Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle.

N Nebukadaneessa on neekeri tyttö. Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois. O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia.

Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu. Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa. U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää.

Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet. Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä.

Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa. Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit!

Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä.

Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia.

Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma.

Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu.

Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan.

Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.

Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä.

Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla.

Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia!

Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia. Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen!

Syvästi uskovainen vetoaa aidon avioliiton puolesta kutsuen sitä Jumalan tahdoksi, ettei hänen tarvitsisi vain tunnustaa homoutta ja ottaa yhtä perseeseen. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!? Kävin ystävättäreni kanssa Aulangolla äitien-päivä vkonloppuna.. Likka kaverin äijä vaan: Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon!

P se Turpa kiinni nyt!!!! Pesetkö viinirypäleet ennen kuin syöt ne? Kuoritko omenan ennen kuin syöt sen? Onko sinulla koskaan ollut hammasrautoja? Sataako ulkona nyt jotain? Sano 1 positiivinen asia eilisestä päivästä. Jos voisit, hyppäisitkö ajassa eteenpäin juhannukseen? Oletko juonut alkoholia alaikäisenä? Milloin viimeksi latasit puhelimesi? Mikä maa voittaa tänä vuonna viisut? Kenen kanssa puhuit viimeksi kasvotusten? Olisitko mieluummin saksalainen vai virolainen?

Jos saisit lapsen, haluaisitko mieluummin tytön vai pojan vai onko sukupuolella väliä? Tunnetko ketään, joka on raskaana tällä hetkellä?

Oletko koskaan nähnyt kengurua livenä? Viron kieli vai suomen kieli? Joidenkin kanssa lähtee heti synkkaamaan ja joidenkin kanssa olen se mykkä siellä nurkassa Onko sinulla jotain muistoa menneisyydestäsi, josta et ole varma, tapahtuiko se oikeasti vai ei? Pakkasessa kimmeltävä kaunis rautatanko Tuntemattomat koirat tykkäävät lapsista Kuinka aikuistua kauan ennen puberteettia. A Ari on alkoholisti. Aria ahdistaa, kun aperitiivit on loppu.

Arille annetaan lääkäriasemalla ilokaasua ja antabusta. B Bertta on bimbo blondi, joka tekee kadulla bisnestä. C Cecilia on transvestiitti. Cecilia saa turpiin puistossa. D David on dorka. David on erilainen nuori. E Eemeli sekaantui eläimeen. Eemelillä ei enää ole edes esinahkaa. F Fabian on fiksu.

Fabian saa fattasta fyffee. G Gabriel on gigolo. Gigolot pääsee gigimään gimmoja. H Hannu on homo. Hannulla on herpes ja HIV. I Imbesilli Immu imppaa kontaktiliimaa. Immun aivot sulavat ihan itsekseen. Immusta tulee isona inisevä impotentti. J Joosef asuu Jerusalemissa. Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa.

K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö. Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois.

O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia. Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu. Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa.

U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet. Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä. Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa.

Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo.

Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan?

Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa.

Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa.

Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille.

En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä.

Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse.

Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan. Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä.

Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.

.

Ole hyvä ja yritä toisilla hakusanoilla! Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Terapeutti piti ryhmäistuntoa esikoululaisille ja heidän äideilleen: Esimerkiksi Sadun äiti pitää selvästi lukemisesta ja Ruusun äiti taas puutarhanhoidosta.

Tuuli on taas saanut varmaan nimensä äidin purjeveneharrastuksesta. Miesten aamutoimet ; Luonut: Kukaan ei tiedä miksi. Sinä olet erilainen, ja se ei ole hyvästä 2.

Poika joka kuoli syötyään liikaa kasviksia 3. Isin uusi vaimo "Reijo" 4. Vasaroita, ruuvimeisseleitä ja saksia: Lasten opas erämaavaellukseen 6. Katja oli niin paha tyttö, että äiti lakkasi rakastamasta häntä 7. Nuuskija Niko ja korkean voltin aita 8. Kaikki kissat menevät helvettiin 9. Pikku Pekka, joka näpisteli Jotkut kissanpennut osaavat lentää Pistän sinut adoptointiin Ukki saa arkun Maaginen maailma hylätyn jääkaapin sisällä Karvinen saa kissaleukemian Etsi piilopaikka -kirja ihmisen anatomiasta Tuntemattomilla on parhaat karkit Valitus, potkiminen ja itku -tie siihen mitä haluat Sinä olit vahinko Asioita joita rikkailla kersoilla on -mutta sinulla ei Siinä menee hamsteri, ja muita kivoja mikroleikkejä Painajaisesi ovat oikeasti totta Mihin sinä haluaisit hautapaikan?

Kananmunia, vessapaperia ja sinun koulusi Mikseivät Herra Haarukka ja Rouva Pistorasia voi olla ystäviä? Paikkoja, minne isi ja äiti piilottavat kivoja asioita Isi juo, koska sinä itket Yllätys altaan pohjalla Sormet on luotu koskettelua varten Et voi sille mitään, jos olet tyhmä Kiusaajat ansaitsevat kuolla Äidillä on UUSI vauva jota rakastaa Kun isi ja äiti sanovat "ei" -he eivät ole tosissaan Sanaopas aikuisten maailmaan Hellevi Hampaaton -tyttö joka söi karkkia joka päivä Lääkäreiden salaliitto lapsia vastaan Pakkasessa kimmeltävä kaunis rautatanko Tuntemattomat koirat tykkäävät lapsista Kuinka aikuistua kauan ennen puberteettia.

A Ari on alkoholisti. Aria ahdistaa, kun aperitiivit on loppu. Arille annetaan lääkäriasemalla ilokaasua ja antabusta.

B Bertta on bimbo blondi, joka tekee kadulla bisnestä. C Cecilia on transvestiitti. Cecilia saa turpiin puistossa. D David on dorka. David on erilainen nuori.

E Eemeli sekaantui eläimeen. Eemelillä ei enää ole edes esinahkaa. F Fabian on fiksu. Fabian saa fattasta fyffee. G Gabriel on gigolo. Gigolot pääsee gigimään gimmoja. H Hannu on homo. Hannulla on herpes ja HIV. I Imbesilli Immu imppaa kontaktiliimaa. Immun aivot sulavat ihan itsekseen. Immusta tulee isona inisevä impotentti.

J Joosef asuu Jerusalemissa. Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa.

L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö. Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois. O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia.

Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu. Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia.

T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa. U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet.

Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi.

Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä.

Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa. Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi.

Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu.

Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia.

Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä.

Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Eemelillä ei enää ole edes esinahkaa. F Fabian on fiksu. Fabian saa fattasta fyffee. G Gabriel on gigolo. Gigolot pääsee gigimään gimmoja.

H Hannu on homo. Hannulla on herpes ja HIV. I Imbesilli Immu imppaa kontaktiliimaa. Immun aivot sulavat ihan itsekseen. Immusta tulee isona inisevä impotentti. J Joosef asuu Jerusalemissa.

Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö. Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois.

O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia. Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu.

Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta.

Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa. U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet. Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä.

Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa. Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa.

Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu.

Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa.

Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä.

Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu.

Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille.

Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan.

Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä.

Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.

Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä.

Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin.

Kalua homo naapurilta seuraa joensuu

lokakuu Pillu video homo video sex puheöu sex etsin panokaveria hesa Seksi seuraa vaasasta löytyskö panokaveria shemale etsii nuorta miestä nuori tyttö Indian live nussi naapuri selkäsauna vaimolle. Seniori nainen legit dating sites in philippines joensuu ja poika sex kakka pornoa puhelinseksi kalenteri. marraskuu novellit seksi adult webcam chat seuraa joensuu miten autowiki sex kaupat gay seksiä turussa seksi kotivideo suomiporno gina seksi naiset homo chatti. . F erottisia tarinoita mitä miehelle 30v lahjaksi pillua naapurilta. Dating verkkosivuilla Ikaalinen / By plus seuraa pussy hairy sex. plus seuraa pussy hairy sex. 12 erotic shop oulu omenahotelli joensuu ilmaista porno levi web kamerat tanglewood kitarat jallu netissä homo seuraa piiskaa miehelle hieronta sex Naapurin huoneessa elokuva ilmainen seksi kokkola alastonkuvat lihavat.

Pikku gay meis amateur bondage