Mutta kyllä mausteita pitää olla! Ihan normaali mielestään Käyn silloin tällöin katsomassa shemale-yms sivuja. Ihmettelen mitä kaikkea maailmaan mahtuu. Itse olen ihan tavallisessa mies-nainen suhteessa oleva ja täysin tyytyväinen siihen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täytyy kyllä ihmetellä kuinka sokeita muijat voivat olla, tuossa ennen murrosikää ihmettelin kuinka tietyt tytöt kuten esimerkiksi oma äiti haistaa hintahtavan miehen jo kilometrin päästä mutta ei siihen niin kovin pitkään mennät kun itsekin alkoi pystymään kertomaan miehen seksuaalisen suuntautumisen noin suurinpiirtein heti kun kaverin ekaa kertaa näkee.

Eli jos äijä on hetero ei se nyt luulisi muijaa paljon haittaavan jos vaikka äijä käykin kattelemassa maailman menoa. Mutta uskomattoman usein nainen kuvittelee pokanneensa oikean helmimiehen kun onnistuu saalistamaan umpihomon. Eli niitä pikkuvinkkejä homppelin tunnistamiseksi.

Opittu joskus penskana kun mutsi toteaa iskälle että jossain vaiheessa voipi lopettaa sen naikkosen tuijottamisen ennenkuin liikennevalot vaihtuu takaisin punaiselle. Heteromiestä myöskin panettaa joskus. Eli jos äijä ei ehdottele eikä hipelöi silloin tällöin eikä myöskään juokse vieraissa jotain on vialla. Heteromies ei myöskään yleensä ole yhtään kiinnostunut niistä asioista joista nainen mutta siihen saattaa jopa olla joitain harvinaisia poikkeuksia.

Ja oishan noita vaikka millä mitalla mutta eihän nuo nyt muistu mieleen. Taidat olla varsinainen tosimies tai sitten nainen joka luulee tietävänsä vaikka ei tiedä. Sinun mukaasihan "normaali" mies ei voi olla kiinnostunut samoista asioista kuin nainen ja vieraissa käyminen on heteromiehen merkki. Kaikki uskolliset miehet on sitten homoja? No en todellakaan väittänyt että hetero mies ei voisi olla uskollinen. Se että mies huomaa kauniit naiset ympärillään on vain niin luonnossa että se yhdistää kaikki ukot murrosiästä hautaan.

Itselläsi on jotain pientä ongelmaa tuon aikuistumisen kanssa jos kuvittelet että ollakseen uskollinen miehen pitää muuttua naiseksi. Mutta toisaalta, kuka tahansa voi käydä millä tahansa sivuilla katsomassa ihan vaan uteliaisuuttaan ja vieläpä pariinkin kertaan.

Mutta jos surffaaminen ko. Suoraan tuskin kannattaa kysyä - jos miehelläsi taipumuksia onkin, niin ei taatusti sitä sinulle myönnä ensi yrittämällä. Sen verran syvässä istuvat suomalaisen miehen häpeän tunteet. Ja jos olisikin kyse transvetismista, niin yleensä nuo taitavat kyllä olla heteroita, mutta saavat kicksit naiseksi pukeutumisesta. Eri asia tietysti on, jos mies haluaisi shemalen itselleen - silloinhan kyse olisi joko bi- tai homoseksuaalisuudesta.

Ilmiön eri muotoja on vaikka kuinka kuten exäni touhujen valjettua oolen alan kirjallisuudesta lukenut. Mutta jos niin kävisikin, että miehesi paljastuisi vaikkapa ajoittaiseksi piilopukeutujaksi, niin se ei silti välttämättä tarkoita suhteen loppumista. Shokki olisi kova ja saattaisi tehdä mieli lähteä.

Mutta jos aidosti rakastaa, niin siitäkin saattaisi selvitä. Aluksi järkytyin ja kyseenalaistin oman naisellisuuteni ja koko mies inhotti ja oksetti. Jonkin ajan kuluttua tajusin, että sama mieshän se siinä on kuin aina ennenkin.

Eniten ehkä loukkasi, ettei hän ollut reilusti kertonut - aika isosta ja parantumattomasta 'viasta' on kuitenkin kyse. Suhde on kuitenkin loppu muista syistä ei ollut ainut asia, minkä tyyppi onnistui pimittämään. Mutta jos suhde olisi muuten ollut rehellinen, olisimme ehkä vieläkin yhdessä. En sano, että miehesi välttämättä on yhtään mitään muuta, kuin utelias hetero. Mutta jos paljastuukin joksikin muuksi, niin ei sekään välttämättä ole maailman loppu. Hetken aikaa sitten oli telkkarissa tämä tv-sarja Miriamin salaisuus tai jotain sinne päin.

Sen jälkeen ainakin minu sähköpostiini ilmestyi ketjukirjeinä linkkejä shemale- sivuille, josta tämän Miriamin saattoi bongata. Olihan se uteliaisuuttaan käytävä katsomassa, että kyllä vain, sieltähän ne sellaiset löytyy. Ja ihan nainen olen ja hetero, ja ne sivut herätti lähinnä huvittuneisuutta. Olen sitä mieltä että kyllä tuollainen massiivinen shemalepornon käyttäminen on merkki piiloperversioista ja miehellä myös kaappihomoudesta.

Pelkkä ajatuskin tuollaisten iljetysten katselemisesta oksettaa, kyllä silloin on moni asia vääristynyt kun "heteromies" on kiinnostunut naisen näköisistä miehistä. Heteromiehelle ei kelpaa kuin aito nainen! Ei mekko miehen päällä tee miehestä naista!

Kauhistuttaa huomata se että aidot heteromiehet ovat käymässä vähiin Suomessa. En tiedä miksi nykyään kaikki on niin vääristynyttä ja monesta iljetyksestä on tullut oikein muotivillitys! Kukin saa olla sellainen kuin on, mutta älkää väittäkö olevanne sitä mitä ette ole.

Älkää väittäkö olevanne heteromiehiä vaikka olettekin miehistä kiinnostuneita! Miehet, jotka koko elämänsä aikana tiukasti väittävät vain ajattelevansa naisia ovat pahimpia kaappihomoja mitä olla saattaa. Älä väitä omia ajatuksiasi tiedoksi. Heteromies ei henkisesti eikä fyysisesti ole kiinnostunut toisista miehistä.

Sitähän se heterous tarkoittaa, että on kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta, muuten on joko sitten homo tai bi. Sinun teoriasi mukaan se, etten edes fantasioi miehistä tekisi minusta homon tai bi. Tiedoksesi voin saattaa, että minulla on seksuaalisia paineita vain ja ainoastaan naisia kohtaan, eli olen hetero.

Olen työssäni jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa eli myöskin homojen kanssa eikä minulla ole mitään heitä vastaan eikä pelkoja heitä kohtaan. Elikkä vielä selvennykseksi heterot tykkäävät vain vastakkaisesta sukupuolesta, homot vain omasta, bi molemmista. Ainoa välimuoto on bi, eli jos ajattelet myös miehiä sillä tavalla, niin kuin viestistäsi voi päätellä olet bi.

Eivät nämä vaikeita määritelmiä ole. Ottaa päähän kaikenlainen paskanjauhanta, oli se mistä asiasta tahansa. Nyt täällä osa porukasta väittää olevansa heteroita vaikka harrastavat homoseksuaalisia suhteita yms. Kukaan ei onneksi ole vielä väittänyt, että se olisi järjestyssäännössä kielletty. Jos minusta nyt joku päivä tulee bi tai homo, niin sitten olen enkä väitä olevani hetero.

Jos nyt laitetaan riita poikki? Minä olen romattisesti täysumpihetero. Seksuaalisesti molemmat sukupuolet jo jopa ne transut ja shemalet, hui sentään!

Jos joku kysyy niin voin rehellisesti vastata olevani täysin hetero. Niinhän minäkin olen aina sanonut, että olen umpihetero eikä minulla ole kokemusta samasta sukupuolesta seksuaalisessa mielessä. Siitä huolimatta minua kiinnostaa transsut ja shemalet, eli olenko kuitenkin bi-seksuaali. Tähän kiinnostukseeni vaikuttaa varmaan se, että nautin itsekkin täydellisestä pukeutumisesta naisten vaatteisiin. Tietääkseni, ainakaan vielä, kukaan ei tiedä tästä salaisuudestani mitään.

Tästä perversiostani huolimatta seksuaaliset kokemukseni rajoittuvat naisten kanssa harjoitettuun seksiin. Löysin vähän vastaavia juttuja meidän koneelta. Mielestäni olen aika avomielinen ja niinpä ajattelin testata häntä. Hankin entistä seksikkäämpiä alusasuja, joita sitten jätin tarkoituksella lojumaan milloin minnekin.

Laitoin tarkat merkit kuinka ne olivat. Asuja oli selvästi käytetty. Pian oli tulossa pikkujouluaika ja minä sanoi hänelle leikilläni tai tosissani miten vaan , että hänhän voisi pukeutua tytöksi, katsotaan kuinka moni tunnistaa Hän katsoi hämmästyneenä minua, mutta vastusteli kovasti. No en vetänyt asiaa tiukalle, mutta. Kun olimme lähdössä juhliin, pyysin häntä laittamaan sukkahousut jalkaan, kun oli niin kylmäkin. Naureskelin sisäänpäin hänen häpeilyään, varsinkin, kun heitin hänelle ensin pikkarit sanoen näiden kuuluvan alle.

Lopulta hän veti pikkarit ja sukkahousut jalkaansa ja kiva olikin. Meillä oli jonkun matkaa käveltävänä ulkona, missä oli 15 astetta pakkasta. Yöllä kotona hän pikkusievässä sitten tunnusti halunsa. Koska meillä muuten meni hyvin seksin kanssa, annoin hänelle joitakin asujani ja seksi tuli entistä paremmaksi sen jälkeen.

Yönsä hän aika nukkuu pitkässä mustassa yöpaidassani. Hullunkurista, mutta hän saa voimakkaita kiksejä siitä Mikähän olisi meidän naisten erikoisin kiksi Pekka oli jännittynyt kauhusta. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että äiti hivelisi hänen seisovaa kulliaan.

Se tuntui jotenkin oudolla tavalla kiinnostavalta. Saara aisti että Pekka oli hieman liian paniikissa, joten hän päästi irti poikansa kullista ja keskittyi tuijottamaan tätä odottaen vastausta. Saara katsoi tuimasti mitään sanomatta. Hän halusi puristaa tunnustuksen ulos. Että miltä se tuntuu poikien kanssa. Saara avasi paitansa ylänapit paljastaen rintsikoissa olevat C-kupin rinnat.

Pekka katsoi äitinsä rintoja. Mihin ihmeeseen tämä oikein johtaisi? Saara avasi edessä olevan rintaliivien hakasen, jolloin paljaat rinnat pompsahtivat esille. Hän levitti vielä paitaansa. Jos kerran tykkäät naisista, niin kyllä sinun pitäisi tietää miten näitä tulee käsitellä. Sitä ollaan valmiita panemaan poikaa perseeseen olohuoneen matolla, mutta naisen rintojen nuoleminen ei muka sovi?

Etenkin näitä rintoja, joita olet lutkuttanut hyvällä omallatunnolla monen monta kuukautta. Ainoa tapa, jolla tuo pieni seikkailusi pysyy salassa isältäsi on se, että osoitat osaavasi käsitellä naisia. Saara istuutui alas ja työnsi rintansa aivan Pekan kasvojen eteen.

Tämä oli ratkaiseva hetki. Jos Pekka päättäisi olla lipomatta oman äitinsä tissejä, koko operaatio menisi täysin pieleen. Hetken aikaa epäröityään Pekka teki ratkaisunsa. Hän työnsi kielensä ulos ja lipaisi oikeanpuoleista nänniä. Pekka ei keksinyt mitään pakoreittiä, joten hän antautui ja alkoi nuolla rintoja. Äitinsä ohjeistamana hän nuoli läpi rintojen jokaisen kolkan. Erityistä huolenpitoa piti osoittaa nänneille. Pekka oli huomaavinaan, että Saarakin oli kiihottunut. Hänen kullinsa ei ollut osoittanut mitään pehmenemisen merkkejä.

Päinvastoin, jotenkin tilanteen tabuus oli saanut sen seisomaan entistä ankarammin. Mutta rintakehä on miehillä suhteellisen samanlainen. Pekka ei jaksanut enää venkoilla vaan toimi työtä käskettyä. Ensin hän otti pois paidan ja rintsikat.

Sitten hän avasi hameen hakasen ja laski sen alas. Hän polvistui ottamaan hameen pois kun Saara astui siitä ulos. Pekka katseli äitiään, joka oli pukeutuneena enää pelkkiin sukkahousuihin ja pikkupöksyihin. Sukkahousut lähtivät pois ja Pekan kädet olivat alushousujen saumoilla. Hitaalla liikkeellä hän veti ne polviin. Hän ei ollut käynyt vanhempiensa kanssa saunassa vähään aikaan, joten hän ei muistanut miltä äidin alapää näytti.

Saara piti haarovälinsä siistissä kunnossa. Häpykarvoitusta oli vain pieni laikku muuten sileän pimpin päällä. Pillusta valui pieni noro nestettä reittä pitkin alas. Laitettuaan pikkuhousut sohvalle, Pekka nousi seisomaan. Näky oli kerrassaan kummallinen. Äiti ja poika seisoivat vastatusten molemmat täysin kiimaisina. Saara ei halunnut mitään muuta niin paljon kuin kaataa poikansa selälleen ja ratsastaa tämän kovalla kullilla laukeamiseen saakka.

Mutta se saisi vielä odottaa. Saara tarttui Pekan käteen ja vei sen haaroväliinsä. Pekka aisti välittömästi, että se oli kiimasta märkänä.

Halusiko hänen oma äitinsä häntä? Mitä hän tekisi jos näin olisi. Enempää hän ei ehtinyt miettiä kun tunsi Saaran painavan hänen kättään. Pekan etusormi ohjattiin kuumaan pilluun. Hän päätti lähteä hyökkäyskannalle ja pumppasi sormeaan sisään ja ulos hitaasti. Hänen sisällään työskennellyt sormi tuli ulos ja alkoi kiertää pillun yläosassa jöpöttävää nappulaa. Saara huomasi, että Pekka oli sivellyt pilluja ennenkin, mutta hän oli vielä vähän kovakourainen.

Koska poika oli osoittanut aktiivisuutta, hän ei viitsinyt sanoa asiasta vaan päätti siirtyä eteenpäin. Saara polvistui niin että hänen poikansa kova kulli oli suoraan kasvojen edessä. Hän tarttui siihen oikealla kädellään ja tarkasteli sitä. Hitaasti hän veti esinahkaa taakse ja eteen. Kiveksetkin hiveltiin ja tarkasteltiin. Hyvältähän se näyttää, mutta miten mahtaa reagoida? Hän otti mulkun suuhunsa. Pekka tarttui äitiään vaistomaisesti olkapäistä ja voihki kielen pyöriskellessä hänen kullinnuppinsa ympärillä.

Saara meni sohvalle istumaan, levitti polvensa niin että paljas pillu oli levällään ja nojasi taaksepäin. Hänen ei tarvinnut odottaa kauan, sillä Pekka suorastaan syöksyi hänen päälleen. Tuskin oli tämä lause ehtinyt lähteä pojan huulilta kun hän oli työntänyt kullinsa kiveksiä myöten märkään pilluun. Pekan kulli alkoi pumppaamaan edes takaisin hurjalla nopeudella. Kaikki hienovaraisuus ja hellyys oli kadonnut ja jäljellä oli enää alkukantaisten himojen ajamaa eläimellistä survontaa.

Hänen kullinsa pumppasi spermat ulos valtaisalla paineella. Saara tunsi sisälleen pulppuavan kuuman nesteen ja se sai hänet aivan villiksi. Muutama hieraisu kädellä sai hänet laukeamaan kovempaa kuin vuosikausiin. Saara ei itse havainnut sitä, mutta hän jopa huusi kovaäänisesti lauetessaan. Orkkujen laannuttua äiti ja poika makasivat sohvalla alasti sylikkäin kuin rakastavaiset. Saara tunsi, kuinka hänen sisällään yhä oleva kulli alkoi pikku hiljaa pehmetä.

Hän piti sen aiheuttamasta tunteesta.

.. kesäkuu Homot saunassa äitin kanssa seksiä voimattomat polvet miesten kuvia vaimo mustan kyrvän syylä kuva. Seksitreffiseuraa kinky somero seksiseuraa haukiputaalta pikku siskon pillu. sukkis jalat pojalla pullottaa sukkahousuissa vaimo saa isoa kyrpää joka reikään Homoseksuaalit peräaukon haistelu. M osuus Bdsm porno, neuvot bdsm videot, seksi Sukkahousut Porno Videot Lisätty: 6 kuukautta sitten , kinky vintage hauskaa 28 (koko elokuva). porns kuuma booty musta sukkahousut homoseksuaalinen seksi kuvia. kesäkuu Neitoa nussitaan perseeseen tuki com seksi sex. hierojat porno kyllikki neitsyt teinipoika gay tarinat sukkahousut video maksullisia naisia teuvalta. kello ja inka tuominen lothar rajua pornoa kinky pornoa pano mistä johtuu. karvainen pillu kuvia maailman kuuluisimmat homoseksuaalit alastonsuomi.

SUOMI24 CHAT SEKSI HOMO PÄIVÄKAHVISEURAA TURKU

Sex work koti seksi gay

Mutta toisaalta, kuka tahansa voi käydä millä tahansa sivuilla katsomassa ihan vaan uteliaisuuttaan ja vieläpä pariinkin kertaan. Mutta jos surffaaminen ko. Suoraan tuskin kannattaa kysyä - jos miehelläsi taipumuksia onkin, niin ei taatusti sitä sinulle myönnä ensi yrittämällä. Sen verran syvässä istuvat suomalaisen miehen häpeän tunteet. Ja jos olisikin kyse transvetismista, niin yleensä nuo taitavat kyllä olla heteroita, mutta saavat kicksit naiseksi pukeutumisesta.

Eri asia tietysti on, jos mies haluaisi shemalen itselleen - silloinhan kyse olisi joko bi- tai homoseksuaalisuudesta. Ilmiön eri muotoja on vaikka kuinka kuten exäni touhujen valjettua oolen alan kirjallisuudesta lukenut. Mutta jos niin kävisikin, että miehesi paljastuisi vaikkapa ajoittaiseksi piilopukeutujaksi, niin se ei silti välttämättä tarkoita suhteen loppumista. Shokki olisi kova ja saattaisi tehdä mieli lähteä. Mutta jos aidosti rakastaa, niin siitäkin saattaisi selvitä.

Aluksi järkytyin ja kyseenalaistin oman naisellisuuteni ja koko mies inhotti ja oksetti. Jonkin ajan kuluttua tajusin, että sama mieshän se siinä on kuin aina ennenkin. Eniten ehkä loukkasi, ettei hän ollut reilusti kertonut - aika isosta ja parantumattomasta 'viasta' on kuitenkin kyse. Suhde on kuitenkin loppu muista syistä ei ollut ainut asia, minkä tyyppi onnistui pimittämään.

Mutta jos suhde olisi muuten ollut rehellinen, olisimme ehkä vieläkin yhdessä. En sano, että miehesi välttämättä on yhtään mitään muuta, kuin utelias hetero. Mutta jos paljastuukin joksikin muuksi, niin ei sekään välttämättä ole maailman loppu. Hetken aikaa sitten oli telkkarissa tämä tv-sarja Miriamin salaisuus tai jotain sinne päin.

Sen jälkeen ainakin minu sähköpostiini ilmestyi ketjukirjeinä linkkejä shemale- sivuille, josta tämän Miriamin saattoi bongata. Olihan se uteliaisuuttaan käytävä katsomassa, että kyllä vain, sieltähän ne sellaiset löytyy. Ja ihan nainen olen ja hetero, ja ne sivut herätti lähinnä huvittuneisuutta. Olen sitä mieltä että kyllä tuollainen massiivinen shemalepornon käyttäminen on merkki piiloperversioista ja miehellä myös kaappihomoudesta.

Pelkkä ajatuskin tuollaisten iljetysten katselemisesta oksettaa, kyllä silloin on moni asia vääristynyt kun "heteromies" on kiinnostunut naisen näköisistä miehistä. Heteromiehelle ei kelpaa kuin aito nainen! Ei mekko miehen päällä tee miehestä naista!

Kauhistuttaa huomata se että aidot heteromiehet ovat käymässä vähiin Suomessa. En tiedä miksi nykyään kaikki on niin vääristynyttä ja monesta iljetyksestä on tullut oikein muotivillitys! Kukin saa olla sellainen kuin on, mutta älkää väittäkö olevanne sitä mitä ette ole. Älkää väittäkö olevanne heteromiehiä vaikka olettekin miehistä kiinnostuneita! Miehet, jotka koko elämänsä aikana tiukasti väittävät vain ajattelevansa naisia ovat pahimpia kaappihomoja mitä olla saattaa.

Älä väitä omia ajatuksiasi tiedoksi. Heteromies ei henkisesti eikä fyysisesti ole kiinnostunut toisista miehistä. Sitähän se heterous tarkoittaa, että on kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta, muuten on joko sitten homo tai bi.

Sinun teoriasi mukaan se, etten edes fantasioi miehistä tekisi minusta homon tai bi. Tiedoksesi voin saattaa, että minulla on seksuaalisia paineita vain ja ainoastaan naisia kohtaan, eli olen hetero. Olen työssäni jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa eli myöskin homojen kanssa eikä minulla ole mitään heitä vastaan eikä pelkoja heitä kohtaan. Elikkä vielä selvennykseksi heterot tykkäävät vain vastakkaisesta sukupuolesta, homot vain omasta, bi molemmista.

Ainoa välimuoto on bi, eli jos ajattelet myös miehiä sillä tavalla, niin kuin viestistäsi voi päätellä olet bi. Eivät nämä vaikeita määritelmiä ole. Ottaa päähän kaikenlainen paskanjauhanta, oli se mistä asiasta tahansa. Nyt täällä osa porukasta väittää olevansa heteroita vaikka harrastavat homoseksuaalisia suhteita yms.

Kukaan ei onneksi ole vielä väittänyt, että se olisi järjestyssäännössä kielletty. Jos minusta nyt joku päivä tulee bi tai homo, niin sitten olen enkä väitä olevani hetero. Jos nyt laitetaan riita poikki? Minä olen romattisesti täysumpihetero. Seksuaalisesti molemmat sukupuolet jo jopa ne transut ja shemalet, hui sentään! Jos joku kysyy niin voin rehellisesti vastata olevani täysin hetero.

Niinhän minäkin olen aina sanonut, että olen umpihetero eikä minulla ole kokemusta samasta sukupuolesta seksuaalisessa mielessä. Siitä huolimatta minua kiinnostaa transsut ja shemalet, eli olenko kuitenkin bi-seksuaali. Tähän kiinnostukseeni vaikuttaa varmaan se, että nautin itsekkin täydellisestä pukeutumisesta naisten vaatteisiin. Tietääkseni, ainakaan vielä, kukaan ei tiedä tästä salaisuudestani mitään.

Tästä perversiostani huolimatta seksuaaliset kokemukseni rajoittuvat naisten kanssa harjoitettuun seksiin. Löysin vähän vastaavia juttuja meidän koneelta.

Mielestäni olen aika avomielinen ja niinpä ajattelin testata häntä. Hankin entistä seksikkäämpiä alusasuja, joita sitten jätin tarkoituksella lojumaan milloin minnekin. Laitoin tarkat merkit kuinka ne olivat. Asuja oli selvästi käytetty. Pian oli tulossa pikkujouluaika ja minä sanoi hänelle leikilläni tai tosissani miten vaan , että hänhän voisi pukeutua tytöksi, katsotaan kuinka moni tunnistaa Hän katsoi hämmästyneenä minua, mutta vastusteli kovasti. No en vetänyt asiaa tiukalle, mutta.

Kun olimme lähdössä juhliin, pyysin häntä laittamaan sukkahousut jalkaan, kun oli niin kylmäkin. Naureskelin sisäänpäin hänen häpeilyään, varsinkin, kun heitin hänelle ensin pikkarit sanoen näiden kuuluvan alle. Lopulta hän veti pikkarit ja sukkahousut jalkaansa ja kiva olikin. Meillä oli jonkun matkaa käveltävänä ulkona, missä oli 15 astetta pakkasta. Yöllä kotona hän pikkusievässä sitten tunnusti halunsa.

Koska meillä muuten meni hyvin seksin kanssa, annoin hänelle joitakin asujani ja seksi tuli entistä paremmaksi sen jälkeen. Yönsä hän aika nukkuu pitkässä mustassa yöpaidassani. Hullunkurista, mutta hän saa voimakkaita kiksejä siitä Mikähän olisi meidän naisten erikoisin kiksi On aika paljon naisen kanssa suhteessa olevia miehiä jotka haeskelevat mies-seuraa erilaisiin homo-kokeiluihin.

Tuosta voisi päätellä että vaimot eivät tiedä millaisia seksisuhteita rakkaalla puolisolla onkaan, runkkailuja, suuseksiä ja panoja esim autossa jossain sopivassa paikassa. Noita miesten ilmoituksia näkee runsaasti seuranhaku foorumeilla.

Vaarallista peliä terveysmielessä ja eihän se sovi parisuhteeseenkaan. Kiinnostus shemaleen viittaa viehtymykseen mies-sukupuolisen tarjoamiin "herkkuihin", siinähän voi muka selitellä itselleen että "jos sillä on tissit niin sehän on nainen, kalu ei tee siitä miestä, pitkä tukkakin ja naisellinen, kynnet maalissa jne".

Ei ne ole mitään homoja, kyllä miehet voi olla niiden kanssa ja ihastuakin niihin. Vain dorka jättää bylsimättä! Kalju plösö muskeli Heidän hiuksensa, meikkaus, vaatetus, käytös ym on vaan niin naisellista, ja se antaa voimakkaan visuaalisen viestin miehelle, että nyt olisi halukasta naista tarjolla. Siitä en tiedä, tuoksuvatko he naiselle, mikä minulle on tärkeä juttu.

Suomalaiset naiset voisivat ottaa hieman mallia, tosin ihan niin tyrkyltä ei kannata näyttää kuin nämä shemalet. Lyhyeksi kynitty jarhead-kampaus ja miesten vaatteet eivät saa ainakaan minua syttymään millään tasolla, olkoon kuinka kauniskasvoinen tai -vartaloinen nainen tahansa, mutta ehkä ne lesbopiireissä ovat kova juttu miehekkäistä lesboista pitäville.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Hän oli ollut aina suosittu tyttöjen seurassa ja lapsena häntä piti pariinkin otteeseen estää leikkimästä lääkärileikkejä naapurin tyttöjen kanssa. Pekka oli myös suosittu ikäisteensä tyttöjen joukossa, he pitivät häntä kuumana.

Saaran oli pakko myöntää, että hän itsekin piti poikaansa komeana. Hän oli kuin nuorempi versio Saaran aviomiehestä. Kun poika oli tullut murrosikään ja ruvennut kasvamaan eri paikoista, Saara oli aina välillä vilkuillut häntä ehkä hivenen sopimattomasti.

Silloin Saara tajusi jotain. Hän vei kätensä hameensa alle ja siveli pikkuhousujaan kevyesti. Ne olivat aivan märät. Hän siirtyi siten, että näki naapurihuoneessa äheltävät pojat juuri toisella silmällään ja sujautti sitten kätensä alushousujensa sisään. Ihana tunne kävi hänen lanteidensa läpi jo muutamalla ensihieraisulla.

Pian etusormi työntyi kiimaisen äidin pillunhuulien väliin. Saara oli täysin hullaantunut siitä, että hän runkkasi estotta keittiön lattialla katsellessaan oman poikansa ilmeisesti ensimmäisiä seksikokemuksia.

Pekka työnsi kielensä Antin kiveksiin, livutti sen kullin kärkeen ja upotti seisovan kangen miltei kokonaan suuhunsa. Sitten hän alkoi imeä sitä posket lommolla. Saaran käsi hieroi pillua kuin transsissa. Hänen oma poikansa oli seksihurjastelija jo noin nuorella iällä.

Häntä kuumotti kauttaaltaan ja samalla hänen toinen kätensä oli ruvennut hieromaan rintsikoissa kivikovana nöpöttäviä nännejä. Saara tunsi hivenen häpeää kiihottuessaan omasta lapsestaan, mutta kiima painoi sen taka-alalle. Kiima kasvoi niin suureksi, että Saaran mieleen kohosi vain yksi ajatus: Mutta miten hän onnistuisi siinä? Antti irroitti otteensa Pekan mulkusta ja kääntyi kontalleen selin Pekkaan. Sitten hän nosti perseensä korkealle ilmaan ja kääntyi katsomaan olkansa yli.

Saara arvasi heti, mitä oli tapahtumassa ja päätti toimia salamannopeasti, kävi sitten kuinka kävi. Hän nousi pystyyn ja veti pikkuhousunsa takaisin jalkaan. Sitten hän suoristi muut vaatteensa ja yritti rauhoittaa kehostaan huokuvan valtaisan kiiman. Olohuoneessa poikakaksikko oli saanut asiansa sovittua ja Pekka oli valmiina työntämään kullinsa Antin kiihkosta värisevään peräreikään.

Saara kurkkasi varovasti karmin yli ja odotti oikeaa hetkeä. Pekka oli ilosta ymmyrkäisenä. Hän pääsisi ensimmäistä kertaa elämässään panemaan perseeseen. He olivat harrastaneet seksiä Jonnan kanssa vasta muutaman kerran ja hän ei ollut halunnut antaa peppuun vielä. Hän vei kullinsa Antin perseelle niin, että se jo hipoi persposkia. Hän keräsi voimia työntääkseen sen syvälle anukseen. Antti ja Pekka säikähtivät enemmän kuin koskaan aikaisemmin. He kääntyivät katsomaan äänen suuntaan, mutta tiesivät välittömästi, mistä oli kyse.

Pekan äiti oli tullut kotiin etuajassa ja nyt he olisivat sanalla sanoen kusessa. Kaksikko yritti saada sanottua jotain, mutta onnistuivat saamaan aikaan vain epämääräistä änkytystä. Saara katseli tuomitsevasti kuinka teini-ikäinen poika veti vaatteet ylleen nopeammin kuin koskaan eläessään. Suurimman vaivan tuntui aiheuttavan yhä kivikovana seisovan kullin survominen housuihin. Saaraa alkoi hymyilyttää, mutta hän piti tiukimman mahdollisen ilmeensä. Pian ovi kävi ja äiti kohtasi yhä alastomana täydessä erektiossa olevan poikansa kahden kesken.

Kaksikko istui vierekkäin sohvalla. Pekan katse oli suunnattu tiukasti lattiaan ja hän näytti siltä, että olisi mieluummin vaikka hammaslääkärissä juurihoidossa. Hän halusi pysyä tilanteessa niskan päällä. Ajattele nyt mitä isäsikin sanoo kun kerron tästä. Sitten hän vei kätensä poikansa kullille ja tarttui sitä varresta.

Hän kiersi etusormensa kivespussien ympärille ja piti koko pakettia jämäkästi otteessaan. Pekka oli jännittynyt kauhusta. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että äiti hivelisi hänen seisovaa kulliaan. Se tuntui jotenkin oudolla tavalla kiinnostavalta.

Saara aisti että Pekka oli hieman liian paniikissa, joten hän päästi irti poikansa kullista ja keskittyi tuijottamaan tätä odottaen vastausta. Saara katsoi tuimasti mitään sanomatta. Hän halusi puristaa tunnustuksen ulos. Että miltä se tuntuu poikien kanssa. Saara avasi paitansa ylänapit paljastaen rintsikoissa olevat C-kupin rinnat. Pekka katsoi äitinsä rintoja.

Mihin ihmeeseen tämä oikein johtaisi? Saara avasi edessä olevan rintaliivien hakasen, jolloin paljaat rinnat pompsahtivat esille. Hän levitti vielä paitaansa. Jos kerran tykkäät naisista, niin kyllä sinun pitäisi tietää miten näitä tulee käsitellä. Sitä ollaan valmiita panemaan poikaa perseeseen olohuoneen matolla, mutta naisen rintojen nuoleminen ei muka sovi?

Etenkin näitä rintoja, joita olet lutkuttanut hyvällä omallatunnolla monen monta kuukautta. Ainoa tapa, jolla tuo pieni seikkailusi pysyy salassa isältäsi on se, että osoitat osaavasi käsitellä naisia. Saara istuutui alas ja työnsi rintansa aivan Pekan kasvojen eteen. Tämä oli ratkaiseva hetki. Jos Pekka päättäisi olla lipomatta oman äitinsä tissejä, koko operaatio menisi täysin pieleen. Hetken aikaa epäröityään Pekka teki ratkaisunsa.

Hän työnsi kielensä ulos ja lipaisi oikeanpuoleista nänniä. Pekka ei keksinyt mitään pakoreittiä, joten hän antautui ja alkoi nuolla rintoja. Äitinsä ohjeistamana hän nuoli läpi rintojen jokaisen kolkan. Erityistä huolenpitoa piti osoittaa nänneille. Pekka oli huomaavinaan, että Saarakin oli kiihottunut. Hänen kullinsa ei ollut osoittanut mitään pehmenemisen merkkejä.

Päinvastoin, jotenkin tilanteen tabuus oli saanut sen seisomaan entistä ankarammin.

: Kinky seksiä sukkahousuissa homoseksuaaliseen

LEMMIKKILEHTI PUHELINSEKSI NUMEROT HOMO 434
Kinky seksiä sukkahousuissa homoseksuaaliseen 924
Seksivälinekaupat homoseksuaaliseen seksiseuraa seinäjoki 882
Kinky seksiä sukkahousuissa homoseksuaaliseen Ei mekko miehen päällä tee miehestä naista! Tästä perversiostani huolimatta seksuaaliset kokemukseni rajoittuvat naisten kanssa harjoitettuun seksiin. Pekka oli huomaavinaan, että Saarakin oli kiihottunut. Kaksikko istui vierekkäin sohvalla. Heteromiehelle ei kelpaa kuin aito nainen! Jos Pekka päättäisi olla lipomatta oman äitinsä tissejä, koko operaatio menisi täysin pieleen. Menin suoraan baariin tästä tilanteesta, olisin halunnut lisää.