatteita pois. Se näytti ihan helkkarin hyvältä alastomana ja iso kyrpä pystyssä. Vedin ittekin farkut ja t-paidan pois.

. Tein selväksi, ettei ollut. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kaverin mielestä se oli ok. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Yritin pitää kielen ja kitalaen koko ajan kosketuksessa sen terskan kans ja aloin oikeesti nauttiin taas pitkästä aikaa kyvän imemisestä.

Gay kalua naapurilta ilmasta kalua

ETURAUHASEN LYPSÄMINEN SUOMALAISIA SEKSI VIDEOITA HOMO

Penetracion de soltera porno sexo grati sexo rubias x vidios porno casero interracial videos porno zorras asiaticas rubias tetonas folladas videos phorno vídeos transexuales follando en accion videos trans videos porno las mas putas gratis x en español video porno x sexo negras peludas videos poeno video porno con hombres masturbandose desnudas polla por torbe porno abuelas porn porno madre e hijas follando folladoras maduras sado ancianas los mejores tetas naturales xxx gratis kitty muy putas pajas tetonas muy zorras mujer follando videos pprnos follando en español porno porno español porno gratis videos porno español gratis tetonas gorditas grandes bbw videos maduritas mujeres tetonas españolas videos videos trios videos españoles porno hermafroditas negras desnudas porno espñaol madres cumouder amater es.

cumlouder videos de lucía super tetonas follando peliculas porno bisex buscar porno gratis porno madura x mujeres maduras sex free video de lisa ann morenas cachondas pareja joven chupa coños maduritas x videos gratis lesbico forzada xxx enana follando porno sado gratis porno follando videos porno animado vieos porno viejas gordas gratis videos sasha grey follan rubia española videos xxx maduras jodiendo follando anal videos de travestis porno anal sexo gratis porno lesbianas seso duro nekane sweet porno casero vídeos porno maduros sado porno de lesbianas follando videos xxx porno gratis negras tetonas y sexo vidio porno grates orgias hd tias desnudas en español maduras porno caliente amateur gordas tetonas peludas chicos desnudos free video porno de porno gratis porno sexo anal videos porno espanol fotos de trabestis porno de negros xxx video porno espanol cumloader xxx masage erotico corriendose a chorros videos porno negra tetona porno masajes orgias hd escenas porno barbosa hardporn cachondas gratis runias 19 años follada lesvianas porno hd viejas lesbianas porno españolas modelos porno negras desnudas prno español el amor chicas con bideos pornos español gratuito chicos masturbandose vidios porno de intercambio parejas porno pollas peludas peliculas porno gratis videos sexo en español gordas pornografia xxx gratis putas vergas grandes penes videos eroticos videos videos de maduras peludas casting español gratis alexi texas porno intercambio parejas follando porni español trios porno intercambio de paris porn free lesbianas muy grandes ancianas gordas videos de chicas porn videos de actrices porno folladas por el coño peludo videos pormo videos peliculas gratis tetas buenas videos pornos gratis de maduras videos de parejas pilladas desnudas en la folla descargar gratis videos maduras porno en la folla en español porno amaters polla negra sexo amateur follar con videos maduritas videos putas espanolas porno x porno porno strapon videos de putas hd x amater casero maduras jade kitty mejor porno casting porno espa porno amater videos de coños peludos blanca nieves porno tube videos porno de porno para parejas follando maduras cumlauder en castellano web cam xxx putas en español porno de maduras actrices porno xl tube ver película x videos porno mujeresfollando tori black porn videos xxx travestis gratis sexo peludas pilladas por no culos grandes follando xxx maduras chicas rubias 19 culonas pollas sexo anal porno sexo grupal videos porno vidios porno con embarazadas xxx tube lesbianas porn chicas sexo interracial videos porno mandingo videos porno amateur tube chicas gratis sex sexo manga follar gordas y gordas videos x videos pornos de trabestis pajinas porno hd videos porno enanos follando ver video porno gratis de putas lesbianas maduras folladas pollas grandes y chicos follando mucho porno fetiche de lesbianas porno de lesvianas ver videos colegialas porno grati videos demaduras videos porno de mujeres embarazadas porno latinas anal porn mujeres gordas maduras guarrillas follando en castellano videos sexo gratis viejas follando en español secretarias porno gratis los mejores vídeos de nacho vidal video mamada video porno fuerte despedida de maduras xxxx peludos pelis porno porno trios mejores videos gratis de sexo gratis polla actrices xxx porno gratis videos sexo porno maduras.

cumlouder guarras modelos porno brutal anal maduras videos follando ver porno videos porno de lucia xxx cumlouder porno gratis porno interracial videos porno gratis porno pene xxx maduritas mujeres haciendo sexo porno de maduras embarazada follando julie cash maduras videos follando gratis peludas pareja joven nenas calientes follar con heteros follando mujeres en la playa tetas porno peliculas porno lesbico maduras gratis videos anal extremo chicas foyando haciendo el amor xxx chicas en español mujeres calientes negra videos porno trans peliculas porno bareback mui zorras maduras cachonda porno sexo gratis videos trans porno transesual maduras follando parejas video bdsm porno.

con tetas muy guarras amateur follando con enanas porno manga follar videos porno lesbianas gratis tetas super tetonas follando porno gratis viejas tetonas porno mature putillas follando vidios pornos gratis porno gratis porrno español chicas comiendose el culo videos porno completos porno tetas los mejores culos xxx mujeres maduras lesbiana chicascalientes prno gratis xxx gratis alexistexas muyputas teen porn videos porno amas de lesbianas come coños peludos bideos de putas modelos pelis porno 3d tias con tetas xx porn orgias porno madurita videos x porno gratis nacho vidal video porno gratis peludas videos gratis porno sexo gorditas xxx morenas sexp gratis videos pornos gratis porno videos deputas follando travestis gratis amateur porn ver película porno gratis vintage porno castellano despedida de guarras modelos porno xxx chicas jovenes ver vidios pormo gratis videos gratis tetas grandes gordas gratis videos xxx gratis abuelas sex porn porno 18 años lesbianas chicas sexo maduro peliculas porno masaje vaginal sexo suave porno negros follando al fontanero follando vidios de putas porno español videos porno gratis en la playa porno xxx 18 chicasguarras mejor video porno peludos guapas desnudas viejas peliculas porno sensuales viejas follando mujeres maduras ver vídeos porno español videos porno pelirrojas desnudas follando gratis travestis porno la calle porno gratis videos porno gratis videos español masages eroticos videos de chicas sexys porno tube peliculas porno abuelas interracial videos pornos gratis fotos de maduritas porno gratis porno de penes gigantes videos videos videos de chinas xxx rubias tetonas mujeres maduras porno gratis nenas calientes porno playa ver pelicula porno cachas videos porno lesvico gratis sexoxxx videos gorda follando hija putas espanolas follando duro nekane follando porno españa petardass videos hentai gratis porno chicos desnudos el culo videos manga hentay porn culos gigantes videos caseros porno porno coños peludos alexis texas tetas muy grandes y hijo manga porn viejas peludas ver película porno americanas ancianos follando embarazadas xxx videos amas de parejas vaginas abiertas videos porno videos xxx vides porno con camara oculta los mejores videos xxx video de hombres videos de tetonas follando torbe jenna jamenson gordas follando vídeos travestis follando maduritas porno parejas sextube chicas negras putas videos gratis kitty muy grandes pollas sexo porno lesbianas follandose muy duro gratis tetonas mujeres free videos porno gratis sexo anal porno pornogratis ver porno pene enorme chicas porno de chicas gratis los mejores actrices porno enanas porno espanol tetas grandes mamadas jovenes sofia rose embarazada follando en la cocina videos pornos gratis xxx chicas follando con x porno strapon porno rubias tetonas follando hd como chupar un coño xxx seso duro xxx porno gratis porn videos porno gratis coños peludos peliculas xxx rubias lesbianas tetas gordas videos de maduras lesvianas gratis buenas folladas porno jenna jamenson las mejores videos anal cunnilingus videos xxx videos travestis cordoba videos porno video de maduras gordas tetonas follando viejas chupando gordas follando vídeos de negros desnudos video porno xxx mejor pagina porno español gratis ver videos de culonas pollas peludas vidios porno coños peludos tetas maduras tetonas muy peludas maricones follando latinas follandose muy porno cratis cumloder español madura sexo abuelas masturbandose videos porno gratis runias 19 videos pornos lesbicos porno voyeur porno amateur vídeos de pies porno gratis porno gratis maduras tube chicas rubias tetonas españolas folladoras spanish porn descargar vídeos travestis follando videos de lesbianas mujeres videos maduritas porno gratis porno maduros videos actrices gordasxx videos gratis videos sexo duro porno hd juegos porno videos de tranxesuales peliculas porno mayores follando porno falso porno enfermeras follando video x vintage orgias gratis x videos follar con peliculas gratis videos porno travesti pelis porno culonas paris hilton follando abuelas peludas videos gratis porn free pono gratis hentaixxx viejas follando de eyaculaciones femeninas vidios por no comics porno tetas grandes follando abuela xxx negras despedida soltera porno de travestis videos lesbicos putas viejas lesbianas nikki benz videos lesbianas maduras en la exploradora porno gratis videos porn xvideos sandra milka mujeres tetonas videos porno negros porno maduras amater follando descargar vídeos porno h follando culonas videos sexo mujeres maduras caliente lesbianas gratis actrices porno latinos videos xxx grati como follan abella anderson videos porno amater videos xxx brasileñas porno porno de sexo amateur español vidios porno embarazadas porno gratis travestis españoles ancianas cachondas folladas en la cocina videos de tios buenos follando parejas calientes porno madurita hombres follando hd tetonas follando videos teens hd xxx 69 porno madre porno.

con enanos porno lesbico maduras maduras.

TEIJAN SEKSI HOMO NUAT THAI SEINÄJOKI