seksi pori mies gay etsii paria

Pitäisikö siis samaan syssyyn kieltää tuollaiset puolueet lainsäädännöllä? Heillä oli ennen lain säätämistä keissi, koska olotilaa ei laskettu perustuslain vastaiseksi. Nyt kansalalaisten oikeudet ja tasavertaisuus ovat nytkähtäneet eteenpäin ja vanhaan palaaminen vaatisi ilmiselvästi myös perustuslakiin kajoamista. Polittiset puolueet voivat kyllä vapaasti puuhastella kaikenlaista.

Eduskuntaan pyrkiessä ne tähtäävät lakien muuttamiseen tai niiden säilyttämiseen. Liikkumavaraa pitää olla ja paljon. Rehellistä olisi toki myös kertoa, että määräenemmistö ei kaikkein radikaalimpiin muutoksiin riitä.

Jonkun raksakopin sisällä tapahtuvaa mölinää ei voi puolestaan lailla kieltää. Se riippuu puolueiden tavoitteista. Puolueethan eivät ole " mielipiteitä" vaan pyrkivät johonkin konkreettiseen. Jos puolue pyrkii ihmisoikeuksien kieltämiseen ja pitää tasa- arvon vähentämistä tavoitteenaan, onkin oikeasti syytä tarkastella niitä käytännön tavoitteita perustuslain valossa. Mutta kun tuo "ihmisoikeus" on aika venyvä käsite. Ongelmahan on juuri siinä, ettei tasa-arvoista avioliittolakia voi puolustaa loppuun asti ihmisoikeusargumentilla.

Mutta jos pysytään YK: Ellette sitten lähde rohkeasti vaaleihin muuttamaan perustuslain yhdenvertaisuuspykäliä. Tavanomaisella lailla ei onnistu. Kyllä oikeus avioliittoon on ihmisoikeusluokituksessa kokonaan eri tasolla kuin oikeus kieltää toiselta avioliitto. Se taas, että tällainen kieltäminen olisi ihmisoikeus vain siksi, että se on jonkun " vakaumus" , on ihan kestämätön peruste.

Tasa-arvoa ei ole koskaan ollut eikä tule olemaankaan. Jotkut tosin voivat olla tasa-arvoisempia kuin toiset, mutta eivät voi vaatia tällaista muilta. Nykyinen perustuslaki taas on täysin epäonnistunut aivan liian ahtaiden perusoikeusmäritelmiensä takia, sen avulla voidaan täysin estää yhteiskunnan välttämätön uudistaminen, kuten nyt on nähty.

Konkreettinen ehdotus, elä omaa elämääsi omassa seksuaalisessa suuntautumisessasi ja anna muiden tehdä samoin. Jos et tunnusta toisten ihmisten avioliittoa ja toimit tämän " mielipiteesi" pohjalta , se ei ehkä ole ihan sama asia , kuin että joku paheksuu tätä toimintaasi.

Kun taas se, että pitää sinun näkemystäsi vääränä, haittaa korkeintaan jonkin fundamentalistiryhmän palkkalistoilla toimimista. Se on käsitys keskeisestä instituutiosta yhteiskunnassa ja sitä koskevasta lainsäädännöstä.

Uskonnollisen vakaumuksen perusteella voi toki uhmata lakia esim jos siten pelastaa jonkun hengen. Mutta on aika heikkoa lähteä rikkomaan lakia vastustaakseen jonkun toisen avioliittoa vain siksi, että tämä on oma " ajattelutapa". Sana "suvaitsevaisuus" on varsinkin nykyään sen verran ongelmallinen, ettei tulisi mieleenkään luonnehtia esimerkiksi itseäni suvaitsevaiseksi. Mielekkäämpää on puhua vaikka humaanien arvojen kannattajista. Seuraavalla vaalikaudella saadaan ajettua lisää lakiesityksiä läpi, jotka lisävät tasa-arvoisuutta, hallituksesta puuttuu onneksi silloin kaikki äärikonservatiiviset ainekset.

Pride-marssilla oli enemmän poruukkaa kuin koskaan, pikkuhiljaa vähenee vastustavien ahdistuneiden joukko. Paljon on väkeä Suviseuroissakin, mikä on yksi viite siitä, etteivät nämä "Ihmisen" palvojien tavoitteet tulevaisuudessakaan mitään läpihuutojuttuja ole.

Eikä niiden pidäkään olla, ei sivilisaatiota ole rakennettu palvomalla "Ihmistä" jumalana. On nimittäin aivan liian heikko ja vaivainen jumala. Nyt on mahdollista suorittaa Englanninkielen tutkinto, koskaan kohtaamatta Shakespearea, yhtä niistä kuolleista valkoihoisista miehistä, joiden teokset ovat meidän "sorto yhteiskunnan" perustana.

Monimuotoisuutta ei määritellä mielipiteillä, vaan rodulla, etnisyydellä ja sukupuoli identiteelillä. Oikeudenmukaisuus ei enään ole tasavertaisten mahdollisuuksien kiitettävä tavoite. Postmodernistit kieltätyvät uskomasta, että hyvätahtoiset ihmiset voivat vaihtaa ajatuksia ja päästä yhteisymmärykseen.

Heidän maailmansa on sen sijaan Hobbesialainen painajainen identtiteettiryhmistä, jotka sotivat vallasta. Minusta on hienoa, että Räsänen puolustaa oikeaa perhemallia, isä, äiti ja muksut. Ja teille "mut ku" ja sen serkuille "tämä on ongelmallista", hereitä myydään kaupassa.

Paras se on ollut koko ihmishistorian, se on tuottanut enemmistönä uudet sukupolvet ja uusintanut yhteiskunnat. Onhan se kiva kun on joku jonka kanssa olla samaa mieltä. Uskonto on kuin penis: Transseksuaali on tässä yhteydessä luultavasti virheellinen ilmaus.

Toki ilmiö on olemassa, jos täysin heterona ollut muuttuu homoksi tai päinvastoin. Trans-etuliite kuvaa liikkuvuutta ja muutosta. Seksuaalisuus on aniharvoin muuttuvaa äärilaidasta toiseen. Niinpä, natsikin voi eheytyä ihmiseksi, kuten Holapan kävi.

Ei, en tarkoita sitä Finlandia-palkittua kirjailijaa, vaan sitä joka perusti uusnatsijärjestön mutta tuli sittemmin järkiinsä. En tiedä missä kommentoijan mielestä tuollaista tapahtuu, mutta lasten on hyvä oppia tosiasioita siitä, millaisia ihmisiä on olemassa.

Silloin nämä eivät pelota eikä lapsilla ole syytä syrjiä erilaisia ihmisiä. Toiseksi, lapsi saattaa itse olla erilainen ja tällöin hänelle on helpotus saada ominaisuudelleen nimi.

Ei nyt ihan noin sentään, Mika! Olen jälkikäteen sureskellut, etteivät vanhempani koskaan kertoneet minulle uskonnostaan. Olisin silloin "isona" halunnut tietää, millainen se oli, tuiki tavallinen nimievankelisluterilaisuus. Eivät isovanhempanikaan juuri puhuneet kristinuskosta, mutta heillä se oli jotenkin yksinkertaista ja luontevaa, keskellä arkipuhettakin satunnaisesti esiintyvää, ei pois silmistä kaappiin sullottu häiriötekijä kuten sekulaarissa kodissani.

Isä ja äiti kuopaisivat uskonnollisuutensa koipussista näppärästi aina, kun joutuivat puheisin uskovaisen kanssa tai muuten "edustustarkoituksessa" imitoimaan kristittyä. Minun, jonka oletettiin olevan synnynnäisesti yhtä hyvä kristitty kuin vanhemmat ja kaikki esivanhemmat, oli mahdotonta ruveta ylpeäksi sellaisesta, jota en tuntenut ja jolla lyötiin päähän vain negatiivisessa mielessä. Hyvä niin toki, että osasin erota kirkosta ensi tilaisuuden tullen. Mutta miksi minulle ei haluttu oikeasti suoda sitä, mitä aikuiset uskossaan arvostivat?

Vai eivätkö he oikeasti arvostaneetkaan mitään? Siitä päästäänkin penikseen, joka vastaa todella uskontoa siinä, että molemmat tuntuvat useille, ehkä useimmille niitä omaaville ihmisille, täysin välttämättömiltä elimiltä. Ja kai ovatkin, jos "nestemäistä" kuonaa ei muuten saa elimistöstä ulos. Se, miten nykyrasistit esittelevät kadulla "uskontoaan", oli se sitten "raamatullista" tai muuten vain vihapopulismia, vastaa suomalaismiesten tapaa kusta mahdollisimman näkyvästi julkisilla paikoilla, vaikka muutaman askeleen päässä olisi pusikko.

Minuun ei siis lapsena tungettu peniksenä uskontoa, mutteivät vanhemmat muutenkaan alentuneet argumentoivaan keskusteluun kanssani. Siinä on selvä ristiriita, jos uskontopenis pitää oikeana raiskata psyykkisesti lapsia ja keitä tahansa alistettavaksi saatavissa olevia ja vallitseva hallintomalli mahdollistaa lakien kirjoittamisen niin. Onneksi kristillisdemokraateilla ei ole enemmistöä lakien säätämisessä — ainakaan vielä.

Paras turva ääri-ideologioita vastaan on avoin keskustelu. Tämäkin blogi on sitä. Peruskouluun on tuotava jo ensimmäisiltä luokilta alkaen epäsuomalainen tapakulttuuri, jossa mielipiteen esittäjä on velvollinen perustelemaan kantansa.

Luulen, että varhaiskasvatuksessa se alkaa jo olla käytäntö. Demokratiassa ei valitettavasti voita paras argumentti vaan isoin mainos- tai bottipanostus.

Faktansietokyvyn lisäksi se, minkä Miikka sanoo kolmannessa kappaleessaan, on kaiken ydin. Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan.

Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet. Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa. Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille. Eurooppa-neuvoston kokouksessa päätettiin, että EU: Keskuksia rahoittaa EU, ja Pori Jazzin ex-toimitusjohtaja Aki Ruotsala on saanut tuekseen monia, jotka hämmästelevät miten joku voi saada potkut mielipiteidensä vuoksi.

Pureutumatta sen syvemmin itse kohuun tai irtisanomiseen, haluan kuitenkin sanoa erittäin vahvan eriävän mielipiteeni: Homoudesta eheytyminen ei edusta Tiedän tämän, koska viime kuussa poikani Christopher, hänen poikaystävänsä Juan ja 47 muuta murhattiin yökerholla Orlandossa.

Ei sitä oikein muutenkaan voi sanoa, eikä tietenkään pitäisikään. Ja puhun nyt siis ihan oikeasta sairaudesta, enkä mistään "teiniahdistuksesta". Noilla sanoilla aloitin tilapäivityksen Facebookissa. Tulin kaapista ulos, ja kerroin tutuilleni julkisesti olevani sairas Saimme taas eilen lukea, että liikkumattomuus maksaa veronmaksajille miljardeja euroja. Työpahoinvointi puolestaan on kokonaiskustannuksiltaan jopa 24 miljardia euroa vuodessa.

Arkemme voi siis tulla kalliiksi. Mistä tietää, että vanhemmuus on jotain aivan ainutlaatuista? Esimerkiksi siitä, että lapsensa menettänyt äiti tai isä on yhä äiti ja isä. Vanhempansa menettäneet ovat orpoja, mutta äidit ja isät ovat äitejä ja isiä. Kielessämme ei ole olemassa tähän tarkoitukseen omaa sanaa, sillä vanhemmuus ei Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!

Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Miikka Keränen Politiikkaa lappilaisittain vihreänä. Löydät minut myös täältä http: Rovaniemellä vietetään Arctic Pride -tapahtumaa talvella. Sateenkaaren vihreä raita loistaakin läpi vuoden ja halki Suomen! Mitään tasa-arvoa ei yksinkertaisesti ole eikä tule. Miksi naisen henki on miehen henkeä arvokkaampaa? Siksi koska ne on.

Sinulta on turha yrittää saada mitään järkevää kommenttia koskaan, joten olkoon. Kommenttisi kertoi sinusta paljon. Nyt kun tunnemme toistemme henkiset kyvyt voimme varmaan lopettaa kommentointimme toisillemme. Sinun henkiset kyvyt viittaa alkeelliseen uhkailuun, jota lapselliset aurinkolasit hyvin kuvaa. Olen pahoillani, en todellakaan ymmärtänyt kunka sekaisin olet.

Olen Miikan kanssa täysin samaa mieltä! Näinhän se todellakin on. Ei millään pahalla, mutta yritä edes käyttää pilkkuja niin sanomasi olisi selkeämpää. Pirkko Saisio vertaa suvaitsevaisuutta ja feminismiä taistolaisuuteen. Miikka on niin suvaitsevainen että poisti kommenttini.

Ensimmäisenä lähtee näitten kaverien seurassa oikeus mielipiteen ilmaisuun. Herää unestasi Risto Laine, mitään "oikeaa" perhemallia ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Miten niin ei ole? Ja perustelet tän miten. Mutta homoja, lesboja, transseksuaaleja pitää tyrkyttää meidän lapsille. Energia-asioista uutisointi on vaikeaa.

Uutiskynnys ylittyy varmemmin, jos julkistat, että toimiston katolle on asennettu yksi aurinkopaneeli tai tuulimylly Uuden Suomen uutiset Susijengi jatkokarsintaan — Lauri Markkanen tehokkain Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset Syrjintä ei ole kristillistä vakaumusta 9. Yhdenvertaisuus ei ole valmis Minä olen masentunut Kosketusta vailla vapiseva mies 6.

Vanhemmuus ei kysy yhteiskunnan lupaa Puheenaiheeseen liittyvää On helppoa olla mies. Sananvapaus - mutta vain jos se minulle sopii. Päivi Räsäsen Raamatun seksuaalietiikka. Trumpin ja Putinin tapaaminen Helsingissä vahvistaa Suomen puolueettomuusasemaa. Helsingin suunnitelma huumeiden piikitystilasta on oikeudellisesti ongelmallinen. Suosituimmat puheenvuorot Sähköjohtojen maakaapelointi on huippu juttu? Kristiina Kreisler HYH, hyh! Tarkoituksena olisi siis löytää tiivis porukka, jonka kanssa jakaa niin ilot ja surut kuin muutkin kuulumiset.

Itse olen tyttömäinen ja rakastan shoppailua, meikkaamista ja leffojen katselua. Nyt etsinkin samantyylisiä ihmisiä, joita kiinnostais perustaa tämmönen porukka, joten jos yhtään kiinnostuit niin ota toki yhteyttä sähköpostilla: Moikka, täällä kirjoittaa 20v nainen pk-seudulta. Kesäni kuluu lähinnä töissä käyden, mutta aikaa ja rahaa olisi tehdä myös kaikkea hauskaa, festareille tahtoisin esimerkiksi kovasti lähteä, mutta ystävistä ei näytä olevan tänä kesänä seuraa sellaiseen tai ylipäätään mihinkään kivoihin aikaa vaativiin juttuihin.

Joten kysynkin nyt täältä, löytyisikö täältä kenties samanhenkistä, spontaania ja avointa ihanaa tyyppiä lähtemään mun kanssa! Mutta kaikkea musiikkia kyllä kuuntelen. Moi, täs on kohta 15v tyttö Helsingistä! Mun sosiaalinen puoli alkaa kuolla sisältäpäin, kun mulla ei oo yhtään tosiystävää.

Sukupuolella ei mitään väliä, ikä vois olla Ota yhteyttä, jos uskallat ja kerrohan mikä otus olet! Asun yksin, persoonallisuus tyyppi on estp, oon vähä sen tyyppinen ihminen jota ei kiinnosta mitä muut tekee kunhan se ei vahingoita ketään. Tykkään tehä kaikkea uutta, lähen melkein mihin vaan mukaan. Oon lähiaikoina innostunu tanssista nii ois kiva jos joku lähtis mukaa harrastamaan, mut kans tykkään käydä elokuvissa, tapahtumissa, jos sulla on joku harrastus nii voin tulla seuraksi.

Voisin lähtee vaikka hetken päätöksestä liftaamaan tai juhlimaan. Oon kans kokeilemassa laskovarjohyppyä ekaa kertaa pian, tuu mukaan vaan! Oon aika avoinmielinen mut enimmäksee etsin sellaisia ihmisiä jotka osaa pitää hauskaa ja elää hetkessä. Sukupuolella ei ole väliä mutta toivon et olisit ainakin 18 että voidaan viettää iltaa ulkona. Lähen ulos vaikka heti, helpommin sitä tutustuu irl kuin viestitellen. Oon tämmöne ujonpuoleinen jäbä pirkanmaalta, joka kaipaisi elämäänsä kavereita… Niitä kun ei ole vuosien saatossa juurikaan löytynyt.

En oikein tiedä mitä tänne pitäisi kirjoittaa? Noh… En varsinaisesti harrasta mitää, mutta aikaa kulutan pelaamalla, piirtelemällä, ajelemalla ympyrää, musiikkia kuunnellen ja toisinaan yritän jotain maalatakin… Näiden lisäksi yritän epätoivoisesti oppia soittamaan bassoa.

Toivoisin sinun olevan iältäsi noin vuotias. Toiveena olisi tietenkin tutustua ihan irl, mutta jos sähköpostilla kuitenkin aloitetaan. Olen jo aikaisemmin laittanut tänne sivustolle yhden viestin, mutta laitan nyt vielä uudestaankin.

Teen tästä viestistä myös lyhyemmän ja toivottavasti niin ytimekkään, että juuri ne samalla aallonpituudella olevat mielenkiintoiset ja ystävälliset persoonat ottaisivat yhteyttä.

Olen vuotias Uudellamaalla asuva, luova ja elämäniloinen henkilö, joka haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon tässä elämässä. En ole rämäpää enkä tuuliviiri vaan laitan painoarvoa laadulle enkä määrälle. Käyn töissä ja opiskelen ja minulla on haaveita tulevaisuutta ajatellen. Välillä koen stressiä erinäisistä asioista, mutta koska olen ratkaisukeskeinen tyyppi en halua jäädä tuleen makaamaan.

Olen empaattinen, pirteä, mietteliäs, huumorintajuinen, mielikuvituksellinen, määrätietoinen, oikeudenmukainen, avoin ja pidän lupaukset, jota teen. Arvostan muissa ihmisissä aitoutta, luotettavuutta ja avoimuutta. Vaikka sinulla olisi rankkoja taustoja… uskon, että voin nähdä tilanteesi ymmärtäväisesti.

Kuulun useampaan eri järjestöön, mutta en ole aktivisti. En omaa mitään extreme ideologioita enkä toivo sitä muilta. Koska olen itse tämän sivuston käyttäjä niin teen tähän loppuun pikkuruisen disclaimerin koska uskon, että se hyödyttää.

Mutta jos olet itse femme eikä haittaa ettei seurasi ole niin yay. Minua ei myöskään valitettavasti kiinnosta vaatekaupoissa shoppailu monta tuntia putkeen niin, että rahaa palaa yhden vuokran verran. Kaupoissa voi käydä vaikka priorisoinkin kirpparit, mutta en ole ns. Minulla ei mitään ihmisten erilaisia sosiaalisia statuksia vastaan, mutta jos kerrot ensi tapaamisessa ENSIN olevasi parisuhteessa ja sitten vasta nimesi niin en ole varma ajattelemmeko ihan samoin… Ja noin yleisesti olen lapsiystävällinen henkilö eli ei todellakaan haittaa vaikka sinulla olisi lapsia.

En ole itse äärimmäisen ulkonäkökeskeinen ja toivon ettei toinenkaan ole. Luonnollisuus on hyvä mutta ei haittaa jos itse pelkästään tykkäät olla ykköset yllä ulkona. Tietenkin jos edustat jotain erityistä tyyliä niin by all means tämä on täysin ok eli olitpa sitten fiftari, hevari, hippi, lolita, hipsteri tai ihan mikä vaan. Jos olet henkeen ja vereen punttiksella käyvä henkilö ja haluat, että ystäväsi ovat vain ja ainoastaan Fitness harrastajia niin jälleen kerran ei kiitos.

Olen itse sopusuhtainen ja harrastan liikuntaa vain kasuaalisti. Olen sekasyöjä nyt ja tulen aina olemaan. Tykkään kylläkin kokkailla ruokaa eri teemoilla. Uusien makumaailmojen kokeilu on kivaa ja mielenkiintoista.

En käytä eksessiivisiä määriä päihteitä ja jos olet henkilö, joka juo tai käyttää jotain päihdettä erityisen paljon niin emme ole samoista lähtökohdista. En tuomitse muiden valintoja näiden teemojen suhteen, mutta tiedän itseni sekä sen millaisessa seurassa koen olevani rento.

Tällaisen vuodatuksen jälkeen, jos olet vielä kiinnostunut niin laita viestiä ja katsotaan, löytyykö yhteinen sävel. Och om någon vill prata svenska kan jag också tala lite svenska. Olen 20 ensi viikolla 21 vuotias nuori nainen läheltä pk seutua. Etsin uusia ystäviä, sun sukupuolella ei ole väliä, mutta toivon että olisit vähintään noin 20 vuotias.

Oon luonteeltani puhelias ja huumorintajuinen, toivon että sinäkin olet harrastan shoppailua, salia ja lenkkeilyä. Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, liikkumaan, leffaan, ajelemaan, viihteelle jne. Toivon ettet olisi yhden viestin lähettäjä.

Etsin ystävä ryhmää, ryhmään toivoisin minun lisäkseni henkilöä, jotta porukasta tulisi mahdollisimman tiivis. Ryhmän jäsenten tulisi olla aktiiviisia viestittelijöitä, koska tutustuminen tapahtuisi viestien välityksellä ja sen jälkeen katsotaan mihin juttu johtaa. Itselläni ei ole suurta tapaamisintoutta alkuunsa. Olen livenä hieman ujo, mutta viestitellessä puhelias ja juttua riittää. Olen itse 26 vuotias nainen.

Jos tällainen ystävystyminen sopisi sinulle niin vastaa viestiin ja kerro jotain itsestäsi, niin yritän koota ryhmän, jossa kaikilla olisi edes jotain yhteistä.

Ja puhelin nro on tärkeä whatsup ryhmää perustaessa Itselläni on aikaa vaikka kuinka päivässä, että puhelimet laulamaan ;D. Toivottavasti saataisiin pian ryhmä pystyyn. Onkohan näin vanhana 29v mahdollista löytää viellä ystäviä? Itse siis vm mies. Harrastan kuntosalia yms liikuntaa. Soitan myös kitaraa ja muita soittimia. Innostun hyvin helposti uusista jutuista. Luonteeltani olen empaattinen ja luotettava. En etsi parisuhdetta tms. Pitkäaikainen kaveri kaikkeen jutusteluun kiitos:

.

HOMO TANTRA MASSAGE HELSINKI FIND NUMEROPALVELU

Homoseksuaaliseen porno tub porno tähti

Olen sekasyöjä nyt ja tulen aina olemaan. Kosketusta vailla vapiseva mies 6. Olen Miikan kanssa täysin samaa mieltä! Mutta mielestäni kukaan ei ole sellaisessa asemassa, että hän voisi armossaan suvaita muita. Luonnollisuus on hyvä mutta ei haittaa jos itse pelkästään tykkäät olla ykköset yllä ulkona.

Tai edes yritä, taisi olla liian totta ja meni askelmerkit sekaisin. Ja sitä paitsi monessa asiassa tilastollinen gaussin käyrä kertoo eriarvoisuuden. Juha Hämäläisen kommentti ei ole sitä vastaan, etteikö meidän tulisi kunnioittaa ihmistä ihmisyyden vuoksi.

Minulle itselleni on aivan sama mitä joku yksilö on, mutta hölö-kommentointi pilaa kyllä jo mahdollisuudet hyvään alkuun. Ei pesemättömin käsin syöminen juutalainen silloinen tapa pilaa ihmistä, vaan se, mitä hän sanoo" vapaasti muistaen. Oikeastaan olisi hyvä pestä kädet, mutta itselleni ihminen antaa heti alkuun kuvan itsestään sillä, mitä sanoo.

Jos on järkeä, niin sitä pitää käyttää. Ihmiskunnan tunnetun historian aikana ei tasa-arvoa ole esiintynyt missään, joten on turhaa kuvitella sitä esiintyvän nyt tai tulevaisuudessakaan. Jos ihmisten olisi tarkoitus olla tasa-arvoisia, he olisivat sitä ilman vallankumouksiakin, kuten jo Edmund Burke taisi todeta. Se, että joku nuori kaveri koppavaan ja narsistiseen sillä narsismia tuollainen oman egon pönkittäminen vaikkapa nyt sitten ihmisoikeuksista mesoamalla on, ei mitään muuta, koppava narsismi tuntuu olevan nykyvihreiden ja vasemmiston johtava ominaisuus sävyyn alkaa huutelemaan "jeesustelusta" tämän asiallisen toteamuksen nähdessään, ei totuutta miksikään muuta.

Eriarvoisuuden pyrkiminen pitämään siedettävissä rajoissa onkin jo sitten aivan eri juttu. Nyky-yhteiskunta valitettavasti tuottaa runsaasti tällaista blogistin harjoittaman mesoamisen kaltaista toimintaa. Etupäässä varmaankin siksi, että nykyään liian monien teini-ikäisten annetaan vapaasti riehua hormonihumalan tuottamassa itsekeskeisyydessään ja kaikkitietävyydessään.

Siksi kaikki eivät osaa sellaista käytösmallia lopettaa, edes iän myötä. Historian valossa ei vastuullisesti ajatteleva ihminen voi kuin asettua vastustamaan vaatimuksia "täydellisestä tasa-arvosta". Aina kun näitä vaatimuksia on käytännössä lähdetty toteuttamaan, on se merkinnyt sitä, että riehuvat ja hulinoivat laumat ovat tappaneet ja ryöstäneet aivan tavallisia ja kunniallisia ihmisiä.

Lopulta vain huomatakseen, että "toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset". Tasa-arvosta meuhkaaminen on roskaa, ja vielä toksista sellaista. Ette tunnu yhtään uskovalta ihmiseltä. Miten kuvailisitte suhdettanne Jeesukseen Kristukseen. Mitä se teille merkitsee?

Kysyn siksi koska ihmettelen miksi "ei uskovat" haluavat yleensä kuulua kirkkoon mutta eritoten sen hallintoon. Mitä he siitä saavat muuta kuin yhden lisäyksen Cv: Hämäläisen ääriesimerkki on tavallisen typerä Mikä niissä homoissa, lesboissa ja transuissa on nyt niin vaikeaa? Fundamentalistien kanssa tulee ongelmaksi se, pitääkö hyväksyä ts suvaita joidenkin ihmisoikeuksien rajoittaminen , koska se on joidenkin " vakaumus"?

Miten pitkälle tässä pitää mennä? Samat ihmiset, jotka tätä vaativat, ovat kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, ettei muslimityttöjen huiveja saa " suvaita". Koska se loukkaa tyttöjen vapautta ja oikeuksia. Täytyy yksinkertaisesti sopia, että on asioita , jotka ovat " suvaitsemisesta" riippumattomia. Niitä ja tätä tosiasiaa täytyy sietää.

Työntekijän rekrytoinnissa ei ole kyse ihmisarvoon puuttumisesta. Käytetään ilmaisua mahdollisuuksien tasa-arvo. Ihmisarvoa ja tasa-arvoa ei tule sekoittaa toisiinsa. Ihmisarvo on absoluuttinen ja jakamaton, mutta tasa-arvo on unelma. Vaan ilman tasa- arvon periaatetta ei ihmisarvoakaan ole kuin joillain. Teoreettinen ihmisarvo ei ole yhteiskunnallinen arvo lainkaan. Juuri se on pelkkä ideaali, jos tasa- arvo hylätään. Tasa- arvon taas on oltava lähtökohtana kaikessa päätöksenteossa. Ja kaiken tasa- arvon loukkaamisen suhteen tulee olla valppaana.

Koska se uhkaa heikoimpuen ihmisarvon toteutumista. Ihmisarvo on jakamaton ja absoluuttinen ja meillä ei ole varaa arvostella muita pis-ihmisinä kun kaikki on yksilöitä vaikka juuri kaikki edellinen on vain erään länsimaisen etiikan lajin eräänlainen irvikuva jonka levittäminen koskemaan muka kaikki kansoja, kulttuureja on juuri tätä länsimaisen herrakansan hybristä Tämä on niin miljoona kertaa käyty läpi, mutta menköön taas kerran. Pelkästään länsimaisessa viitekehyksessä "ihmisarvo on absoluuttinen" on kiistanalainen, kantilainen teoreettinen ja filosofinen väite jota vastaan asettuuu reaalimaailman käytännöt joissa koitetaan saada vaikka politiikassa mahdollisimman hyvä lopputulos kaikkien kannalta, jossa katsantokanta on kokonaisuudesta sen vaikutuksiin yksilöihin nähden ja jossa tunnustetaan, että joku yksilö voi siinä kärsiä.

Teorian tasolla "viherpuhe" on tavallaan ihan hienoa jos eläisimme ns. Vertaa , muttei rinnasta. Nyt lehdistössä samanlainen ajojahti päälle kuin Pori Jazz ex-toimitusjohtaja Aki Ruotsalaa kohtaan? Puhut kaikenlaisten ihmisten hyväksymisestä, suvaitsevaisuudesta johon ei mahdu kuin itsesi kapeanäköinen suvaitsevaisuus. Minun maailmaani mahtuvat kaikki ihmiset omine mielipiteineen.

Yritän kaataa rajoja kun sinä olet niitä pystyttämässä! Mutta yritän kuitenkin ymmärtää ne syyt mitkä ovat ajaneet sinut kapeaan maailmankuvaasi.

If you're nice to me, i'll be nice to you. Ei kun minä nimenomaan luin sen ja kommentoin, että otsikko on täyttä totta. Mutta Miikka poisti kommenttini. Ihme juttu, kun edes samaa mieltä ei saa olla: Ei varmaan liittynyt mitenkään tekstiin ja sitten selkärankareaktiona jatkokommenttina löytyikin taas "suvaitsevainen" sitä ja tätä. No mitä tuohon nyt enää sanoo. Kai sitä sitten on lukutaidoton tollo, joka ei osaa kunnioittaa ja arvostaa kommenttejasi?

Sinulla on oikeus ilmaista mielipiteesi; minulla on oikeus moderoida blogini kommenttikenttää. Käytännön ihmisenä mietin, mitä pitäisi tehdä niille ihmisille, jotka sitkeästi kannattavat "vanhanaikaista" avioliittonäkemystä ynnä muita arvoja ja ajattelutapoja, jotka blogisti tuomitsee. Riittääkö että blogeissa yms. Ei pelkkä "jeesustelu" riitä, kaipaan konkreettisia ehdotuksia!

Ei tartte kattoa työpaikalla ja on irtisanomisperuste. Itsekseen saa toki mumista. Mutta mikä lasketaan "itsekseen muminaksi"? Tästä täytyy oikeasti säätää laki. Mutta tajuat varmaan, että esim. Pitäisikö siis samaan syssyyn kieltää tuollaiset puolueet lainsäädännöllä? Heillä oli ennen lain säätämistä keissi, koska olotilaa ei laskettu perustuslain vastaiseksi.

Nyt kansalalaisten oikeudet ja tasavertaisuus ovat nytkähtäneet eteenpäin ja vanhaan palaaminen vaatisi ilmiselvästi myös perustuslakiin kajoamista. Polittiset puolueet voivat kyllä vapaasti puuhastella kaikenlaista. Eduskuntaan pyrkiessä ne tähtäävät lakien muuttamiseen tai niiden säilyttämiseen. Liikkumavaraa pitää olla ja paljon. Rehellistä olisi toki myös kertoa, että määräenemmistö ei kaikkein radikaalimpiin muutoksiin riitä.

Jonkun raksakopin sisällä tapahtuvaa mölinää ei voi puolestaan lailla kieltää. Se riippuu puolueiden tavoitteista. Puolueethan eivät ole " mielipiteitä" vaan pyrkivät johonkin konkreettiseen. Jos puolue pyrkii ihmisoikeuksien kieltämiseen ja pitää tasa- arvon vähentämistä tavoitteenaan, onkin oikeasti syytä tarkastella niitä käytännön tavoitteita perustuslain valossa. Mutta kun tuo "ihmisoikeus" on aika venyvä käsite. Ongelmahan on juuri siinä, ettei tasa-arvoista avioliittolakia voi puolustaa loppuun asti ihmisoikeusargumentilla.

Mutta jos pysytään YK: Ellette sitten lähde rohkeasti vaaleihin muuttamaan perustuslain yhdenvertaisuuspykäliä. Tavanomaisella lailla ei onnistu. Kyllä oikeus avioliittoon on ihmisoikeusluokituksessa kokonaan eri tasolla kuin oikeus kieltää toiselta avioliitto.

Se taas, että tällainen kieltäminen olisi ihmisoikeus vain siksi, että se on jonkun " vakaumus" , on ihan kestämätön peruste. Tasa-arvoa ei ole koskaan ollut eikä tule olemaankaan. Jotkut tosin voivat olla tasa-arvoisempia kuin toiset, mutta eivät voi vaatia tällaista muilta. Nykyinen perustuslaki taas on täysin epäonnistunut aivan liian ahtaiden perusoikeusmäritelmiensä takia, sen avulla voidaan täysin estää yhteiskunnan välttämätön uudistaminen, kuten nyt on nähty.

Konkreettinen ehdotus, elä omaa elämääsi omassa seksuaalisessa suuntautumisessasi ja anna muiden tehdä samoin. Jos et tunnusta toisten ihmisten avioliittoa ja toimit tämän " mielipiteesi" pohjalta , se ei ehkä ole ihan sama asia , kuin että joku paheksuu tätä toimintaasi. Kun taas se, että pitää sinun näkemystäsi vääränä, haittaa korkeintaan jonkin fundamentalistiryhmän palkkalistoilla toimimista. Se on käsitys keskeisestä instituutiosta yhteiskunnassa ja sitä koskevasta lainsäädännöstä.

Uskonnollisen vakaumuksen perusteella voi toki uhmata lakia esim jos siten pelastaa jonkun hengen. Mutta on aika heikkoa lähteä rikkomaan lakia vastustaakseen jonkun toisen avioliittoa vain siksi, että tämä on oma " ajattelutapa". Sana "suvaitsevaisuus" on varsinkin nykyään sen verran ongelmallinen, ettei tulisi mieleenkään luonnehtia esimerkiksi itseäni suvaitsevaiseksi.

Mielekkäämpää on puhua vaikka humaanien arvojen kannattajista. Seuraavalla vaalikaudella saadaan ajettua lisää lakiesityksiä läpi, jotka lisävät tasa-arvoisuutta, hallituksesta puuttuu onneksi silloin kaikki äärikonservatiiviset ainekset. Pride-marssilla oli enemmän poruukkaa kuin koskaan, pikkuhiljaa vähenee vastustavien ahdistuneiden joukko. Paljon on väkeä Suviseuroissakin, mikä on yksi viite siitä, etteivät nämä "Ihmisen" palvojien tavoitteet tulevaisuudessakaan mitään läpihuutojuttuja ole.

Eikä niiden pidäkään olla, ei sivilisaatiota ole rakennettu palvomalla "Ihmistä" jumalana. On nimittäin aivan liian heikko ja vaivainen jumala. Nyt on mahdollista suorittaa Englanninkielen tutkinto, koskaan kohtaamatta Shakespearea, yhtä niistä kuolleista valkoihoisista miehistä, joiden teokset ovat meidän "sorto yhteiskunnan" perustana.

Monimuotoisuutta ei määritellä mielipiteillä, vaan rodulla, etnisyydellä ja sukupuoli identiteelillä. Oikeudenmukaisuus ei enään ole tasavertaisten mahdollisuuksien kiitettävä tavoite. Postmodernistit kieltätyvät uskomasta, että hyvätahtoiset ihmiset voivat vaihtaa ajatuksia ja päästä yhteisymmärykseen. Heidän maailmansa on sen sijaan Hobbesialainen painajainen identtiteettiryhmistä, jotka sotivat vallasta.

Minusta on hienoa, että Räsänen puolustaa oikeaa perhemallia, isä, äiti ja muksut. Ja teille "mut ku" ja sen serkuille "tämä on ongelmallista", hereitä myydään kaupassa. Paras se on ollut koko ihmishistorian, se on tuottanut enemmistönä uudet sukupolvet ja uusintanut yhteiskunnat. Onhan se kiva kun on joku jonka kanssa olla samaa mieltä.

Uskonto on kuin penis: Transseksuaali on tässä yhteydessä luultavasti virheellinen ilmaus. Toki ilmiö on olemassa, jos täysin heterona ollut muuttuu homoksi tai päinvastoin.

Trans-etuliite kuvaa liikkuvuutta ja muutosta. Seksuaalisuus on aniharvoin muuttuvaa äärilaidasta toiseen. Niinpä, natsikin voi eheytyä ihmiseksi, kuten Holapan kävi. Ei, en tarkoita sitä Finlandia-palkittua kirjailijaa, vaan sitä joka perusti uusnatsijärjestön mutta tuli sittemmin järkiinsä. En tiedä missä kommentoijan mielestä tuollaista tapahtuu, mutta lasten on hyvä oppia tosiasioita siitä, millaisia ihmisiä on olemassa.

Silloin nämä eivät pelota eikä lapsilla ole syytä syrjiä erilaisia ihmisiä. Toiseksi, lapsi saattaa itse olla erilainen ja tällöin hänelle on helpotus saada ominaisuudelleen nimi. Ei nyt ihan noin sentään, Mika! Olen jälkikäteen sureskellut, etteivät vanhempani koskaan kertoneet minulle uskonnostaan. Olisin silloin "isona" halunnut tietää, millainen se oli, tuiki tavallinen nimievankelisluterilaisuus.

Eivät isovanhempanikaan juuri puhuneet kristinuskosta, mutta heillä se oli jotenkin yksinkertaista ja luontevaa, keskellä arkipuhettakin satunnaisesti esiintyvää, ei pois silmistä kaappiin sullottu häiriötekijä kuten sekulaarissa kodissani.

Isä ja äiti kuopaisivat uskonnollisuutensa koipussista näppärästi aina, kun joutuivat puheisin uskovaisen kanssa tai muuten "edustustarkoituksessa" imitoimaan kristittyä. Minun, jonka oletettiin olevan synnynnäisesti yhtä hyvä kristitty kuin vanhemmat ja kaikki esivanhemmat, oli mahdotonta ruveta ylpeäksi sellaisesta, jota en tuntenut ja jolla lyötiin päähän vain negatiivisessa mielessä. Hyvä niin toki, että osasin erota kirkosta ensi tilaisuuden tullen.

Mutta miksi minulle ei haluttu oikeasti suoda sitä, mitä aikuiset uskossaan arvostivat? Vai eivätkö he oikeasti arvostaneetkaan mitään? Siitä päästäänkin penikseen, joka vastaa todella uskontoa siinä, että molemmat tuntuvat useille, ehkä useimmille niitä omaaville ihmisille, täysin välttämättömiltä elimiltä. Ja kai ovatkin, jos "nestemäistä" kuonaa ei muuten saa elimistöstä ulos.

Se, miten nykyrasistit esittelevät kadulla "uskontoaan", oli se sitten "raamatullista" tai muuten vain vihapopulismia, vastaa suomalaismiesten tapaa kusta mahdollisimman näkyvästi julkisilla paikoilla, vaikka muutaman askeleen päässä olisi pusikko. Minuun ei siis lapsena tungettu peniksenä uskontoa, mutteivät vanhemmat muutenkaan alentuneet argumentoivaan keskusteluun kanssani. Siinä on selvä ristiriita, jos uskontopenis pitää oikeana raiskata psyykkisesti lapsia ja keitä tahansa alistettavaksi saatavissa olevia ja vallitseva hallintomalli mahdollistaa lakien kirjoittamisen niin.

Onneksi kristillisdemokraateilla ei ole enemmistöä lakien säätämisessä — ainakaan vielä. Paras turva ääri-ideologioita vastaan on avoin keskustelu. Tämäkin blogi on sitä. Peruskouluun on tuotava jo ensimmäisiltä luokilta alkaen epäsuomalainen tapakulttuuri, jossa mielipiteen esittäjä on velvollinen perustelemaan kantansa.

Luulen, että varhaiskasvatuksessa se alkaa jo olla käytäntö. Demokratiassa ei valitettavasti voita paras argumentti vaan isoin mainos- tai bottipanostus. Faktansietokyvyn lisäksi se, minkä Miikka sanoo kolmannessa kappaleessaan, on kaiken ydin. Arvostan muissa ihmisissä aitoutta, luotettavuutta ja avoimuutta. Vaikka sinulla olisi rankkoja taustoja… uskon, että voin nähdä tilanteesi ymmärtäväisesti.

Kuulun useampaan eri järjestöön, mutta en ole aktivisti. En omaa mitään extreme ideologioita enkä toivo sitä muilta. Koska olen itse tämän sivuston käyttäjä niin teen tähän loppuun pikkuruisen disclaimerin koska uskon, että se hyödyttää. Mutta jos olet itse femme eikä haittaa ettei seurasi ole niin yay.

Minua ei myöskään valitettavasti kiinnosta vaatekaupoissa shoppailu monta tuntia putkeen niin, että rahaa palaa yhden vuokran verran. Kaupoissa voi käydä vaikka priorisoinkin kirpparit, mutta en ole ns. Minulla ei mitään ihmisten erilaisia sosiaalisia statuksia vastaan, mutta jos kerrot ensi tapaamisessa ENSIN olevasi parisuhteessa ja sitten vasta nimesi niin en ole varma ajattelemmeko ihan samoin… Ja noin yleisesti olen lapsiystävällinen henkilö eli ei todellakaan haittaa vaikka sinulla olisi lapsia.

En ole itse äärimmäisen ulkonäkökeskeinen ja toivon ettei toinenkaan ole. Luonnollisuus on hyvä mutta ei haittaa jos itse pelkästään tykkäät olla ykköset yllä ulkona. Tietenkin jos edustat jotain erityistä tyyliä niin by all means tämä on täysin ok eli olitpa sitten fiftari, hevari, hippi, lolita, hipsteri tai ihan mikä vaan. Jos olet henkeen ja vereen punttiksella käyvä henkilö ja haluat, että ystäväsi ovat vain ja ainoastaan Fitness harrastajia niin jälleen kerran ei kiitos.

Olen itse sopusuhtainen ja harrastan liikuntaa vain kasuaalisti. Olen sekasyöjä nyt ja tulen aina olemaan. Tykkään kylläkin kokkailla ruokaa eri teemoilla. Uusien makumaailmojen kokeilu on kivaa ja mielenkiintoista. En käytä eksessiivisiä määriä päihteitä ja jos olet henkilö, joka juo tai käyttää jotain päihdettä erityisen paljon niin emme ole samoista lähtökohdista. En tuomitse muiden valintoja näiden teemojen suhteen, mutta tiedän itseni sekä sen millaisessa seurassa koen olevani rento.

Tällaisen vuodatuksen jälkeen, jos olet vielä kiinnostunut niin laita viestiä ja katsotaan, löytyykö yhteinen sävel. Och om någon vill prata svenska kan jag också tala lite svenska. Olen 20 ensi viikolla 21 vuotias nuori nainen läheltä pk seutua. Etsin uusia ystäviä, sun sukupuolella ei ole väliä, mutta toivon että olisit vähintään noin 20 vuotias.

Oon luonteeltani puhelias ja huumorintajuinen, toivon että sinäkin olet harrastan shoppailua, salia ja lenkkeilyä. Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, liikkumaan, leffaan, ajelemaan, viihteelle jne. Toivon ettet olisi yhden viestin lähettäjä. Etsin ystävä ryhmää, ryhmään toivoisin minun lisäkseni henkilöä, jotta porukasta tulisi mahdollisimman tiivis.

Ryhmän jäsenten tulisi olla aktiiviisia viestittelijöitä, koska tutustuminen tapahtuisi viestien välityksellä ja sen jälkeen katsotaan mihin juttu johtaa. Itselläni ei ole suurta tapaamisintoutta alkuunsa. Olen livenä hieman ujo, mutta viestitellessä puhelias ja juttua riittää.

Olen itse 26 vuotias nainen. Jos tällainen ystävystyminen sopisi sinulle niin vastaa viestiin ja kerro jotain itsestäsi, niin yritän koota ryhmän, jossa kaikilla olisi edes jotain yhteistä. Ja puhelin nro on tärkeä whatsup ryhmää perustaessa Itselläni on aikaa vaikka kuinka päivässä, että puhelimet laulamaan ;D. Toivottavasti saataisiin pian ryhmä pystyyn.

Onkohan näin vanhana 29v mahdollista löytää viellä ystäviä? Itse siis vm mies. Harrastan kuntosalia yms liikuntaa. Soitan myös kitaraa ja muita soittimia.

Innostun hyvin helposti uusista jutuista. Luonteeltani olen empaattinen ja luotettava. En etsi parisuhdetta tms. Pitkäaikainen kaveri kaikkeen jutusteluun kiitos: Sukupuolella tai iällä ei oo merkitystä. Olen vuotias nainen ja haluaisin tutustua ihmisiin. Seurustelen miehen ja asun kissan kanssa. Kaipaan kaveria, jonka kanssa voisi höpötellä ja rätnäillä elämän menoa esim. Tykkään harrastaa teatteria, tanssia ja ulkoilua.

Olen kiltti, ystävällinen ja avarakatseinen otus. Hei Olen vuotias ulospäinsuuntautnut ja liikunallinen poika, joka etsii ystävyysuhdetta vuotiaiden seksuaalisesti ja henkisesti kypsien ja fyysisesti kehittyneiden ulospäinsuuntautuneiden ja liikunnallisen nuorten poikien ja tyttöjen kanssa. Voidaan haarastaa juoksemista, sauvakävelyä, lihaskuntoa, pelaamista ja olla vain kavereita. Olen varattu mies ja etsin itselleni mieskaveria.

Ikä Olen Kuopiosta. Hei Olen varattu mies, Kuopiosta, ja etsisin itselleni, mieskaveria. Ikä Olen liikkeellä tosissani etsimässä pidempiaikaista ystävää.

Täällä olisi siis aika yksinäinen ja hiljaisemman puoleinen vuotias komea nuori mies Lohjalta etsimässä seuraa samantyyppisestä naisesta. Mielellään sellaista seuraa jota pystyy tavatakkin jossain kohtaa leffan tai vaikka frisbeegolfin parissa. Olen siis luonteeltani mukava, rauhallinen, luotettava ja toisinaan hauska mutta aika hiljainen ja ujo tietyissä tilanteissa ujous näkyy oikeestaan enemmän ryhmissä, ei niinkään kahden.

Syvällä sisällä on sporttinen sielu eli nautin liikunnasta kaikissa muodoissa. Sen suurempia kriteerejä ei ole kunhan olet perus mukava ja kunnioitat kaikenlaisia ihmisiä. Jos tämmöinen sopiva ihmenainen tulee vastaan niin olisi kiva jos kaveruus kehittyisi joksikin muuksi eli avoimin mielin kuitenkin liikkeellä. Vapaa ajalla pelit ovat suurena intohimona ja lähinnä PC: Koneella istumisen vastapainoksi olisi kiva saada seuraa erilaisiin lajeihin eli otan haasteita vastaan.

Katson myös jonkin verran animesarjoja action vaikka en suurin otaku olekkaan. Leipominen on myös mukavaa varsinkin silloin kun saa aikaan jotain syöntikelpoista. Jos vähääkään epäilet että kiinnostaisi tutustua paremmin niin laita rohkeesti viestiä, vastaan varmasti: Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sitä tulee hakattu kuntomielessä välillä.

Hei Löytyisiköhän tätä kautta juttuseuraa, uusia tuttavia tai vaikka pidempi aikaista ystävää jos oikein kolahtaa? Lapsi ja lemmikkejä kuuluu perheeseen.. Mutta vissiin jokin kolmenkympin kriisi iskemässä kun perheestä huolimatta tunnen itseni yksinäiseksi. Luonteeltani olen huumorintajuinen, puhelias kunhan alun sosiaalisesta kömpelyydestä selviän, luotettava, ymmärtäväinen jne.

Harrastukset pyörii lähinnä lemmikkien ja kaikenlaisen värkkäilyn kuten askartelun sekä roskalavalöytöjen tuunaamisen parissa , aika ajoin myös valokuvaamista, musiikkia sekä retkeilyä tulee harrastettua. Mitään vaatimuksia ikä, koko, sukupuoli tms ei ole vaan sähköpostia saa laittaa jos yhtään siltä tuntuu j.

Thai hieronta homo salo seksitreffiy