Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Tästä syystä spagettikauhassa on reikä K-Supermarket nosti kissan pöydälle: Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä.

Suhteen kuherruskuukausien ollessa ohi moni parisuhde arkipäiväistyy. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Robotti-imurit ja lemmikkieläimet elävät monissa kodeissa sulassa sovussa keskenään. Kalifornialainen Channah Zeitung on tinkimätön tyttö, joka harjoittelee itsepuolustus- ja. Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa.

Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä. Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on kansainvälisesti hyvin seurattu tähti,. Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset 2.

Tutkimusten mukaan on saatu selville, että lihominen raskausaikana haittaa lapsen. Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä.

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa. Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat.

Keittiö on kodin sydän. Parhaimmillaan keittiö on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan. Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound. Viikonloppuna järjestetty Tuska-festivaali keräsi kolmen päivän aikana Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä. Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti.

Paljon itsestään puhuvia ihmisiä saatetaan yleisesti pitää hieman itsekeskeisinä, ylimielisinä. Päivän Lehti Luolastoon loukkuun jääneet jalkapallopojat löytyivät — kaikki 12 poikaa ja valmentaja elossa 2. Puolustusministeriön työryhmä ehdottaa — Jehovan todistajien vapautus armeijasta päättyy 2.

Suomalaismaalivahti spekuloi Buffonin seuraavaa osoitetta: Jokamies Hyundai ja Wärtsilä hyödyntävät yhteistyössä käytettyjä sähköautoakkuja 2. Tässä on hieman erilainen pappavolkkari — vuotiaan brittimiehen Golf R: Vältä vahinkosakot lomareissulla 1. Colin McRae — Kaikkien aikojen rallikuskit 1.

Viraalitemppu hämmentää koiria — omistajat katoavat kuin tuhka tuuleen 2. Naisen tositarina pysäyttää — hänestä tulee vuotias isoäiti 2. Video summaa — tämän takia kuolleet valaat ovat niin vaarallisia 2. Jocka Jokamies Tyyliniekka Päivän Lehti. Evästeet Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Minua ei ainakaan haittaisi, ellei nyt puhuta merkittävistä eroista. Käytännössä asialla ei tietenkään olen merkitystä, koska naiset keskimäärin tuntuvat ajattelevan että miehen on oltava reippaasti pidempi. Kai se on joku biologinen juttu, kyllä mä ainakin haluan että nainen mahtuu kainaloon: Oon aina ollut sitä mieltä, silloinkin kun olin yksin ja luulin olevani atm enkä tiennyt naisista mitään.

Nyt kun en enää ole atm, ja tiedän naisista, huomaan että olin oikeassa. Pitkät naiset kiinnostaa mua vielä vähemmän kuin ennen. Kyllä mulle kelpaa pidempi nainen mutta ne on aika pelottavia kyllä.

Minä olen miestäni jonkin verran pidempi, olen vähän keskivertoa pitempi nainen, mutta hän on selkeästi mieheksi lyhyt. Minusta on jotenkin outoa, kun naiset sanovat, etteivät tunne itseään naiselliseksi pienikokoisen miehen kanssa.

Itselle ei tulisi mieleenkään vierittää vastuuta omasta naisellisuudestani kumppanin hartioille. Aika heikoissa kantimissa naiseus on, jos se on kulloisestakin seurasta kiinni. Tai prosenteissa toisen pituudesta?

Mua vaan kiihottaa pienet naiset, ei kääpiöt, mut siinä cm risat. En huoli naista joka on - itsenäinen - itseäni älykkäämpi - neitsyt - hoikka - isorintainen - nainen. Minkäslainen frigidi pitää, olla jos et halua naista joka on nainen? Eli pienirintaisempiko ei ole nainen? Miksi on vaikeaa uskoa, että osa miehistä ei oikeasti pidä löllyvistä läskirinnoista? Ehdottomien kriteerieni lista on lyhyt. Mies ei saa olla: Semmosta, jolle meidän suhde ei ois tärkein.

Tai jonka kanssa ei tuntis molemminpuolista yhteenkuuluvuutta ja rakkautta. No eipä jää paljon vaihtoehtoja jäljelle, taitaa kuule nyt käydä niin, että teikäläinen jää ilman kumppania naista , jos et ole valmis antamaan periksi noista suht.

Mitä se nelonen taas lässyttää Siinnä paha missä maininta Feminismiä tai itseriittoisuuta voi hyvin perustein syyttää monesta epäkohdasta, mutta parisuhteiden toimivuudesta vastaavat lähinnä vain sen osapuolet, jos sellainen nainen mahdollisesti löytyy minkä voi esitellä vanhemmilleen puhumattakaan kavereista, ja tuskin löytyy.

Onko sinun jutuissasi koskaan mitään järkeä, vai onko tyylisi provota vain puhua aiheen ohi? No en kyllä minäkään ymmärrä sitä kuinka sinä ja moni muu ette osaa lukea rivien välistä.

No eipä jää paljon vaihtoehtoja jäljelle, taitaa kuule nyt käydä niin, että teikäläinen vähäisistäkin kriteereistä löytää argumentaatiota. Feminismiä tai itseriittoisuuta voi hyvin perustein syyttää sen osapuolet, jos sellainen nainen mahdollisesti löytyy minkä voi esitellä.

Hyvä, noin se menee. Vielä kun keksit jotain omaa, etkä juokse valtavirran mukana nyökyttelemässä päätäsi ja raivostu kaikesta mikä osuu ja upottaa. Koska omat heikkoudet nousevat helposti pintaan, jos joku esittää asian hienostelematta. No en kyllä minäkään ymmärrä sitä kuinka sinä ja moni muu ette osaa lukea mukana nyökyttelemässä päätäsi ja raivostu kaikesta mikä osuu ja esittää asian hienostelematta.

Feministit ja moniongelmaiset naiset ovat saaneet vain sen aikaan, että miehet eivät enää avaa ovia naisille, eivät ole kohteliaita, eivätkä auta, eivätkä mielistele, saatikka olisivat kiinnostuneita. Luen rivien välistä selkeästi, että syytät minua jostain, jonka luulet osuvan minuun. Minä en luule mitään. Jos luulisin kirjoittavani tänne olisin kuin sinä. Kyllä ihan ilmiselvästi luulet paljonkin. Miksi muuten olisit alkanut sössöttämään feminismistä ym.? Jos se leffa kutsu ei napannut, niin mennääkö sitten suoraan asiaan?

Juttujen perusteella et sopisi aloittajalle. Hän ei nimenomaa hae nirppanokkaa ja sinulla on tarkat listat, millainen miehen pitää olla. Kuten täysin suvaitsevainen homoille ja muille. Aloittajan olisi myös vaikea kestää sinun kovaa kritiikkiä. Sekoitatko nyt nirson ja nirppanokan? En ole missään väittänyt että sopisin aloittajalle, ainoastaan ettei hänen listansa sulkisi minua pois.

On täysin selvää että minä en kelpaisi hänelle ja hän ei tosiaankaan kelpaisi minulle. Sinulle nimenomaan sopisi aloittajan kaltainen mies kumppaniksi - uskon että hänen kaltainen mies laittaisi sinut kuriin tyyliin " Nyt akka turpa kiinni! Mielenkiintoista sillä en ole. Olen toki kiivas persoona. Ja ei sopisi, sillä olisin pian vankilassa pahoinpitelystä.

En mä tiedä saako nyt varsinaisesti negatiivista, mutta koskaan sä et vastaa niin että olisit samaa mieltä tai että joku toinen olisi vaan oikeassa, tai siis oikeassa omasta puolestaan. Jokaikinen vastaus mitä mä olen lukenut on parhaimmillaankin "niin, niin, mutta Mikä tietty on trolleille ihan oikein, siis näille oikeasti ilkeille, mutta kun sä tunnut soveltavan sitä ihan kaikkeen.

Liian harva täällä muutenkin esittää kysymyksiä. Tuntuu usein, että ei osata kysyä, vain esittää väitteitä.

Ja jos toinen kommentoi, se ei ole keskustelu vaan aina väittelyn aloitus. Sinänsähän se on tietty hyvä, että kyseenalaistaakin, mutta sulla tuntuu aina olevan absoluuttisesti oikeampi mielipide. Joka alkaa mielellään jotenkin sanalla "ei". Siitä se tulee ihmisille se kuva, että olet negatiivinen. Usein silloin vastaa näin: Punaiset paidat ovat hienoja. Eivät ole pelkästään, kyllä siniset ovat hienoja. Pidän punaisesta koska se on tulen väri. Punainen ei ole tulenväri, ainakaan yksinään.

Punainen on vain yksi väri tulen väreistä. Olkoon sitten yksi, punainen on mielestäni tulen väri ja hieno. Ei ole ainoa, sininenkin on sitäpaitsi tulen väri. Sinistä ei kyllä mielletä tulen väriksi. Mielletään tai ei mielletä, sitä se on, katso vaikka kaasun liekkiä, kyllä siinä sininen palaa. Minä puhuin nyt yleisesti tulen väreistä, miksi nyt punainen yleisemmin mielletään Niin, minä puhuin yleisesti niistä väreistä, mitä tulessa oikeasti on. Tulessa ei ole pelkkää punaista. Punainen ei ole yksin tulenväri.

Punainen ei ole sen enempää tulen väri kun sininen. Eikä punainen ole sen hienompi väri, eikä punainen ole sen enempää tulenväri vain siksi, että se mielletään yhtään miksikään. Sinänsä väitteissä ei ole mitään vikaa, mutta tuntuu, että väitteesi ovat aina tai lähes aina koska en ole aina niitä lukenut negatiivisia, kieltäviä, vastaväitteitä ja niille vastaväitteille ei tule loppua.

Sinun on ikäänkuin "pakko" olla oikeassa tai ainakin enemmän oikeassa, no, tosin, siitä plussat, että olet sitä paljon asiallisemmin usein, kun moni muu täällä. Mutta harmillista on se, että harva antaa tilaa toisille tilaa kuitenkaan. Siksi sinusta saa kuvan, että olet negatiivinen persoona.

Joillain ihmisillä on persoonallinen taipumus kyseenalaistaa kaikki, ja se on hyvä juttu sinänsä, mutta sitä pitää oppia hallitsemaan. Liika on liikaa siinäkin. Jotkut eivät kyseenalaista mitään ja siitä pitäisi opetella pois, koska liika on liikaa siinäkin.

Kyseenalaistajat kehittävät maailmaa kyllä ja he ovat niitä "vartioita" joita mm oikeudenmukaisuuden vartiointiin tarvitaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että sekin voi mennä liian pitkälle ja kyseenalaistaminen alkaa elää omaa elämäänsä, jolloin sitä ei enää kukaan jaksa.

Mutta joskus keskustelu voisi olla vain keskustelu ja kaikki ihan omaa mieltään eikä kenenkään tarvitsisi olla oikeassa. Tämä ei siis kylläkään koske vain G. Jos joku haluaa siitä ammentaa, niin siitä vaan. Niin jos olen samaa mieltä, niin silloin laitan yleensä plussan. Paitsi jos on jotain lisättävää. Aika hölmöltä tuntuu kirjoittaa: Kun väitän vastaan, niin se jolle vastaan on yleensä tehnyt yleistyksen ym.

Kirkkokuulolla palstalla kyllä vänkään ihan oikeasti mutta vänkään nimenomaan kyselemällä. Enkä koe tekeväni absoluuttisia väittämiä, enkä missään nimessä koe olevani absoluuttisen oikeassa yhtään missään. Mies 43 vee miettii 2. Minkähänlaista kanssasi olisi rakastella? Ai miksi ois hölmöä keskustella jostain, mistä olisi samaa mieltä?

Siis vaikka että joo olet oikeassa, olen itse miettinyt samaa siksi että jne. Tietty jos nyt ei vaan ole mitään lisättävää, että vaan plussaa, niin joo ok, ymmärrän, mutta toisaalta se täällä on hieman hassua ettei voi keskustella jos on samaa mieltä. Useinhan me tosielämässäkin keskustellaan vaikka kuinka pitkään asioista, mistä me nimenomaan ollaan samaa eikä eri mieltä.

Tai ei aina välttämättä mitään mieltä, kunhan keskustellaan ja mietitään asioita. Ainahan sitä sitten jossain tulee niitä kyseenalaistuksia ja eri yksityiskohtia, mutta noin yleisesti. On sulla muutamia hutejakin tullut noissa ei-vaan-päde, tyyliin, että ne olisi enemmän ei-päde-minun-mielestäni, missä on pieni mutta ratkaiseva ero siinä, että ei se sinunkaan väitteesi aina niin päde sitten. Ja sitä en käy kiistämään ollenkaan, etteikö nimenomaan saakin olla sitten omaa mieltään.

Toki ja tosi jees. Teet sen yleensä melko tyylikkäästi kuitenkin, ottaen huomioon että osa vastauksista ei anna siihen juurikaan aihetta eikä motivaatiota: Joskus voi sopia, että näemme asiat eritavalla ja olla samaa mieltä siitä, että ollaan eri mieltä.

Se olisi täällä kiva nähdä, että asioille ja ihmisille voi antaa tilaa yksinkertaisesti niin, ettei kummankaan tarvitse olla oikeassa tai väärässä. Tämä loppu siis ihan yleisesti. Miehet kuullemma valhtelee kaikesta, joten mene ja tiedä. Lahnaksi ei ainakaan voi väittää. En huoli naista joka suostu täyttämään kaikkia villeimpiäkin seksifantasioitani ja perversioitani.

Ai siis ei suostu?? Anteeksi, kirjoitettuasi oli hieman vaikea hahmottaa. Ehkäpä osaat ilmaista itseäsi paremmin villeissä leikeissäsi. Ei liian pian eronnutta. Ei lehmien eikä sikojen kanssa työskentelevää. Ei alkoongelmaista entistä juoppoa. Eikä sellaista joka valehtelee joka asiassa lähes. Aivan liian paljon sellaisia ominaisuuksia Tältä palstalta Mies, Naisialooseri. Aloittajalla ihan hyviä pointteja. Ai niin minulta unohtui lihansyöjä listasta. Tämä oli hieno viesti!

Lievästi feministi ja persujen mieto kannattaja saa mun makuuni olla. Ja Avenged Sevenfold ei ole ihan samassa luokassa paskuudessa kuin Nickelback, kamoon. Luettelit äärimmäisen tarkkaan mitä piirteitä ei saa olla, ja sinua tuntui hämäävän useat aivan mitättömät asiat, sitten täräytit tuon ahdasmielisyyden huumausaineiden suhteen ja tupakointi tuntui silti hämäävän. En huoli käytettyä, kiihkouskovaa, luonnonsuojelijaa, naisasiain ajajaa, Jep, mutta niissä lähes aina tarvitaan ulkopuolisen ammattilaisen apua.

Kumppani ei voi ketään pelastaa. Tupakoivaa en huolis, en myöskään sellasta joka ei harrasta mitään liikuntaa eli sohvaperunaa, sellasta joka haukkuu muita selän takana ja yleensäkkin suvaitsematonta naista en ottais. Tulisi aika pitkä lista Mun rajani on siinä, että mies ei huolehdi itsestään eikä asioistaan, sellaisiinkin olen matkan varrella törmännyt.

Ja sitten sellaista yleistä vastuuttomuutta. Tällä hetkellä en minkäänlaista. Ehdottomasti en ottaisi yksinhuoltajaa! On sen verran useammasta kokemusta. Mä en taas ottais sua. Sulle kelpaa vain kerma, muttei koko kakku. OOtte kaikki saatanan hulluja idiootteja jotka on menenttäny suurimman osan inhimillisyydestään!!!!!! SItten kun saatte inhimillisyytenne ja empatianne ihmisiä ja myös eläimiä kohtaan takaisin niin tulkaa sitten kirjoittelemaan hieman kannustavampia kommentteja kanssaihmisillenne!!!!!

Sinkkuna minäkin elän jatkossa, kaikkea aiemman viestin jutussa, olen kokenut. Eikä uskovainen, muttei myöskään pinnallinen. Jos kaikki miehet olisivat tähän suuntaan niin evoluutio liputtaisi minun puolestani. Akateemista uranaista en koskaan huolisi jolle kulissit on kaikki kaikessa ja joka elää kaikkien normien mukaista elämää. Naisen pitää uskaltaa olla nainen, kaikkine heikkouksineen päivineen.

Ei yhteiskunnan luomus vaan oma itsensä. Akateemiset ovat rajoittuneita ja kirjanoppineita. Minkälainen on tälläinen "nainen" josta puhut, joka ei ole normien mukainen tai yhteiskunnan luoma nainen?

Itse olen kait monellakin tapaa epäkelpo hunsvontti, enkä edes mitenkään kovin vetävän näköinen ulkoisesti. Mutta olen melko hyvissä varoissa. Kun naiset huomaavat sen, monet ummistavat silmänsä puutteilta. Sinkkuna olen edelleen, joten eipä tunnu loppupelissä rahakaan auttavan. Olen täysin samaa mieltä! Kiitos, että muitakin samanlaisia miehiä löytyy.

Perussuomalaisten äänestäjän kanssa en voisi koskaan seurustella! Kiertopalkinto on nainen joka kiertää kaveripiirissä kaikkien naitavana. Voihan sitä harrastaa paljonki seksiä olematta kiertopalkinto. Mitäköhän helvettiä se merkitsee mitä puoluetta äänestää? Voisin mä ton salkkari fanin ottaa,jos se ymmärtää olematta analysoimasta sarjan juonikuvioita.

Parisuhteessa tulee tuntea itsensä rakastetuksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Silloin kun kaksi ihmistä kaipaa toistensa seuraa ja viihtyvät toistensa seurassa ovat onnistumisen eväät olemassa. Äkkiä huomaa kenen seurassa tuntee olonsa kurjaksi , joten silloin on parempi kummankin kannalta lopettaa yhteydenpito. Yleensä, mikäli tuntee jonkun seurassa itsensä vähäpätöiseksi ja huonommaksi mitä toinen osapuoli on tällainen tuntemus merkki eriarvoisuudesta.

Tällaisesta epäshdasta seuraa vain huonoosaisuutta parisuhteessa. Ei ole kysymys asiasta mitä en hyväksy, mutta luulen, että päinvastoin kuin kysyjällä, enpä taitaisi alkaa vakavaan seukkaukseen lapsettoman ihmisen kanssa: Ja huomautan heti, että en ole yksinhuoltaja, lapsia kyllä on. Minkä takia ei rakennusmiestä? Ja kaikki nämä surkeat ominaisuudet unohtuu kännissä ja salaa touhutessa Mites muka luonteenpiirteet vaikuttaa yhden yön suhteisiin: Kunhan perä kestää eikä haise niin kyllä lähtee mukaan: Aika itsekkäitä ihmisiä monet vastanneet.

Miksi yksinhuoltajan pitäis olla tuomittu elämään yksin lopun ikäänsä? Onko tullut mieleen että joku on ehkä jäänyt leskeksi, tai kokenut avioeron puolison ongelmien takia? Ei vika ole aina siinä yksinhuoltajassa.

Olen yksinhuoltaja, yksin jo 2 vuotta, koska en huoli huonoa miestä. En myöskään huoli miestä jolle lapseni ovat ongelma tai jotenkin vastenmielisiä. En halua irtosuhteita, selibaattiin tottuu, elän seesteistä elämää lasteni kanssa, olen normaalin näköinen normaalin painoinen ja terve.

Hyvälle kumppanille on tilaus, haaveilen edelleen rakkaudesta ja parisuhteesta. Rakastan lapsiani, jos mies rakastaa minua, hän hyväksyy myös lapseni.

Aivan samaa mieltä Niina J: On parempi olla yh kuin huonossa kulissisuhteessa. Tosin aloittajalle eivät kelvanneet myöskään sellaiset, joilla on lapsia - osoittaa mielestäni aikamoista itsekkyyttä, että tervemenoa vain, jos jollekin kelpaa noin kapea-alaisesti ja itsekkäästi ajatteleva mies. Selkeästi hyvin rajoittunut ja suvaitsematon ihminen. Aloittaja kertoo jo aika paljon itsestään mielipiteillään. Puuttuu täysin avarakatseisuus, sama kuin olisi elänyt pullossa, ehkä käynyt punttisalissa ja jäänyt oman peilikuvansa lumoihin Lapsia vai ei 1.

Ihmiset on niin erilaisia ja tottakai kaikilla on oikeus omiin toiveisiinsa. Eli jos joku ei halua yh: Itse olen lapseton, mutta en haluaisi miestä joka ilmoittaa nimenomaisesti ettei halua yh: Ymmärrän jos kyseessä on hyvin nuori mies, mutta jos jo vaikka lähemmäs nelikymppinen, niin se kertoo jotain miehestä.

Haluan avoimen, lämminhenkisen ja rakastavan miehen. Tuollainen naisen rajaaminen sen perusteella että aikuisella naisella on lapsia mikäs sen luonnollisempaa että voi olla , kertoo sellaisista piirteistä, joita en miehessä haluaisi.

Itselleni ei ole kauheasti väliä olisiko miehellä jo lapsia, mutta sitäkin enemmän sillä miten heihin suhtautuu. Jos olisi sellainen muutaman kerran vuodessa -tyyppinen isä, en voisi hänestä kiinnostua. Sen sijaan aidosti lapsiaan rakastava ja vastuullinen mies kiinnostaisi.

Kertoisihan se myös siitä miten hän tulisi kohtelemaan meidän mahdollisia yhteisiä tulevia lapsia. Muun rotuinen nainen menettelee, mutta ei ikimaailmassa neegerinaista! Kai tiedät etteivät suomalaiset ole arjalaisia? Tossa meni sulta kaikki yli vuotiaat joten ei taida mennä hyvin sullakaan. Korjaa se vartalos kuntoon niin ei tartte nimitellä muotopuoleksi. Etsit runkkaria kaverikses muttei se saa olla runkannut ennen, heh, mistä teitä sikiää: Ettei vain joku vakkari siellä riehuisi puskistaan.

Ja sitte ihmettelette että miksi ootte sinkkuja??? Jopa tupakointi olisi paha, koska olen itse lopettanut ja kiusaus alkaa polttamaan olisi suuri Joten miehen pitäisi myös itse lopettaa.

En nyt tarkoita, että haluaisin itse lapsia en välttämättä koskaan , mutta koska tykkään itse lapsista ja pienistä sukulaisistani, lapsivihaaja olisi kyllä turn-off. Koulutuksella ei ole mitään tekemistä todellisen Tyhmyyden kanssa.

Haluan, että mies on minua mieluummin fiksumpi mihin ei toki paljoa tarvita, mutta jotain yritystä edes - jolla ei ole samanlaisia arvoja kuin itselläni. Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa joo, mutta en voisi koskaan rakastua mieheen, joka ei ajattelisi ns. Valitettavasti olen itse kiinnostunut taiteista, joten aika harva heteromies on myös En voisi kiinnostua miehestä, joka ei lue kirjoja tai pidä elokuvista tai teatterista.

Sama maku ei tarvitse olla. Parisuhteessaki haluan, että meillä on omia kavereita ja harrastuksia eikä tarvitse koko ajan pitää toista puhelimen päässä. Mikä looginen yhtälö saa sinut kuvittelemaan että kakkoseen ottamisella on jokin yhteys taiteesta nauttimisen kanssa?

No, jokaisessa taiteesta kiinnostuneessa miehessä elää sisällä pikku homo. Itse pidän taiteista mutta olenkin biseksuaali. Mikäs on sun juttus? Taitelijoista muuten vain muutama mainitakseni Michelangelo, Tsaikovski, Baden Powell kitaristi, ei partioliikkeen perustaja: DD , Britten, Whitman, Proust oli pikkukakkosen ystäviä.

Lisää olis vaikka kuinka paljon. Mieluummin vois funtsia miksei joku taiteilija tule kaapista ulos: Kai se on jokaisen oma asia haluaako olla kaapissa vai ei.

Ymmärrän kyllä miksi toiset sellaista haluavat. Mikä mielestäsi sitten vaikuttaa siihen että homous kulkee käsi kädessä taiteellisen näkemyksen kanssa?

Tiettyjen hormonejen kuten estrogeenin eritys? Sekö että homojen aivoissa on havaittavissa tietynlaisia rakenteellisia poikkeamia heteron aivoihin verrattuna?

Osaatko selittää mihin tuo logiikka perustuu? Itse en pahemmin tunne taiteesta kiinnostuneita homoja, tietysti moni voi ajatella että homoilla on esimerkiksi esteettisemmät näkemykset kuin heteroilla miehillä varsinkin kun media antaa meille jatkuvasti tietynlaista stereotypiaa homoista.

Kuitenkin niistä homoista joita minä tunnen, en puolistakaan osaisi ollenkaan arvata jos he olisivat vielä kaapissa. Eli en ole ainakaan tuntemissani homoissa havainnut sellaista poikkeuksellisen taiteellista ominaisuutta tai näkemystä.

Tietynlainen taide kyllä saattaa sopia tietynlaisille homoille luonnostaan, sellainen taide joka vaatii jonkin asteista herkkyyttä.

Vaikea sanoa sitten, ehkäpä tuo jotenkin alitajunnassa voi joskus kummitella. Seurasin tätä loogista yhtälöä: Tai he eivät vain ole eksyneet kanssani samaan tilaan. Tai ehkä he teeskentelivät homoa, kun näkivät minun lähestyvän silmät kiiluen ja kieli suusta roikkuen. Tämä oli sitä Naisen Logiikkaa, hyvin vaikea ehkä miehen ymmärtää.

Olisi taas pitänyt tarkentaa suomi Suurin osa ihmisitä on heteroja. Mutta homoista löytyy yllättävän suuri osa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kyltyyristä. En kuitenkaan ajatellut, että kakkoseen ottaminen on portti taiteista nauttimiseen. Olin päivällä niin innokkaana ja turhautuneena listaamassa, ettei käynyt mielessäni vähän tarkentaa, olen pahoillani, jos loukkasin yleistyksilläni.

Toivottavasti tavataan, Taiteesta kiinnostunut heteromies. Huonosti taas otsikoitu Suomi24 toimesta. Alottajalla alkaa ton tekstin jälkee varmaa viestiä pukkaamaa deittisivulle: Kivahan se on kun on periaatteita, onnea vaan etsintään ;. En huoli naista jolla on lapsia En huoli naista joka on ollut avio-tai avoliitossa En huoli naista joka harrastaa irtopanoja Seksi kuuluu vain vakavaan suhteeseen En huoli tupakoivaa, enkä päihteitä käyttävää naista En huoli akateemista naista En huoli yli 80 kiloista naista En huoli rikoksiin taipuvaista naista En huoli psyykelääkkeitä käyttävää naista En huoli valehtelevaa naista En huoli naista jolla on matelijoita kotieläiminään En huoli naista joka ei miellytä silmääni.

Toivottavasti sulla on rahaa, sua ei muuten huoli lapsettomat alle 30v naiset Isäksi alat olee liian vanha itse Mies 42 v 1. Mikäs yh- kurppa se siinä horajaa? Minä en ole liian vanha isäksi, mutta sinä Tuo ei ole mikään " Naurettava lista", vaan tiukka seula. No minä en ole liian vanha äidiksi mutta harvempi minun ikäinen mitään vanhaa pappaa haluaa.

Sitten kun otetaan huomioon, ettet halua yh: Pointti taisi olla se, että alkavassa keski-iässä sinua eivät huoli parikymppiset neitsyet, jolla ei ole vielä elettyä elämää takana, vakavampia suhteita tai lapsia, eikä suinkaan se, että olisit liian vanha isäksi Ei varmaan ole naisista tunkua! D Tarkoitat vissiin paranoidinen. Loistavaa että olet päässyt eroon tuollaisesta tyypistä, kuulostaa kauhealta.

Ymmärrän aivopesun voiman, enkä halua syyllistää, mutta Ihan mielenkiinnosta kysyn: Eikö äidinrakkaus mennyt edelle siinä vaiheessa? Siis miten voi olla ettet silloinkaan tajunnut kun mies on paha lapsille evää äidin heiltä , että mies on hirviö? Vai oliko se nimenomaan viimeinen pisara? Oli lapset minkä ikäisiä tahansa, luulisi että luonto jo sanoisi että tuo on väärin.

Olis se kyllä aika pelottavaa seurustella jonkun paranormaaleja kykyjä omaavan skitsofreenikon kanssa. Ei ketä tahansa 1. Juoppoa, tupakoivaa, huumehörhöä, pettäjää, epäluotettavaa, vankilakundia, epärehellistä, työtöntä en huolisi.

Koirat tai eläimet yleensä. Rikolliset ja narkomaanit eivät tietenkään tule kyseeseen, mutta myös tatuoidut naiset yököttävät.

Kun sellaista naista katselee, jolla on iso tatuointi lähellä intiimipaikkoja, pystyn ajattelemaan vain sitä, että joku karvainen iso mies on lääppinyt ja hinkannut sitä naista kuvaa tehdessään. Minä olen asunut jo 25 vuotta yhtäjaksoisesti mieheni kanssa johon erittäin tyytyväinen. Kapakassa en ole käynyt 12 vuoteen enkä ole sinä aikana ottanut alkoholia lainkaan Eikä minua oikein kiinnosta käydä kaupassakaan joka päivä, kun emme syö niin valtavasti että siihen olisi tarve.

Ulkona minun pitäisi kyllä joskus käydä, mutta siellä hyppy turhan takia on vähän neuroottista. Aikani menee tietokoneen ääressä siihen asti kun mieheni tulee töistä viiden jälkeen. En huolisi yli vuotiasta miestä, ovat kovin katkeria ja elelee menneessä ja voivottelee mihin elämä meni???

Onneksi minulla on jo mies joka ei ole mitään näistä. Mutta noh onhan noita turn offeja aika paljon OOt varmaa löytänyt jonkun narsistin joka pyörittää suo hänen pauloissaan, koska olet niin naivi ja ääliö huomaamaan sitä! Nainen, ei prinsessa 1. Naiset jotka eivät ylitä edes "panisin"-rimaa ovat yhteiskunnalle turhia.

Miten perustelet, etteivät he olisi yhteiskunnalle merkittäviä riippumatta henkilökohtaisista panopreferensseistasi?

Jos miehellä on korvienväli kunnossa, muu seuraa yleensä perässä. Ikävä kyllä noi aloittajan mainitsemat asiat eivät kaikki kättelyssä tule ilmi: Rehellisyys - epärehellisyys Valehtee - ei valehtele Päihteiden väärinkäyttö Ihminen voi esittää ihan mitä tahansa roolia, ja jotkut ovat siinä taitavia. Mitä ihastuttavin ihminen voi loppupeleissä osoittautua täysi p Kuinka sitten pettäminen ja valehtelu tulee yllätyksenä toiselle osapuolelle, ellei toinen olisi niin taitava peittelemään tekemisiään ja elämään kaksoiselämää?

En huolisi miestä, joka on: Turn-off ei sovi tähän yhteyteen tai ne kyse ihan 2 eri asiasta kuin kriteereistä, joita toiselta edellyttää tai joista ei pidä. Toinen on tosi moukkamainen käytös, sumeat känniset silmät, typerät sovinistiset vihjailut, naista halventavat kommentit.

Epäsiisti ja haiseva, ei ole huolehtinut edes perushygieniasta, haiseva hengitys ym, epäsiististi pukeutunut..

Ekoilla treffeillä mäntti käytös, empatian puute, rajoittuneisuus, peräkammarin pojat.. Miehet, jotka eivät auton omistaessaan nouda kotoa tai vie kotiin. Turn-off myös liian tanakka mies ja iso pömppövatsa ja sellaiset, jotka puhuvat koko ajan vain itsestään. Vähintään jonkinasteisesta psykoosista kärsivä pitää olla. Skitsofrenia on iso plussa - Ei ole krooninen valehtelija, eikä kleptomaani - Ei yhtään hienostele tai nirppanokkaile.

Onhan noita vaikka kuinka, mutta siinä muutama. Jos kumppania etsii tehden listoja siitä, mitä ei-nyt-ainaakaan niin varmaan pysyy sinkkuna lopun ikää Ei täydellistä ihmistä ole olemassakaan.

On asioita, mille ei tarvitse olla niin kapeakatseinen. Olen vuotias nainen ja kammoan näitä ominaisuuksia miehessä: Saa mielihyvää muiden kiusaamisesta ja haukkumisesta. Voi näkyä esimerkiksi alkoholismina, rikollisuutena tai haluttomuutena pitää huolta toimeentulostaan.

Kaikki muut, paitsi oma tapa olla ja elää, ovat vääriä. Miehen mielipiteet saattavat siis olla esimerkiksi tunnesyihin tai omiin vääriin päätelmiin perustuvia. Pahinta on, jos mielipiteistä täytyy pitää kiinni, vaikka hän itsekin tajuaisi, kuinka järjettömiä ne ovat.

Tai sitten valittaa kerrasta toiseen samoista ongelmista, eikä tee mitään asioiden edistämiseksi. Ei halua kokeilla mitään uuta, eikä ole kiinnostunut kehittämään elämäänsä tai itseänsä.

Aivan samat jutut ja pienet kuviot vuosikymmenestä toiseen. Omat tunteet ja asiat ovat aina etusijalla. Ei ole kiinnostunut muista ihmisistä kuin korkeintaan hyötymismielessä. Silti menit tollaseen joskus rakastumaan?

D kirjoitat ettei ole lutka ja sitten ettei pidä seksistä. Miten niin on ristiriitaista? Eli pidät miehistä joilla on kaikki sukupuolitaudit hankittuna, vai niin. Munat pitää siis uittaa joka kolossa. Itse pidän tiukasta pimpistä, en hehtaari hallista.

D kyllä seksi on kivaa ja kumppanien vaihtelu virkistää: D ei yhtään haittaa vaikka miehelllä olisi ollut paljon kumppaneita, niin voi olla myös minullakin: Oma "tun off" -listani sekä miehistä että naisista puhuttaessa. Kiltit ja mukavat ihmiset vetävät minua puoleensa. Toki tietynlaiset ihmiset vetävät myös ulkonäöllisesti minua puoleensa, mutta loppujen lopuksi sillä ei ole mitään merkitystä.

En myöskään pistä pahakseni perheellisiä sillä olen hellä persoona ja pidän lapsista. Harmittaa toisaalta välillä, kun moni ei ole valmis katsomaan minuakaan pintaa syvemmälle ja näkevät usein vain pelottavan mustiin pukeutuneen senttisen vaalean naisen korkeissa koroissa. Pelkään, että nämä ajaisivat muuten potentiaaliset kumppanit tiehensä. Kiltteys on kaiken a ja o. Tuosta unohtui vielä epäluotettavuus.

...

SEX GAY TREFFI JOHANNA SEKSISEURAA

Jalkapallohuumaa Etelänavalla saakka — näin Argentiinan voittoa juhlittiin! Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit vuotias povipommi on uskomaton näky — takapuoli loksauttaa leuat Maailman komein rikollinen ja upporikas perijätär saivat lapsen Cheek kiinnitetty Solar Sound Festivalin pääesiintyjäksi Tuska keräsi 34 kävijää Helsingin Suvilahteen Koirasusi ei halua nousta sängystä aamulla — ulvoo makeasti omistajilleen vuotias nainen alkoi sokeutumaan — aviomies opetteli meikkaamaan hänet! Mikäs on sun juttus? Niin, minä puhuin yleisesti niistä väreistä, mitä tulessa oikeasti on. Uutuuslaite varoittaa asiasta Älypuhelimille kehitettiin turvatyyny — vaimentaa iskua pudotessa Pelkäätkö spoilereita somessa? Mua vaan kiihottaa pienet naiset, aikuista seuraa homo seksiseuraa mikkeli kääpiöt, mut siinä cm risat. Ei ole kiinnostunut muista ihmisistä kuin korkeintaan hyötymismielessä. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Akateemiset ovat rajoittuneita ja kirjanoppineita. Olen naamaltani kuin 1. On sen verran useammasta kokemusta. Lapsia vai ei 1. En itse harrasta yhden yön juttuja, ei kuulu tyyliini, mutta tuota logiikkaa en voi ymmärtää.

Kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa

: Kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa

Hd gay homoseksuaaliseen monster cocks Tämä saattaa olla syy Suosituimmat asiasanat parisuhde seksi kauneus seurustelu terveys ruoka kuntoilu nainen meikkaus vartalo nainen laihduttaminen rakkaus muoti nukkuminen treffit fitness mies perhe hyvinvointi hiukset vartalo mies onnellisuus avioliitto alkoholi ystävyys raskaus häät laihdutus nainen kuntosali sexy japanese pojat kalun homoseksuaaliseen hieronta avioero deittailu uskottomuus lapset liikunta Matkailu Kaikki Matkailu Uusimmat Matkailu -artikkelit Säästä tilaa matkalaukussa rullaustekniikalla — 12 vinkkiä matkustajalle Mies pyöräili Saksan ympäri 80 päivässä — kuvasi joka päivä sekunnin mittaisen videon Paratiisi myynnissä Karibialla — oma luksussaari 85 dollarilla Concorden seuraaja on tässä? Vastaavasti tuplaneitsytsedällä poikuus on tallella vielä vuotiaanakin. En huoli naista jolla on lapsia En huoli naista joka on ollut avio-tai avoliitossa En huoli naista joka harrastaa irtopanoja Seksi kuuluu vain vakavaan suhteeseen En huoli tupakoivaa, enkä päihteitä käyttävää naista En huoli akateemista naista En huoli yli 80 kiloista naista En huoli rikoksiin taipuvaista naista En huoli psyykelääkkeitä käyttävää naista En huoli valehtelevaa naista En huoli naista jolla on matelijoita kotieläiminään En huoli naista joka ei miellytä silmääni. Ihmiset on niin erilaisia ja tottakai kaikilla on oikeus omiin toiveisiinsa. Kerroimme äskettäin Scott Disickin lipsahtaneen takaisin vanhoihin ja turmiollisiin käyttäytymismalleihin, kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa. Tai ei aina välttämättä mitään mieltä, kunhan keskustellaan ja mietitään asioita.
Kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa Tupakoivaa en huolis, en myöskään sellasta joka ei harrasta mitään liikuntaa eli sohvaperunaa, sellasta joka haukkuu muita selän takana ja yleensäkkin suvaitsematonta naista en ottais. Enkä koe tekeväni absoluuttisia väittämiä, enkä missään nimessä koe olevani absoluuttisen oikeassa yhtään missään. En myöskään pistä pahakseni perheellisiä sillä olen hellä persoona ja pidän lapsista. Mutta homoista löytyy yllättävän suuri osa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kyltyyristä. OOt varmaa löytänyt jonkun narsistin joka pyörittää suo hänen pauloissaan, koska olet niin naivi ja ääliö huomaamaan sitä! Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen:
Kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Keittiö on kodin sydän. Nyt naisen tatuointiartisti Nikko Hurtado on julkaissut Instagramissa koko takapuolen paljastavan kuvan, jossa esitellään laulajan valtava ruusutatuointi. Jos se toinen ihmisenä on just sopiva, on sulaa hulluutta potkia pois. Se on totta, että tuskin kovin moni pystyy olemaan omasta mielestään pahasti epäviehättävän kanssa. Parhaat suhteeni ovat olleet miehiin, joiden kanssa me olemme sodassa samalla puolella mutta jatkuvassa taistelussa keskenämme.
Kyltymätön mies parille homoseksuaaliseen seuraa Homo nainti video ruskea vuoto yhdynnän jälkeen